Отговори
# 150
Добриии, със сълзи се смея, професорке! Но си станала талант, поне от това, което си показвала!
Рязането на снимките с къдравия нож ми беше едно от любимите занимания покрай фото лабораторията на татко Heart

# 151
Попи, докато дойде майстор, напръскай с  DW40, повдигни я леко и пробвай пак.
С WD40 ще има по-голям ефект.

# 152
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На стари години - да!
На младини имам половин чорап, две недовършени карета - на Панама и на тюл и десет сантиметра пуловер от врата надолу.
JoyJoy

# 153
  • София

Прав си.

# 154
Къде раздаваха тиквените медали, да ходя да се наредя?
От 4 часа̀ съм в кухнята. Следователно имаме мляко с ориз, бананови мъфини, мъфин банички, коктейлни шишчета, огромна тенджера паста болонезе, сега ще слагам супата и след това е ред на свинското с грах.
Утре сме на излет, за това са мъфините и шишчетата, другото се надявам да стигне за до края на седмицата и да не чувам любимото кошиидем.. междувременно и двете деца ми се мотаха в краката и изядоха количества храна 😆
А, имам и 10тина чушки, че бяха на добра цена и са големи, тях трябва да напълня през седмицата, ама за днес толкоз..

# 155
  • София
Ох, и теб искам да осиновявам. Сега някоя с мания за чистене да се появи и ще е супер.

# 156
Тук съм. Най-обичам да чистя, подреждам и изхвърлям. ММ в чудо се вижда като почна да хвърлям на поразия, детето се научи и то. Прибира се от разходка, от вратата почва да обяснява как отива за прахосмукачката, че трябва да шета. Понякога с кеф зазяпвам сериалчета за подреждащи и организиращи - то еднакви контейнерчета, пък по цветове, пък по дъга. Кеф и половина. Освен… един инфлуенсър да ставам и да го правя на бизнес.

А добра ви вечер. Много празнуващи последните дни, всички да са честити.

# 157

Веде, Деве… за мен е ’се тая. Със същото ми отвориха вратата оня ден между другото.

# 158
  • София
Ако ще осиновявате някоя с дарба да яде, аз съм. За готвене и чистене - ставам, ама не съм самороден талант като с яденето.

# 159
  • София
ВземАх те! Чистачите ни втора седмица ни изоставят. Това ми е най ужасното нещо.
Иначе и аз нямам драма с готвенето, стига да ми се каже какво.
Мъх пък глади перфектно, но не изключва ютията и за това му е за ранено, нищо, че уж се самоизключва. Иначе, ако има кой да ходи след него ще се справя супер.

# 160
ДЕГИДИСОПА?!
МН се повъртя в кухнята и почна с коментарите колко разхвърляно готвя, как правя погром всеки път и такива в тоя дух. Ся, че е прав, прав е.. ама… явно съм била достатъчно красноречива, щото сложи детето да спи, дойде, оправи по мен и почна да ми бели зеленчуците, сега реже месо..
ПП. Да живеят уредите на новото време 🤓

# 161
Ааа много сме с талант за ядене и пиене Grinning Прилагам доказателство за второто
Скрит текст:
Седнали сме на любимото място, певицата обяви кратка почивка и една 5-6 годишна госпожица взе микрофона и ни пее.

# 162
От село

Ни мога да наредя чиниите като Кайсията, ни да снимам. Видно от самолет. Тук хората обличат дълги гащи и сетрета в 20.00 часа 😲 а аз едва разхладих душата. Поне ще спя в някогашната ми младоженска спалня. И кухнята ми е тук. Ех, какво костваше да съберем и нагласим тия две стаи някога. Толкова нелепи днес, а събрали младостта ни.
Стиснете утре палец. Трябва да дам някакъв кураж, на човек, който ще изгуби най - близкия си.
Такива ми ти работи.

# 163
Кой не спи?
  Сири, стискам! Не мога да заспя и тва е . Жестоко крампи имам на това отгоре.Пия магнезии,правя топли компреси, пия много вода....ужасно е.

# 164
  • sf
Добро утро! 🙄 6ч, неделя, събуди ме камиона за боклук. По принцип е много шумно като цяло и съм свикнала, ама днес  яко се чуваха.
И матрака не ми е удобен, събудих се яко вдървена.
Та, мрън 😵‍💫

Общи условия

Активация на акаунт