НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 171
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Да, точно 59 блок беше. Сега се сетих след припомнянето на siscu.

# 451
Направо се потрисам - доколкото знам  2 от 3 блока на УАСГ са в трагично състояние. Старата дървена дограма, стари мебели и т.н. 😵‍💫

# 452
  • Стара Загора
Момичета, вашите момчета се прибраха от морето, моето заминава днес. Какво да кажа...не знам. Притеснявам се, разбира се.
Чета ви и за общежитията, там не мога да дам никаква информация....ние както знаете сме на квартира
УНСС поема здравните от момента на записването. Някой пита по-горе

# 453
Ако някокй го интересува за ЛТУ, излезли са списъци с дати за настаняване.
 https://ltu.bg/images/files/file/Studenti/SSO/2025/%D0%9A%D0%9B% … 95-2025%D0%B3.pdf
От университета казаха, че условията са "влизаш и падаш". Ще се настаняват основно и само в 21 блок, за 60ти (който е семеен) не става дума. По трима в стая ще са.

# 454
  • Пловдив
Подписахте ли договорите за общежитията в ТУ?
Вчера в профила на щерката е било отбелязано, че е избрала дата на настаняване, № на договор, а днес пише, че не е разпределена за общежитие...

# 455
Дами, имам въпрос - студентите редовно обучение могат ли да работят? Вихри се вкъщи един спор, та да видим кой е прав Simple Smile

# 456
Подписахте ли договорите за общежитията в ТУ?
Вчера в профила на щерката е било отбелязано, че е избрала дата на настаняване, № на договор, а днес пише, че не е разпределена за общежитие...
Сега проверих и при нас излиза същото, въпреки, че и ние сме подписали договор.

Дами, имам въпрос - студентите редовно обучение могат ли да работят? Вихри се вкъщи един спор, та да видим кой е прав Simple Smile

Няма законова пречка. Зависи колко са натоварени, могат да работят почасово, дистанционно, на нощни смени, по граждански договор...стига да имат желание и учебната програма да го позволява.

# 457
  • Пловдив
Имало проблем със сайта и уж работели по въпроса. Явно при всички е така.

# 458

Може, защо да не може?

# 459
43,08 ли са здравните за тях?

# 460
Може,  стига да е удобно да се съчетават нещата. Описах как беше при сина ми миналата година.  Ако искате потърсете поста.

# 461
Могат. Моят ще работи.

# 462
Благодаря за отговорите Simple Smile Вихри се вкъщи един спор между мен, ММ и синковеца, та реших да попитам.

# 463
  • София
Зависи от университета, специалността и годината на обучение.

# 464
За тези, които вече са подписали договор за общежитие към ТУ: кога смятате да плащате наемите за септември и октомври? Преди датата, която сте избрали за настаняване или там, на място? Дали от датата на настаняване ще можем да правим нещо по стаята или ще определят други дати преди началото на учебната година, в които да се правят ремонти/освежаване и да се вкарва някакво обзавеждане? От студент, който завършва тази година, разбрах, че първоначално те пускат само да надникнеш, а около седмица преди да започнат университета, имат право на ремонти. Не знам дали и сега е така.

Общи условия

Активация на акаунт