Съпруги на военнослужещи - 34

• 7 995
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет, прекрасни! Отново съм в цивилизацията. Имам си оправен телефон, нищо не ми се е изгубило, доволна съм. Друг път ще внимавам какво говоря.😜

# 31
Добро утро!

/Сн. 19 август 2024 г./
Flo 51 Всяко желание се сбъдва ... рано или късно. 😉
Мис Ю От тези хора съм, но и кафе не пия. Лошото е, че и късно лягам - има си своите плюсове и минуси.
magi_sveta Програмата е натоварена ... Car
dafinov list Остават 48 ч. до петък. Hug

Усмивки за всички!
Приятен, спокоен и Nature Sun With Face ден!

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 06:24 от СГГ

# 32
Добро утроо и от мен, сутрешна градска гледка на път за работа... Хубав ден!

# 33
  • София
Привет, прекрасни момичета!
След призива на ЛУННО ЦВЕТЕ и идеята на СГГ, темата живна. Много се радвам.
Има обаче едни мацки, дето никакви ги няма пред строя, да рапортуват - къде са, какви ги вършат, как се чувстват.
РАДИНКА, как си? Казвай, че те мислим. Blush
МЪНИЧЕ, къде се покри? Я бегом пред строя и дай подробен отчет. Grinning
СЕТИ_БЕТИ, ти май го даваш отпускарски, но това не те освобождава - разкажи как се мъчите на морския бряг. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, ти сега на планински курорт ли си?
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, броиш ли вече часовете преди тръгването?
ДУНДИ, не разбрах къде ще почивате.
МАГИ, за теб е чувалчето с прегръдките. Hug
МИС Ю, страхотна снимка ни показваш от моя любим Пловдив.
Време е за вечеря, че след малко ресторантът ще затвори. Grinning

# 34
  • Пловдив
Фло, далече ми е почивката. Созопол от 30 август.
Иначе имам много работа, не ми остава много време. И се занимавам с неща, които никак не са ми по вкуса.
Прекрасна вечер на всички.

# 35
Здравейте, нашата морска почивка приключи и аз от понеделник съм на работа. Беше много хубаво, но за кратко. По-нататък искаме да отидем и на планина, но да видим как ще се организираме, че с компаниите е малко сложно - 4 семейства сме. Утре имаме малко задачки да свършим и затова ви оставям, като ви пожелавам лека нощ.

# 36
Добро утро!
6 август 2025 год.

# 37
Добро утроо,
СГГ, ах, че красива снимкаа! 🩵🌊🩵
И аз утре съм в отпуска, че имам задачи, направо оставям и дребчето вкъщи, днес й е последният ден, на 1.09 отново ще е на градина. Започваме 4-та група, не знам кога мина това време наистина!
И на нас ни предстои море, планина (е родната, селска, при мама, ама си е планина 😀), но преди това една седмица на работа, един имен ден за празнуване и тогава 🤩
Хубав ден от мен! 🌞

# 38
  • София
Привет, прекрасни!
Днес имаме рожденичка! Champagne
На нашето ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ пожелавам от всичко най-хубаво и желано да има по достатъчно. Мило момиче, бъди здрава, щастлива и нека в живота ти се случват чудеса! Прегръщам те с обич! Heart

# 39
  • София
Ех, че много лъвчета!!! Честит рожден ден, Дафиново листенце! Пожелавам ти здраве за теб и близките и щипка късмет за всички ви!!!
Весел празник!!!
Аз ще работя да вторник, после малко почивка (това лято ми е много интересно - 5 у дома, 7-8  дни на работа и тяка от 10 юни насам - много е хубаво).  В тази отпуска обаче ще правя малък ремонт в спалнята - то не може само на почивка).

# 40
Честит рожден ден, Дафиново листенце!
Много здраве, прекрасни емоции и щастливи моменти ти пожелавам! 🥳🥳🥳
Весела вечер! 🥂🥂
Една красавица от службата ми за рожденичката!

# 41
Благодаря за пожеланията мили момичета! Да ви се връщат стократно!
Мис Ю, благодаря за цветето!
Аз ще ви оставя за две седмици, от утре съм в отпуск. Днес като за рожден ден ми взеха тока Laughing
Живот и здраве след две седмици ще се отчета!
Няма да вземам компютъра, а от телефона не ми се пише.
Желая ви хубава вечер и оставям една почерпка!

# 42
Добра вечер!
dafinov list Честит Рожден Ден! Здраве и късмет за теб, но и за твоите близки...
Весел Празник!
Приятни, усмихнати и спокойни почивни дни. Hug
Мис Ю Времето лети... и всяка следваща година "отлита" по-бързо от предходната ... Disappointed

„Какво е топлината на лятото, ако го няма студа на зимата да ѝ придаде сладост?“ – Джон Стайнбек

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 20:10 от СГГ

# 43
  • София
А къде са останалите момичета???
СГГ, много свежест внасяш в темата. Радвам ти се! Heart
Стягам се и отивам до летището да си посрещна щерката и голямата внучка.
Прегръдки и спокойна вечер. Hug
Да попитам във вторник и сряда ще има ли момичета от Пловдивския гарнизон навити за една бърза среща на кафе? Имаме идея с внучката да се разходим до моя любим град, но все още не съм решила с преспиване или не.

# 44
Фло, Сряда не мога, че съм с разни задачи по план, но Вторник следобяд след 16.30ч (до толкова съм на работа 😂) съм свободна за сега, звънни ми като решиш какво що, да видим .. ще се радвам много да ви видя ☺️
Пловдив си трябва с нощувка, 1 ден му е малко 🤭🥰

Общи условия

Активация на акаунт