Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 27 060
  • 498
  •   3
Отговори
# 465
Мъжа ми са го питали дали носи столче, мисля,че е задължително

# 466
Акушерката изнася бебето на ръце, дава го на бащата, пожелава ви всичко хубаво и си тръгва. Вие, се снимате, радвате и никой не ви инспектира какво носите. Ако ви питат, казвате че е в колата и готово.

# 467
А има ли кой да ни щракне една снимка? На нашето изписване няма да има гости, ще сме само аз и бащата.

# 468
  • Sofia
При изписване на бебе, задължително ли е то са бъде изнесено от болницата в т.нар. Кошница за кола ? Има ли вариант да бъде изнесено на ръце ако в колата има вече поставен стол с приставка за новородено?

Никой не се занимава да ви търси имате или нямате стол. Толкова са заети, че дават бебето и документите му и забравят за вас.

# 469
Все ще се намери, дори да не е някой от персонала.

А има ли кой да ни щракне една снимка? На нашето изписване няма да има гости, ще сме само аз и бащата.

# 470

И ние бяхме без гости и помолихме акушерката и тя ни направи няколко снимки Simple Smile

# 471
Ако някоя нова мама и татко ме помолят да ги щракна с бебето, ще бъда безкрайно щастлива! Не се притеснявайте ще се намери човек за снимки.

# 472
Здравейте, родих миналият месец и споделям мнение. Родих естествено, много държах, при доц. Атанасова. Приеха ме през ноща и една акушерка се грижеше са мен, като няколко пъти идваха да ме проверяват за разкритие. Акушерката отначало беше мила говорихме си, после след като епидуралната ме пусна и ме болеше много почнах да съм ѝ неприятна. Обясняваше, че имам нисък праг на болка, че не напъвам (за да слезе главата на бебето) и общо взето по никакъв начин не ме насърчаваше, а обратното. Атанасова идваше от време на време да ме види, докато вече стана време и беше много надъхваща, казваше ми как ще успея, ще се справя и някакси с нейни позитивизъм станаха бързо нещата. После трябваше да съм във ВРБ, защотото отделението беше пълно. За кърменето не мога да кажа, че мк помогнаха кой знае колко, бебето ми засука веднага, но отне време докато кърмата ми тръгне. Там се дава винаги АМ и няколко дни след изписване не искаше друго освен шише и не беше лесно да го спрем, трябваше да се цедя. Като цяло съм доволна, като махнем акушерката, но опитах се да не се впрягам, всъщност и не можех, защото умирах от болка по това време хах.

# 473
  • София
Може ли някоя мама да сподели мнение за планирано секцио. Кога приемат, предния ден или може в същия? Какво е положението на предродилен сектор, отношение и т.н. Всичко полезно за една мама, която се р насочила към Токуда тъй като следящият й доктор е там.

# 474
Може ли някоя мама да сподели мнение за планирано секцио. Кога приемат, предния ден или може в същия? Какво е положението на предродилен сектор, отношение и т.н. Всичко полезно за една мама, която се р насочила към Токуда тъй като следящият й доктор е там.

Родих 2023 планово секцио, приеха ме на предния ден и по спомен бях в стая с още едно момиче, всичко беше ок, единствено нямаше храна осигурена за деня преди секцио и си взех от кафенето на партера.

# 475
Здравейте!
Има ли дама с тромбофилия, която да се следи  при АГ в Токуда ( за бъдещо секцио), но може би да не е от най-желаните и натоварени?
Ходила съм при др. Леков, но тогава не знаех за резултатите от изследванията и не е коментирано, дали би се наел с такава ситуация.

# 476
  • София
Здравейте!
Има ли дама с тромбофилия, която да се следи  при АГ в Токуда ( за бъдещо секцио), но може би да не е от най-желаните и натоварени?
Ходила съм при др. Леков, но тогава не знаех за резултатите от изследванията и не е коментирано, дали би се наел с такава ситуация.

Голям процент имат тромбофилия, не всеки я изследва. Тромбофилията си я следя при Минкова в Токуда и отделно се обсъжда с АГ.

# 477
Аз съм при Леков с тромбофилия, даже той ме прати на изследвания. Следя се при Минкова в Токуда, на него му показвам изследвания и какво ми е казала тя.

# 478
Аз изследвания си направих профилактично ( хомо PAI и хетеро ACE),  направих консултация с хематолог, но според него не трябва терапия при + тест, но сега ще видя да се консултирам допълнително с други и ми се иска през това време и да се насоча към АГ, което и то да е запознато и да се следят нещата при настъпване ан бременност.

# 479
Аз имах изследвания за тромбофилия вече и се бях консултирала с хематолог, който каза, че не е нужна терапия при + тест. Не се изразих правилно.
Отидох при него в 21 г.с. и ме попита и му ги показах и каза, че би искал да посетя д-р Минкова да ми погледне изследванията. Тя ме прати на кръвни допълнителни, които не бяха ОК и от тогава съм на инжекции. Следя при нея кръвни в месеца веднъж, на фетални ми следят кръвотока, при него се следи също кръвоток. Не съм имала проблеми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт