Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Живи, здрави и много щастливи да сте, мила Аглея!

# 661
Честит да е най- хубавият рожден ден! Голяма емоция е! Здрав да е и да не е Муньо Joy

# 662
Честито да е съкровището ти! Да расте здрав и обичан! И честити да са всички с имен ден преди месец, на които се обадих днес! 😆 За това как се заключих на терасата, към която има два изхода от две стаи, ще разкажа друг път.

# 663
  • София
Честито да е съкровището ти! Да расте здрав и обичан! И честити да са всички с имен ден преди месец, на които се обадих днес! 😆 За това как се заключих на терасата, към която има два изхода от две стаи, ще разкажа друг път.

Днес също има именици. Св. Стилиан е. Simple Smile
Много ви благодаря за пожеланията. ❤️☺️

# 664
Честит рожденник, Аглея! Здрав да бъде!

# 665
Честит рожден ден на детенцето, нека е здраво, обичано и да сбъдне мечтите си!

# 666
Честит рожден ден на детенцето, Аглея! Здраве, щастливо детство и сбъднати мечти!

# 667
Чета статията за Бюрото за забравени вещи в метрото в Лондон. Има и снимка на цял куп забравени изкуствени ченета! Как може да си забравите ченето?! Satisfied

# 668
блъсканица, пада и край...
аз каква глупост направих, сложих да кипна мляко и даже не знам защо съм излязъл от кухнята, ама после само миризмата ми напомни какво съм правил...
сега трябва да търся такава тенджерка, че тая не мога да я измия

# 669
  • София
блъсканица, пада и край...
аз каква глупост направих, сложих да кипна мляко и даже не знам защо съм излязъл от кухнята, ама после само миризмата ми напомни какво съм правил...
сега трябва да търся такава тенджерка, че тая не мога да я измия

На мен това ми е редовен номер, дори и до него да стоя пак го изпускам. За секунди кухнята прилича на специален ефект от филм.

# 670
Чета статията за Бюрото за забравени вещи в метрото в Лондон. Има и снимка на цял куп забравени изкуствени ченета! Как може да си забравите ченето?! Satisfied

Хах, напомни ми за една случка преди около 5 години...
Ще отиваме с наши семейни приятели на шопинг в Одрин и ще пътуваме с тяхната кола.
Идват да ни вземат в 4 сутринта, нали да избегнем смяната на границата. Тъкмо ще излизаме от града и мъжа вика на жената:
- Пенке, къде са ми зъбите ма, че ги няма в устата ми?
И тя: ами от къде да знам бе, Ваньо, ти не  си ли ги взе?
И той, не, няма ми ги.
И тя: Е, карай ще ходиш без зъби, голяма работа.
Той: Ма как ще ходя без зъби в Турция, нали ще ям тава джигер.
Е, върнахме се обратно да вземем зъбите и хванахме смяната на границата.

# 671
Аз веднъж така се бях заплеснала в чат с една приятелка, че чая, дето го бях сложила да се топли, напомни за себе си след има няма 3 часа време. Ако не бях отворила вратата, че да усетя миризмата на пушек, кой знае колко време още щях да го топля.

# 672
  • София
Аз веднъж така се бях заплеснала в чат с една приятелка, че чая, дето го бях сложила да се топли, напомни за себе си след има няма 3 часа време. Ако не бях отворила вратата, че да усетя миризмата на пушек, кой знае колко време още щях да го топля.

Сега се сетих и аз за един подобен случай, но не беше с мляко, а с вода в тенджерата. Сложила съм я на котлона и съм излязла от вкъщи. Като се върнах след час-два, водата се беше изпарила, а тенджерата — чеееерна, почерняла и даже се беше изкривила върху котлона. Satisfied

# 673
  • Майничка
За загорелите тенджери, пробвайте да разтворите вътре таблетка за миялна с вряла вода, да стои 3-4 часа. Обикновено после се измиват.

# 674
Приготвих се да отивам до банката днес. Излизам от офиса, сама работя. Отивам, свършвам си работата и тръгвам обратно. Пипам по джобовете да си търся ключовете за офиса, няма. Върнах се в банката, няма. Оставила съм ги на вратата на офиса, отвън. Даже не бях заключила.

Общи условия

Активация на акаунт