МБАЛ Надежда - тема 26

• 13 468
  • 294
  •   2
Отговори
# 285
Бях си попълнила плана за раждане. След като ме приеха за естествено раждане сама попитах няма ли някой да го прегледа, но акушерката ми каза "кажи горе долу какво искаш" и изобщо не го погледна. Та смятам ,че ако искате нещо по-специално от този план си го кажете и изобщо не разчитайте някой да го чете.

Добре допуска се че не го гледат по време на раждане.Но специално че искам епидурална упойка за естествено раждане кога се казва при постъпване и кога влиза анаестезиолог. При предното ми раждане минаха хоне 6 човека и на кой казвах на кой не незнам но така и не ми сложиха и се разочаровах.

Раждах в болницата през август. Не съм попълвала този план за раждане, не сме го и коментирали с проследяващия лекар. Към края на бременност просто изговорихме, че оставам с нормално раждане и че искам упойка. Когато ме приеха през спешен кабинет ме попитаха дали искам (и съответно дали имам алергии, които да се отбележат в бланката, която се попълва на място). При мен се наложи няколко дози да се сложат, тъй като нямах разкритие. Хванах двете смени лекари и не мога да кажа нито една лоша дума за отношението им, съобразиха се и с мен.

# 286
И на мен ми предстои раждане, но доколкото знам се спазва плана за раждане.
Затова и се попълва.

Изобщо не се гледа, а от желанията ми нищо не се изпълни, защото не им се занимаваше. Никой не ме пита или когато аз молех за нещо не се изпълняваше. Този план за мен е прах в очите.

# 287
Аз попълних плана, но тотално забравих за него честно казано 😀 така или иначе имах свободата да правя всичките неща, които исках.

# 288
Някой може ли да ми даде на лични телефона на д-р Павлова. Днес чакам резултат от микробиология и ми каза да й го пратя на вайбър, но съм затрила някъде визитката й и не я откривам. Благодаря!

# 289
Здравейте, не успявам да намеря скорошни мнения затова пиша - някой дали е правил амнио при д-р Чачева?

# 290
Здравейте, не успявам да намеря скорошни мнения затова пиша - някой дали е правил амнио при д-р Чачева?

Здравейте,
миналият месец аз си правих при нея, но хорион биопсия. Ако мога да Ви помогна с нещо...?

# 291
здравейте, по време на бремеността ми и след като родих ходих на преглед в мол Парадайс, при Д-р Соня Танушева, образна диагностика, мамолог, искам да отида на профилактичен преглед на гърдите, защото не съм ходила, откакто спрях да кърмя, но опитвайки да запазя час онлайн ми дава, че няма свободни дати. Все още ли преглежда?

# 292
здравейте, по време на бремеността ми и след като родих ходих на преглед в мол Парадайс, при Д-р Соня Танушева, образна диагностика, мамолог, искам да отида на профилактичен преглед на гърдите, защото не съм ходила, откакто спрях да кърмя, но опитвайки да запазя час онлайн ми дава, че няма свободни дати. Все още ли преглежда?
Преглежда ,да.
Обадете се по телефона за час.можеби графика за месеца не е бил отворен.
Ходих миналия месец аз. Може да отидете и с направление от личния

# 293
  • Melmak
Лабораторията на Надежда работи ли с НЗОК?

# 294
Искам да изразя поредното разочарование от болницата. Грешно ми е била разчетена ехомамографията.

Общи условия

Активация на акаунт