голяма грешка. Това, че се сблъсквам с млад човек и не се получават нещата не значи, че всички са такива, никога не съм го твърдяла.
Просто моят опит в момента е такъв

Има и по- стари- опитни хора значително гъвкави, готови да се научат от младите, разбира се в това няма нищо лошо, напротив. Това, че човек е на 50 или 50+ не означава, че е спрял в развитието си.
Има и млади отказващи да се учат и разчитащи и аз не знам на какво, като са взели едно виШу и са велики.
За мен проблем е когато си незаинтересован, разсеян, не мислиш и т.н. и разчиташ някой да ходи след теб. Това може да е като млад, така и не толкова млад човек.
Хората трябва да знаят, че са на работа , за да заработят заплатата си все пак, тя не се дава даром за прекрасните им очи.
Да си отговорен не е приоритет само на тези 50+, нали така?
Някой беше писал по- горе, че си приписват заслуги когато всичо е ок, когато се сгафи, се почва мън, мън и бягат то отговорност, друг им е крив.
Питаш нещо и се отговаря автоматично, скоростно обаче, ако си спомняте в училище когато ви изпитват и се почва едно налучкване, смешна работа. Ученическия манталитет е още в тях, не разбират, че са на работа, а не в училище

Интересни гледни точки видях, подсказани от Вас и Ви благодаря, добра дискусия се получи и мисля, че ще е от полза, дано.