Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 27 043
  • 498
  •   2
Отговори
# 495
  • София
А клизмата те ли я правят или ви обясняват как да си я направите сами?

Те я правят, ни си притеснявайте, всичко е в рамките на минути.

Има ли друг вариант при раждане освен клизма/свещички? Питам защото аз имам хемороиди от първата бременност, и при предходна коремна операция ми дадоха хапчета и прахче, което свърши идеална работа.

# 496
Има коктейл с рециново масло, но не знам дали биха го дали при планирана операция, тъй като май има шанс да предизвика контракции.

# 497
Трябва да питате дали могат да предложат нещо такова, но и аз съм с хемороиди и клизмата изобщо не я усетих. А коктейла с рициново масло съм чувала че го дават там, но за жени, които ще раждат естествено. За секцио не би следвало.

# 498
  • София
Трябва да питате дали могат да предложат нещо такова, но и аз съм с хемороиди и клизмата изобщо не я усетих. А коктейла с рициново масло съм чувала че го дават там, но за жени, които ще раждат естествено. За секцио не би следвало.

Заради хемороиди с първото ми дадоха свещичка, не успях да в сложа … как ми я сложиха не е за разказване. За това при следващата ми лапароскопска за която уж пак трябваше клизма ми дадоха прахчета които се приеха на няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт