КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 359
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
За някои артикули е удобно да се маркират заедно (например консерви със сардини и подобни).

# 166
Тогава си ползвате K-Scan и съвсем нищо не вадите. Хората са дали достатъчно и практични опции.

# 167
  • Пловдив
Тогава си ползвате K-Scan и съвсем нищо не вадите. Хората са дали достатъчно и практични опции.
Ще се използва ако филиала разполага с такава опция ,за сега само 19 филиала в София един във Велико Търново и един във Варна разполагат с K-Scan

# 168
  • При децата ми
Здравейте,
Хубави ли са дините в Кауфланд? Намалени са тази тази седмица.

# 169
В приложението също има възможност за сканиране. Не съм го пробвала още, но вероятно важи за всички филиали.

# 170
В приложението също има възможност за сканиране. Не съм го пробвала още, но вероятно важи за всички филиали.

Важи за всички магазини в София и 2 магазина в провинцията -  Варна ул. Скорчев и Велико Търново ул. Краков.

# 171
Здравейте,
Хубави ли са дините в Кауфланд? Намалени са тази тази седмица.
Ние взехме и не ни хареса- стара и презряла.

# 172
Много ли е люто това люто доматено пюре концентрат?

А другите видове хубави ли са - със зеленчуци, с босилек?
Вече количките за пазаруване ще се взимат без жетон или монета ли? При нас днес бяха махнати от количките отделенията за жетони/монети и количките бяха отключени...🤔

# 173
Така съм бясна нямам думи отивам около 12:00 да купя хек филе на промоция отивам при витрините и изненада нито едно хек филе опаковка!!!! Ебахти измамниците долни тия хора пишат фалшиви промоции и не зареждат артикули ,не е възможно да са заредили а всичко да е изкупено нямаше нито една опаковка!!!!

# 174
Вчера така ме прецакаха. Взимам една ципура от щанда с обслужване. На щанда пише промоционална цена "14.99лв.",но когато отидох на касата отчете цена "19.99лв."

# 175
Някой има ли отзиви за робота от брошурата тази седмица?

# 176
Вчера така ме прецакаха. Взимам една ципура от щанда с обслужване. На щанда пише промоционална цена "14.99лв.",но когато отидох на касата отчете цена "19.99лв."
По този повод пазаруваме вчера с дъщеря ми електронна кухненска везна - червената на Belringer - етикет 14.99, на сканиращото устройство - 16.49. Служителката на каса ни посъветва да отидем на информация заради разминаването, дъщеря ми беше снимала етикета и служителката ни върна разликата. Ако бях сама, нямаше да се разправям, но девойката не търпи такива номера и си търси правата.

# 177
Аз днес имах проблем с касовата бележка. Едва се виждаше , какво съм купила. Обърнах внимание на касиерката - отговора : Ами такова е , скоро свършва лентата ! Пълен абсурд .

# 178
На мен ми се е случвало на каса на самообслужване машината да ми пусне касова "бележка", т.е. отрязък колкото един пръст...😆 Също и с червени ленти отгоре и нечетлив код за излизане от зоната.
И аз си търся правата обикновено. И така е редно според мен.

# 179
Така съм бясна нямам думи отивам около 12:00 да купя хек филе на промоция отивам при витрините и изненада нито едно хек филе опаковка!!!! Ебахти измамниците долни тия хора пишат фалшиви промоции и не зареждат артикули ,не е възможно да са заредили а всичко да е изкупено нямаше нито една опаковка!!!!
Нормално е да сте бясна, но ако това филе е намалено още от понеделник, нищо чудно да е свършило вече. По едно време щяха да ги глобяват за подвеждането на потребителите именно защото би трябвало да осигуряват количества, които да стигнат за целия период на промоцията, но това си остана така без резултат. Трябва да се каже, че хората взимат големи количества от намалени стоки и те свършват бързо. Служителите в магазините също имат право да взимат от тези промоционални стоки, независимо, че те ползват и съвсем други отстъпки. Ако обаче филето е трябвало да е намалено от днес или вчера, то тогава може да питате управител на магазина. На информация ще ви помогнат. Ефектът обаче е много спорен. Ако имате възможност, отидете в друг магазин от веригата, може да го откриете там това филе.

Общи условия

Активация на акаунт