КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 351
  • 723
  •   2
Отговори
# 120
Същите, същите! Blush

# 121
На каква цена са тези чушлета?
Днес сделката беше три опаковки Бри за по 3 лв всяка.😁 Ходих за мляко с купон, от подправките К класик с купон също взех. Имах и купон за лимета за 1 или 2 ст., та взех и нея. Всички купони се отчетоха. Обаче сега не знам това какво е - млян кимион или млян ким?😂🤔

Почти съм сигурна, че на етикета с цена пишеше "кимион"...

# 122
Моите бяха по 2 лв., от късните намаления, Долче.

# 123
Ъъъ, да си знаете - в касовата бележка подправката от предишната ми публикация е "кимион", обаче наистина е ким, както пише на опаковката.😂 Има анасоново-ментов аромат, нищо общо с кимион. Пак ще използвам подправката, просто очаквах друг аромат...🤭

# 124
Ъъъ, да си знаете - в касовата бележка подправката от предишната ми публикация е "кимион", обаче наистина е ким, както пише на опаковката.😂 Има анасоново-ментов аромат, нищо общо с кимион. Пак ще използвам подправката, просто очаквах друг аромат...🤭

Ким се слага на солени кифлички и крекери.

# 125
На какво друго се слага ким, защото няма специално заради него да правя кифлички и крекери? Аз мислех към кайма и месо да добавям...🤔
Между другото, пак са разместили при нас в зоната на шоколадите, бонбоните и десертчетата. Забелязах именно по новото място на кауфландските бонбони.🙂

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 19:05 от dolce miele

# 126
  • Пловдив
Ходих рано за печ.чушки и лютеница. Сладолед сметанов на Изида нямаше Thinking това в 8ч...

# 127
dolce miele  сега прочетох за неволите покрай подправките.
Кой се е направил на специалист, та от чимен и ким е направил кимион!?
Това си е за оплакване.
На соленки се слага ким/да не е млян/, то и на други неща, ама на мен ми харесват соленките Simple Smile

# 128
Да, аз и без друго от известно време събирам "материал", за да им пиша...😀 Никога не съм виждала млян ким, та и да бях видяла какво пише на опаковката, щях да реша, че е грешен превод.
Иначе вложих в яйца с чушки (заедно с гранулирания чесън) и ми хареса доста:

# 129
Дали случайно някой знае дали работят машините за обмяна на стотинки?Някъде мярнах публикация,че щели да бъдат спрени...

# 130
Дали е случайност, че днес нямаше нито едно пакетче с "кимион"?🙃

Снощи беше пълно...

# 131
  • Mostly in my mind
Долче

# 132
Да, със зеле и наденици ще е топ.🙂

# 133
Някой ми беше казал, че във Велико Търново са махнали машината за монети. Нещо свързано с еврото. Предполагам и в другите градове е така.

# 134
При нас също е махната машината за монети.
 Един мъж го видях на касите на самообслужване изсипваше по 1 ст. Охраната искаше да го смъмри, защото се образува опашка.
  В сайта на Кауфланд е махнато това меню с инфото за машините, така че предполагам никъде няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт