Отговори
# 165
# 166
От мен китките от Мистева кафето чакаме

# 167
  • тук и там
Добро утро!Имам дертове с Мая.Хем иска да излиза навън,хем е твърде глупава поради неопитност и не е безопасно за нея.Сутринта щеше да скочи от вторият етаж на къщата,миналият път оса я ужили,преди това се беше качила върху кладенеца,добре че я видях,иначе ако падне вътре -край-ще се удави и няма кой да и помогне ..и т.н.Направо не знам какво да я правя-хем реве вътре и драска по вратата да излиза,хем за нея "навън" е като джунгла и опасности дебнат отвсякъде,а тя си няма идея какво да прави..Куче има в съседният двор също,ако я докопа ще я разкъса..По-зле е от малко дете,щото едно че от дума не разбира,друго че бързо бяга..

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 08:42 от Кайсия

# 168
Добро утро!

# 169
  • Пловдив
Добро!
Китките са топ!
Ей го и кафето...аз сега го пия Simple Smile Който е станал ранко е пийнал от на Арти.

# 170
  • France
Брютро.
Сири Hug не съм сигурна, че човешкият език има такива думи. Тези неща са отвъд всяка рационалност. Изстрадваш ги с костния си мозък.
Азииии, яла тук. Няма да ги мрънкам за погрома, тихичко ще го изчистя, дъвчейки.

# 171
Фил, бих се донесла до Париж в замяна на малко готвене и шетане. Че и с децата ще играем. Внимавай какво си пожелаваш 🤭
Добро утро от нас! Закусихме и стягам кошницата за пикник.

# 172
  • France
Не мож ма уплашиш. Joy Аз издържах майка ми така че мога да издържа всеки Joy

# 173
Добро утро!

# 174
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Няма да се оплаквам. Няма. Няма ...
Две яйца изпържих, а дясната ми ръка е като да съм шаркава. Как се докарах така и аз не знам.
Blush бягам да пия кафе навън, че там нищо няма да ме пръска и пари.
Слънчев ден на всички.

# 175
  • София
От 4 сме будни. Кученцето ни ослепя внезапно. Не знам как стана така изведнъж. Мъжът ми и кумът ни са в клиниката.от петък едното му оченце беше възпалено, но решихме, че се е ударил някъде. Тази сутрин ни събуди, защото се блъсна в леглото. Нищо не вижда. Нитосветлина, нито нищо.

# 176
Олее Ре, много лошо. 😓 Дано все пак се оправи... ❤ Май не съм ти честитила новото возило. Да си я караш с кеф и безаварийно. 🩵
Добро утро!
Ние сме с още едно коте в двора. 🤣 Синеочка е толкова жалостива, че приюти поредното бездомниче. Само ще го храним навън, няма да го прибраме вътре. Демончето пък само чака някой да тръгне да излиза и се изстрелва навън... Сега играят с новото бебе, аз пия кафе.
Напича вече и става жега.

# 177
Ре, дано има вариант поне частично да го възстановят. Стискам палци.

# 178
  • sf
Леле, Ре, ужасно! Стискам много силно палци на косматкото!

# 179
  • София
Чакам да ми се обадят. Аз не отидох, защото  не мога да го вдигам. Ужас някакъв. Толкова беше стресиран и объркан. Блъскаше се във всичко. Купичката с вода не можеше да си намери.  Само да не е тумор. Те се справят със слепота. Мъх плака много, аз сега плача. Държах се, за да не го стресирам повече.
Милото ми момче. Може би за това реагира на детето миналата седмица. Може би зрението му вече е било засгнато.
Но до тази сутрин нищо не забелязахме. Вчера виждаше.

Общи условия

Активация на акаунт