Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 950
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Mrs, честито! Пожелавам прекрасен финал!

А не пиша, защото реално само си кексим, и въпреки редовността бебе няма та вече почти свикнах с идеята, че няма да имам второ дете. Не се пазим, ако стане няма да го върнем и признаяам, че бременната Анрония Петрова на 41 ми седи като идеея, че никога не е късно , но чризнавам, че и началният пубер вкъщи доста ми помага да приема идеята, че нервите и без това са ми доста....

# 181
Mrs, това е прекрасна новина, много се радвам за теб и стискам палци за лека и хубава бременност 🤍
На мен тези новини ми действат много положително честно казано, защото...значи има винаги надежда ☺️
Поне се опитвам да се настроя така и чакам с нетърпение есента, защото тогава отново ще предприемем някакви действия. В момента като цяло се наслаждаваме на лятото, предстои ни почивка след седмица и после вече ще се фокусираме (поне аз 😅) върху това, което следва.
Тези дни става точно една година, откакто правим опити. Когато взехме решението преди година, че искаме дете, бях толкова щастлива и някак мислех, че ще се получи веднага щом го поискаме. Една година по-късно се готвя за инвитро и се надявам, че така би се получило. Въпреки че имам много страхове...най-вече, че шансът да стане от първия път не е никак голям и не знам какво ни предстои след това и за колко още опити ще имаме време. 
Та затова пиша по-малко напоследък, защото в момента не правим нищо освен естествени опити. Утре или по-утре чакам цикъл, този месец мисля даже да не правя тестове засега, защото съм почти сигурна, че няма смисъл.
Иначе сега ще мине още един последен цикъл на естествени опити и след 15 септември най-вероятно започвам стимулация за инсеминация и ако не стане октомври (надявам се) инвитро. Като цяло това е планът. Пък знам, че много неща могат да се объркат... 😄 А и все още обмислям дали да не прескоча инсеминацията.

# 182
Аз дойдох с един въпрос. Напоследък все по-често ми излизат глупави реклами в инстаграм и тази се появява вече няколко дни. Преди да блокирам тази реклама, реших да ви попитам - какво е това чудо-юдо? 😁

# 183
Ванзин..мисля, че е нещо като “тапа” да не изпада спермата Joy

# 184
  • На изток от Ада
Ванзин..мисля, че е нещо като “тапа” да не изпада спермата Joy
да има такъв метод

# 185
O, mrs! Ама че хубави новини! Пожелавам всичко да е наред до края и да изкараш една спокойна бременност! Много, много се радвам, че писа, минавай отвреме навреме да ни казваш какво се случва ❤
Ние се готвим за почивка след седмица, аз толкова много се изморих на работа, че буквално броя дните до отпуската.
Иначе редовно си ви чета, да не изоставам все пак от темата ☀

# 186
  • На изток от Ада
При нас ново разбира се.  Сложихме диван но мм иска да взема само дрехи.
А имам уреди , книги , козметика лакове за нокти главно ...

# 187
Здравейте отново, момичета! 🍀

Само наминавам да ви подхвърля по няколко наакани памперса! 🥹
Нашето дългоочаквано чудо се роди на Голяма Богородица в 11:35 сутринта, 3.210кг.🩵
Най-голямото бебе в семейството от поколения насам, нищо че съм с еднорога матка!

Кърмим се, засега не съм му давала адаптирано мляко, а вече започваме 4-ти ден след раждането.
Днес ще дойдат на проверка да го изтеглят и да поговорим за родителството! Кога какво да очакваме в следващите дни и седмици. ☺️

Друго такова щастие няма в цялата вселена!!!
Не знам дали ще успея да го изпитам поне още веднъж, ще видим какво ни е писано в близкото бъдеще!
Но съм безкрайно благодарна, че си имаме поне едно детенце и че вече мога да се нарека - МАЙКА! 🩵

