КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 433
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
И при нас няма малки колички, има кошници.

# 256
Не, като капитониран е целия, всичко е зашито. Не се сваля калъфът.
Днес му е трети ден да взима въздух, довечера ще го пробваме. Първото ми впечатление е, че е доста плътен, изглежда добре.

Калъфът с цип ли е?

# 257
Преди години,в началото веднъж на майтап тръгнах с такава детска количка и децата ме гледаха странно и леко укорително сякаш съм им изял сладоледа! Laughing Разбира се,че са детски тези колички...

# 258
  • София

Лошо. Моите са купувани преди 2 - 3 г. Имат си цип с калъф, свалям ги за пране периодично.
Явно са спестили пари от ципове и шиене.

# 259
  • shumen
При нас детски колички не съм видяла.Само кошници са.

# 260
Новата брошура🧃

Здравей,септември брошура

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 10:02 от lenak

# 261
Днес му е трети ден да взима въздух, довечера ще го пробваме. Първото ми впечатление е, че е доста плътен, изглежда добре.

Калъфът с цип ли е?
Дали пробвахте вече топ матрака? Мек ли е като усещане, че аз такъв си търся за омекотяване на сегашния матрак и ако е прекалено "ортопедичен" няма да ми свърши работа.
.
Днес ще ходя до Кауфланд и се чудя дали да взема, хубаво щеше да е да може да се сваля калъфът, но ако наистина е капитониран, няма как да стане. Иначе мислех аз да му слагам цип допълнително.Simple Smile

# 262
Сложихме го снощи, доволни сме. Буквално се усеща подкрепа на цялото тяло, без да е твърд. Мисля, че не е подходящ за почитатели на меките легла. Старият беше дунапрен с калъф, доста мек и направо потъваш в него. Вече е рециклиран в седалки за дивана 😃

# 263
Комплектът метла и лопата от тази седмица с какво качество е /ако някой е успял да го купи/? В нашия магазин снощи нямаше и се чудя, дали си струва времето и усилието да ходя до друг магазин в Пловдив.

# 264
Не знам кой е твоят магазин, но на Пещерско до четвъртък нямаше. А вчера така бързо минах и забравих да погледна дали са заредили от комплектите. Накрая ще си купя от друго място...само да се сетя къде бях видяла същите от снимката.🙂

# 265
Някой иска ли го?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 266
Не знам кой е твоят магазин, но на Пещерско до четвъртък нямаше. А вчера така бързо минах и забравих да погледна дали са заредили от комплектите. Накрая ще си купя от друго място...само да се сетя къде бях видяла същите от снимката.🙂

В Кючук Париж, бул. Македония. Имаше счупени останки от такъв комплект. Имаше и последна бройка от WC-четката. При предишната промоция нямаше. В този магазин всичко свършва много бързо.

# 267
А счупените останки от комплект като този на снимката ли изглеждаха? Че при нас не видях никакви следи дори да е имало някакво зареждане...

# 268
А счупените останки от комплект като този на снимката ли изглеждаха? Че при нас не видях никакви следи дори да е имало някакво зареждане...

Честно казано - не знам. Имаше няколко пръчки и нещо като скоби /пластмасови/ и предположих, че са от комплекта. Етикет нямаше, но нямаше етикет и на четката за тоалетна, а имаше една бройка, и може да са били разместени. Сега се сещам, че не погледнах на мястото, където обикновено стоят тези домашни потреби. Миналият път там намерих промоционален моп, който го нямаше при промоциите.

# 269
Аз погледнах и там - в нашия филиал там има мопове и други подобни, но не и от промоционалния комплект.

Общи условия

Активация на акаунт