МБАЛ Надежда - тема 26

• 6 520
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
Някой правил ли е абразио с вакуум в Надежда? Бихте ли споделили опита си? Предстои ми утре сутрин тази процедура и съм притеснена. Бебето е спряло да се развива в 9 г.с. (преди две седмици).
Аз съм правила - септември 2022 година. Д-р Стаменов ми го направи. При мен беше кухо яйце. Помня, че преди самото абразио ме настаниха в стая. Направиха ми ЕКГ, сложиха ми абонат. После ме заведоха в залата. Събудих се и нямах никакви болки. Не помня някакви подробности, защото съм оставила лошото в миналото, но като цяло беше лека процедура. Нищо общо със спонтанния аборт, който имах в 9-10 г.с. и 5 часа умирах от болки.
Върти ми се, че имах леко кървене няколко дни. Възстанових се бързо. 6 месеца по-късно направих нов трансфер, от който се роди дъщеричката ми. От сърце ви желая скоро да се радвате на бременно коремче. Flowers Four Leaf Clover

Благодаря, Боби! ☀

# 136
Да попитам- след колко време излиза резултат от цитонамазка и влагалищен секрет в болница Надежда?

# 137
Аз пусках цитонамазка на 15.08.2025 г. Д-р Михайлович ме предупреди, че може да се забави, защото е отпускарски месец. Тя пък взе, че излезе за 5 дни. На 20.08.2025 г. излезе резултата.

# 138
Здравейте,
Дали някой разполага с номера на д-р Красина Личева?
Трябва да уговорим хистероскопия, каза че ще ми се обади, за да запазим слот през октомври- първите две седмици, защото зависи от цикъла.
Но все още не е звъннала, времето напредва, от кол центъра казаха, че чак на 26-ти е на работа и да отида са говоря лично с нея в болницата,  нямали някакъв начин на комуникация с лекарите.

Пишете ми на лично, ако го имате.
Благодаря

# 139
Д-р Личева е в отпуска, няма как да съдейства, дори да я откриете. Щом е казала, че ще се обади, ще го направи. Първите 2 седмици на октомври са доста далеч, има време да се случи всичко както трябва. Излишно се притеснявате, час се запазва и от днес за утре дори.

# 140
Някой има ли мнение за Д-р Йоана Бозова за проследяване на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт