Отговори
# 180
Горкото животно! Дано да е нещо временно заради възпалението. Стискам му палци!

# 181
Риюниън, милото куче.
При нашият котарак така се получи, беше получил инсулт или удар, не помня със сигурност. Но беше много възрастен. Все пак се закрепи и възвърна зрение като започна лечение.

Дано е нещо обратимо, че младо куче по мои спомени

# 182
  • София
Ули, на 5 е. Сега ми писа мъжът ми. Много повишено налягане, но са оптимистично настроени, че капки ще помогнат. Трябва да го види и специалист. Няма данни за инфаркт или инсулт. Всички показатели са му ок.
Каза, че ще спре в макдоналдс да му вземе сладолед. Това е веднъж в годината глезене. Милото ми момченце.
Добре че работя от къщи и несе налага да го оставям сам.

# 183
  • sf
Ох, Ре, дано е малкия дявол. Както казваш, със слепотата ще свикне. Но дано , дано се оправи!

# 184
Ре, милото кученце! Стискам палци !!!
    Аз лежа, Кати реди конструктор до мен.Зле ми е нещо, добре, че ми е кротушка. Вчера на няколко пъти ми се замая главата, причернява ми и губя равновесие.И от крампите не спах цяла нощ, направо съм дроб. Мъжете са на работа, щерката и зетят боядисват и сглабят мебелите за детската.

# 185
Марулета, ако не си добре дали не е по-добре да си я вземат?
Кръвното мерила ли си?

# 186
  • София
Ре дано се оправи сладура.
Марулче, подкрепям Ули.

# 187
  • France
ох, Ре... стискам палци да е временно

# 188
И аз! Милата душичка, дано се оправи с капките.

Бера ядове с пришълците от село, които купиха апартамента над нас. Блокът ни е построен, с тераса за изтърсване на всеки етаж. Миналата седмица въртях отново цели четири перални, защото изтърсиха върху прането ми пера от папагали и остатъци от канарено семе. Преди малко тръгнала да мие прозорци и лиска с кофата вода по перваза, всичко влезе в нас, през отворения прозорец на детската. Бясна съм. Мъх ме успокоява, какво искаш от хора, които отвориха дупка в тавана на банята ни и стоя така десетина дни. След това я замазаха, но всеки път като вляза и очите ми все в кръпката на тавана. Ни мОа повече.

# 189
Леле, Ре Hug
Горкият куч, стискам палци да е нещо обратимо. Дръж ни в течение.

И на Сиросче стискам палци, вчерашната селска трапеза и цветята ме прободоха в сърцето. Това са офицерски копчета, нали?

# 190
Мъх дойде, той я пое. На мен просто ми се лежи, а тя си играеше покрай мен.Няма да се обадя да я вземат, защото в нас сме достатъчно хора , за да я гледаме. Освен това, у тях е прясно боядисано с латекс и искат да изсъхне. Дъщеря ми не може да отсъства от работа, нито зет ми следващата седмица.Просто няма начин.Така че трябва днес да свършат с пренасянето и сглобяването на мебелите. Днес ще приключат и следобед ще я вземат.

# 191
Ре, дано капките да помогнат! Да се оправя косматко! Flowers Four Leaf Clover
Кло, прегръдки! Не бих мълчала на твое място, бих направила забележка, може и да не те чуе и разбере, но да си мълчиш не си е работа.
Аз така бях свикнала на тишина и спокойствие, че сега ми е малко трудно с новите съседи. Все още правят ремонт, но се съобразяват с часовете. Лошото е, че са гръмогласни, а детето вилнее яко дълго след 22 часа, но поне нищо не мятат през терасата.

# 192
Дъщеря ми е претърпяла ПТП.Някскъв я ударил и изчезнал,само това знам.Мъх и син излетяха, но нищо повече не ми казаха, защото Кати е до мен.Сега ми писаха ,че е добре.

# 193
  • София
Легна си. Изяде си лакомствата и сега спи. Ще му сложа капки довечера. Ох, отдъхнах си, че не е инсулт.

Леле Марул, дано всичко е наред.

# 194
Марул важното е ,че е добре . Прегръдки .
Ре прегръдки .
 Стискам палци 🤞на всички в нужда.

Общи условия

Активация на акаунт