Отговори
# 195
Мда, малкият дявол.Щети по колата, ама майната му на ламарините.Детето ми да е добре. Другия гъз е избягал, но има видеонаблюдение, няма да му се размине.

# 196
Марул, пу-пу, малката беля! Да викнат все пак КАТ, да констатират птп-то. Дано намерят и тъпака.

Оправиха ми дограмата. С едни големи вендузи от двете страни повдигнаха вратата и си влезе в релсите. Вратата според тях е над 150кг. Казаха, че ролката е заминала и пак ще се случи. Ама дано да е след мен. Ако трябва, ще дойдат деня, преди да влезе експерта за окончателния оглед, да я наместят пак. И не ми взеха пари.

# 197
  • София
Марул, отдъхнах и аз. Боже, как карат бе. Да кажеш, че е някаква магистрала с 6 платна, а то междуградски път.
Дано го намерите. Надявам се да не се е стресирала много.

# 198
Марул, малък дявол. Слава богу, че тя е добре.
Тц, тц, много тъпо да избягаш. Карат като ненормални, после се изнизват.

Много жега днес. Пясъкът пари яко.
Подхванах Сторител на плажа.

# 199
Добре е щерката,чакат платформа на застрахователя да приберат колата. На входа на града, на кръгово тоя тъпанар не спазва предимство и я засича и тя се удря във висок бордюр. Аз не разбирам много, но гумата ,рейка и още нещо си там . Обаче зет ми като звънна на ММ беше много притеснен, ние сме по- близо, а и неговата кола е на ремонт, беше много изплашен. Което притесни ММ, мен и брат й. За пореден път обаче виждам колко се обичат децата ми и как треперят един за друг. Колата ще се оправи, имат Каско, наистина е малкия дявол. А оня тъпан , и да не го намерят, тя Вселената записва.
    Много жега стана при нас.След малко ще лягаме да спим с дребоса, че аз от тия крампи никак не спах тая нощ. Направо не знам как ще я карам - пия магнезии, движа се, гледам да не се заседявам много, пия много вода. Правя топли компреси на бедрата.

# 200
Марулче, докато те изчета и душата ми отиде в петите! Добре, че са само щети по колата. Стресът е за всички ви, дано бързо да го преодолеете. Гуш!
Ре, бързо възстановяване на кученцето пожелавам! Нашето е спасено, много любвеобилна душичка. Миналата година се съмняваха за рак на млечните жлези и го водихме по доктори. Тогава откриха, че има голяма сачма в тялото си. Душичка гальовна, много си я обичаме.
Стискам палци на всички в нужда!
Кайс, какво стана с покрива? Оправиха ли го?
Аз вече пия трето кафе, кръвното ми е ниско. След малко ще тръгна към аптеката, за да взимам една торба с лекарства за мама и татко. Ще съчетая с разходка. Не ми се стои вкъщи, не ми се домакинства. А и мъх не е у дома, за да ми прави компания. Един ден отсъства, а вече ми липсва. Одъртявам Simple Smile

# 201
  • София
Добре е, тръшна се до мен и заспа. Явно и на него много му дойде.  Тази нощ ще го взема да спи при мен.

# 202
  • France
Марул, майната им на ламарините. Важното, че детето е добре. Настръхнах като прочетох. Въобще това е тема, която ме изкарва от релси.

Кло, съчувствам за съседите. Родителите ми, последните години, имаха големи проблеми с една маргиналка, която им живееше отгоре.

# 203
Ние Слава Богу, от съседи не можем да се оплачем.И да има музика, на една вълна сме. А и не си пречим, толерантни сме .Но винаги всичко е с мярка.

# 204
Ре, радвам се, че куч вече почива, бързо възстановяване 🍀

Марул, малкият дявол е бил, добре, че се е разминала само с уплаха. Мен много ме е страх в градско понякога. Освен, че има "безсмъртни" с безумни маневри против всички правила, вече не знаеш кой на какви наркОтици е, като чета новините.

Кло, това със съседите е ужасно. Моите се стискат да платим на чистачите да махнат листата пред входа. Вече са на купчини и не искам да знам какво се отглежда там... като духне вятър, всичко влиза вътре във входа. Иначе са много принципни, ама само до външната врата на кутийката си.

# 205
Бря, и аз се изопнах тук докато ви чета 🫣 Айде всичко да е зад гърба ви 🤞
Ре, куч да оздравява бързо. Като ви чета как милеето за животинките, мило ми става..
Марул, щерката уплаши ли се, сигурно, де.Аз като вещерка да кажа- да си лее куршума..пък нека приказват,че бабини деветини.
Кло, не си е работа да се занимаваш със съседи, с които не мож се разбрА, съчувствам.
Ние мръхтим с миуту. Вчера се фанафме да освежим малко с латекс..пишман баш- майстори 🤣 Ама още една ръка и ще се доближим до полусъвършенството 🤣 Харесваме си го, който не му харесва да не гледа 😁

Вчера щерката след месец в Анталията се завърна..търпение нямаше. Тук може да е горещо, но там е било ад, рече.Сега от Бургас щяла да има полети, месец щяла да е там, та може се сурна натам по някое време да ги видя на едно място син и щерка.
Тук взе да се чуват грЪмове..да видим ще завали ли...https://

# 206
Ужас, Марулета, добре, че е бил малкият дявол!

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 15:51 от wind and fog

# 207
Овиках мъх в колата преди малко. Давам го временно за превъзпитание, може и с тиган.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:41 от zlatenceto

# 208
Не знам, Златенце, май като ги хване деменцията 😜
На мен ММ много ми липсва, въпреки че ме дразни обикновено. Беболина също, но поне знам, че си прекарва добре и я глезят повече от нас.

Марули, дано е добре щерката, ламарините не са важни 🤗
Ре, дано се оправи куч бързо!

Казах ли ви, че от днес съм в новата квартира. Дано се наспя, че котката на сестра ми ме побърка, докато бях у тях!

# 209
Марулета, важното е, че дъщеря ти е добре. Ламарините ще ги оправите.
Подкрепям Търти за куршума.

Сиси, добре дошла у дома! Да се чувствате добре там. Ти още ли си съседка на Търти?

Общи условия

Активация на акаунт