Дано успея да ви поизцапам с тези лепкави и мокри памперси, та и вие скоро да трябва да ги сменяте. Дали за първи път, втори или трети...🍀🍀🍀

# 188
Michelle , да сте живи и здрави! И само такова щастие! Heart

# 189
Мишел, честито наакано човече, да е живо и здраво! Simple Smile
Мср, помня те, радвам се че вече всичко е в положителна насока, честито:)

Аз мисля, че понеже тия месеци всички сме по почивки, море, екскурзии, есента ще почнат да валят тестове за бременност Simple Smile)))

# 190
А дано!!!
Мишел, честита радост! Бъдете здрави и все така щастливи! Heart

Кенди, ей на това ти мнение му слагам +1.
Скрит текст:
Инвитрото стана нещо като битов въпрос - кога трябва да идем и какво конкретно ще правим. Дали-тата и или-тата намаляха рязко, отщя ми се да контролирам всичко всяка секунда и генерално вече ме мързи да се напрягам на 8000%.
Някак тази огромна дебела ревяща тема утихна, седна си кротко на мястото и си чака спокойно да ѝ дойде реда.

Особено след последния неуспех на пункцията (писах в друга тема, но да кажа и тук - пак нямам извадена Я), просто зарязах всичко, организирам си море точно когато трябва да ми дойде следващ цикъл, защото имаме годишнина и до сега все си казвах "хайде да видим дали няма да трябва преглед тогава", в момента просто не ми пука, ще си ида на море, инвитрото си ме чака. Неуспехите не ми дават особена мотивация да си давам зор, така че вече съм "кот доди". И така.

# 191
Мишел, радвам се, че намина да споделиш за малкото ви чудо и да продължиш вълната от добри истории в темата! Blue Heart Пожелавам ти все така кърменето да върви безпроблемно, да се радваш безкрайно на моментите с вашия юнак и да имате щастието това да ви се случи, колкото още пъти пожелаете! Nature Sparkles

# 192
  • Замък сред облаците
Честито, Мишел! Да сте живи и здрави!

Аз нямам какво да се похваля, досадното течение продължава оскъдно въпреки схемата на докторката и вече ми избива да си слагам само лактобацили до откат, с тях поне се ядва положението.
Кекс няма, сецнах се събирайки детски играчки. Храненето ми е извън контрол, даже и тироксина изпускам тия дни, а кофеин лоча като невидяла. Вообще хоум офисът ми се отразява зле 🤣

# 193
Еееей, ама трябва да предупреждават, че събирането на играчки е опасно за нашето здраве, хаха:innocent: Simple Smile Дано ти мине скоро Simple Smile
Аз май съм пипнала нещо, я Ковид ( ще ми е 6-ти поред), я не знам какво, просто усещам, че всичките ми болежки наведнъж се събудиха - невралгия, СРДЧ, синузит. А в събота пусках изследвания и ПКК, желязо, хемоглобин, феритини, Б12, вит Д - всичко перфектно ( без ТСХ).

# 194
Момичета, здравейте! Аз не съм писала отдавна, рядко влизах в последно време, общо взето вървяхме към отказване от опитите за второ, които правим над 5 години и половина... Обаче... То взе, че се получи! Simple Smile Влизам сега и аз да се похваля плахо. В 14 г. с. съм, засега всичко върви както трябва, но още ни е трудно да повярваме. След спонтанния аборт преди 3 години, след като ни казаха, че вече почти няма шанс за естествено забременяване в нашия случай, а детето стана на 8 и половина и забрави, че някога е искало братче/сестриче... Ето... Simple Smile Така че, чудесата се случват, желанията се сбъдват! Искам да ви го кажа, защото знам какво е години, години наред да чакаш и да няма, и да губиш надежда...
Честито на всички с хубавите новини тук! От сърце желая на тези от вас, които още чакат и се надяват, много скоро да им се усмихне щастието!
Прегръщам ви всички! Бяхте ми огромна опора в най-трудните моменти.

Общи условия

Активация на акаунт