Съпруги на военнослужещи - 34

• 7 860
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета. Нечие дете да посещава ДГ "Слава"? Имаме големи ядове в общинската детска градина. И се чудим дали да не преместим големия в тази. Но имам няколко въпроса.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 16:11 от N-i-a

# 16
Добър дееен,

N-i-a, не мога да помогна аз, моето дете е на градина в Пловдив, Тракия. Даже честно си признавам не знам коя е ДГ "Слава". Успех!
Дунди, честит рожденик! Да е здрав и със здрави нерви в това положение в службата, до пенсия! Много щастие и радости с любимите хора му пожелаваме!

Ние бяхме с приятелка и нейната дъщеря на обяд в едно заведение, поиграха децата, поседяхме си, видяхме се, понякога човек има нужда от един спокоен такъв лежерен уикенд, че нещо напоследък все нещо и нанякъде.. Август ще е морски при нас, имаме детски рождени дни, имам имен ден, абе планове до края имам, само да сме здрави всички!
Дафиново листенце, беше много хубаво снощи, а и беше много пълно, почти не се виждаха свободни места. После минахме през центъра, осъзнах, че за първи път го правим с детето по късни часове, защото вече е голямо момиче и в петък има свободен режим на лягане 😂
Приятна вечер на всички, утре ще наминаа пак! 🥰

# 17
  • София
Имам опит с ДГ " Слава". Вярно предишен. Големият син изкара 1,5 години като се преместихме. Малката беше там за 4,5 години до 2022 вкл.
Аз съм доволна. Познавам и четирите госпожи. Директорката също. Условията са приятни, дворът голям. Имат басейн. Плуваха с външен треньор безплатно. Живея наблизо и досега си поддържам отношенията с персонала, а малката с удоволствие ходи да ги вижда. Синът също си ги обича.

# 18
Добро утро, момичета.
Дунди, почерпих се, да ти е жив и здрав ТМ, да пътувате и да се забавлявате!
Нашата морска почивка приключи, сега сме на планина, съчетавам чистене с почивка, очаквам с нетърпение сватбата на моята приятелка.
Слънчев ден от мен!

# 19
Да станеш рано, но да не бързаш  за никъде...да пиеш кафето си бавно с предчувствие за щастие...да предвкусваш  удоволствието на предстоящия ден, защото си убеден, че ще бъде чудесен...не смея и да  искам нещо повече!
Марияна Суркова-Топчиева

Дунди, честит ти рожденик - да ти е здрав!
Радвам се, че се включихте.
Лунно цвете - и аз искам море и после планина, но за момента ще е само море.
Аз вчера домакинствах, пазарувах, прах, поприготвих багажа и т.н. Днес ще се разкрася и живот и здраве в петък тръгваме. Това е от мен, пия си кафето и започвам с процедурите People Woman Досадни са ми, но няма как.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 12:57 от dafinov list

# 20
Лека 🌃!
Сладки сънища!

# 21
  • София
Ето ме и мен, в късните часове.
Прибрахме се от село. Поуморих се, но съм доволна. От утре на тръстиката.
И внимавайте какво говорите. Като тръгнах за село, казах на пациентите, че ще хвърля телефона в селската рекичка и чак натръгване ще мина да си го взема. Е не беше в реката, а в леген с вода. До днес изкара 24 часа гарниран с ориз. Сега го включих, но не дава никакви признаци на живот. Утре ще го занеса на майсторите. Сервизът е до кабинета ми. Дано да живне.
Лека нощ, момичета! Този път без коментар!
Аааа, как без коментар? ДУНДИ, предай поздрави на твоето момче за рождения ден, макар и с малко закъснение! Здрав да е, а другото да му се сбъдва така, както го желае!

# 22
Добро утро!
Нов ден ...
Понеделник е ...
Възможности ...
Преживявания ...
Мечти ...

Flo 51 Успех с телефона, имам спомен за един удавен преди мн. години /ок. 20 г.- телефон с копчета .../.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 07:11 от СГГ

# 23
  • София
Добро утро, прекрасни!
Добро утро, ранобудна СГГ! Hug
За пръв път ми се случва такова нещо. Ползвам мобилен телефон още от появяването им. Стискайте палци да не ми се изгубят номерата. Едва ще дочакам 9.00, да отворят сервиза.
Тръгвам за тръстиката.
Хубав ден, спорен да е и да имате поводи за усмивки!

# 24
Понеделник! 😂😂

Тази седмица ще ми е до Четвъртък, Петък пуснах да свърша някои неща в делничен ден, но днес мноого ми се спи... Снощи до късно не успях да заспя и днес направоо едвам станах.
Успешна седмица! 🤩

# 25
  • София
Ох, отново дойде часът на офисното бездействие - дали защото няма кой да подпише документ, дали защото чакаш номер от нещо, или просто към три и малко вече мога да заспя дори пишейки на клавиатурата - ама пусто време от 15 до 16 спира... Ще се побъркам.

Аз се чудя кога пак да изляза в отпуск. Ще е от 13-14 може би. Очаквам вече морето и аз, но до 30ти има още мноооогооо време. От морето директно пътувам за Истанбул, после ще ходим с малките деца на традиционната служебна ваканция в Скотина (ММ не иска, голямата каза, че ще му прави компания, но пък ще дойде с мен в Турция).

Трябва да измисля къде да заведа семейството за моя РД, а само няколко дни по-късно с полониката ще отбележим и 24 години официален брак - та и за там нещо ми се иска да е по-така... Предстои 18тия РД на синковеца - а за това събитие колко нямам идеи... ама хич...

Да се допълня за детска градина Слава - аз също преместих малката от яслата там (позволяваха на 2,5 годинки - вече не може), защото не се спогодихме с общинската ясла. Та така Малечка има и половин нулева група. И още нещо - групите са сборни - 1 и 2 заедно; 3 и 4 заедно.

# 26
Благодаря, Маги. А по колко деца са?

# 27
Всеки трябвало да си знае мястото. Ами ето го мойто, намерих го!
💙🌴
Добро утроооо! 🤩

П.С. Възхищавам се на хората, които стават рано и не им се спи, стават рано без причина, без будилник... Нямам такова събитие до момента аз 😂 всяка сутрин рано е много труднааа за ставане 😀
Хубав ден на всички!

# 28
  • София
Добро утро!!!
Ниа, от 16-17 до 24-25 най-много.
Юни-юли обичайно са сборна група, но не традиционният вариант. Събират ги накуп за занимания, но всяко си спи в неговото легло, ако са повече. По наше време задължително почшваха през август.  Сега имаше период, в който им.беше разпоредено да не почиват, но мисля, че приключи.

# 29

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт