НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 42 442
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, трябва ми помощ.
Подадохме Декларация 7, обаче пише "Няма задължения". Дали е така, защото е събота или е възможно Софийския университет да го осигурява като записан?
Или като получаващ наследствена пенсия до някакъв момент?

# 706
  • гр.София
Zazu, при дъщеря ми задължението се появи след ден- два,хем подаде в средата на седмицата .Изчакай. Софийският не ги осигурява,чак от октомври.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 18:12 от blanc

# 707
  • sofia
Момичета, трябва ми помощ.
Подадохме Декларация 7, обаче пише "Няма задължения". Дали е така, защото е събота или е възможно Софийския университет да го осигурява като записан?
Или като получаващ наследствена пенсия до някакъв момент?
Zazu, още не са обработили информацията, след няколко дни ще се появи задължението и може да го платите онлайн с карта. И следващите месеци пак така до началото на учебната година.

# 708
Аз, а и други момичета тук споделихме, че си платихме за 3 месеца наведнъж без да се е появило задължение.

# 709
Зазу, явно има връзка с наследствената пенсия. Така са обяснили на сина ми, но аз не му вярвах.
После и други хора с деца с наследствени пенсии ми казаха, че им е покрита осигуровката за август.

# 710
  • у дома
Моето също е с наследствена пенсия и също няма задължения,но него ТУ  го осигурява от юли.

# 711
Ще им искат ли здравна  картаот лекаря?

# 712
Има ли някой, наясно с общежитията в ТУ Варна?

# 713
  • Някъде в Европа...
Има ли някой, наясно с общежитията в ТУ Варна?
Общи неща - 2 блока , едниният с апартаменти от 2 стаи - 3+2 легла в стая, тераса към едната стая..другият блок (главният, където е управата и стола за хранене, също и перално помещение имало) е със стаи по 3 човека...Увериха, че в никакъв случай не са за ремонт при нанасяне и са в добро състояние...

# 714
Благодаря! Тъй като чакаме класиране, запознати има ли, критериите какви са?

# 715
  • Някъде в Европа...
Увериха, че не би имало проблем за първокурсниците за настаняването им и да не се притесняваме..
Каква специалност сте?

# 716
Увериха, че не би имало проблем за първокурсниците за настаняването им и да не се притесняваме..
Каква специалност сте?
Компютърни системи и технологии. Да, днес звъннах в сектор общежития и ми казаха същото, да не се притесняваме,
Което е добре! Тъй като и времето за започване наближава, а все още нямахме яснота къде ще се живее! Вече ще чакаме 10ти и датата за настаняването! Щом няма да трябва да се прави ремонт, а освежаване най вероятно ще е нужно?

# 717
  • Благоевград
Сигурно е коментирано вече тук, но не знам как се търси само в една тема, зартова моля за инфо, след като се подпише договора за общежитие, за ТУ,  какво следва, кога се плаща и може ли някой близък да вземе ключовете на избраната дата?

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 10:40 от Bory_V

# 718
Вчера ми попадна клипче в тик ток.....ужасно беше, бл. 21, не знам кой университет е това, плачевно, трагично....

# 719
  • Някъде в Европа...
Сигурно е коментирано вече тук, но не знам как се търси само в една тема, зартова моля за инфо, след като се подпише договора за общежитие, за ТУ,  какво следва, кога се плаща и може ли някой близък да вземе ключовете на избраната дата?
За Варна ако е - мога да обясня..Разпитвах същите въпроси...

martitedi, различни специалности ще са 😀

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 15:46 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт