Отговори
# 210
Сиско, пожелавам си да си намеря работа с дълги командировки, че да си почина малко...
И тук гърми. Да валне малко, че е тежичко. Дтавам след малко за картофена яхния.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:43 от zlatenceto

# 211
Не, Ули, вече не 😜!

# 212
  • София
Злате, обикновено към 80-те излизат, но някои не.

Ре, много се радвам за бебето. Моята кифла е с един куп болести, много й се струпа, ама тя си е и на годинки. Та, и ние сутрин и вечер сме с един куп хапове и капки за очи.

Марулета, малкия дявол е бил, слава богу.
За виенето на свят е хубаво да си измериш кръвното. И евентуално да посетиш кардиолог. Иначе айрян много помага, ако от горещините ти пада кръвното, но не бих препоръчала преди измерване. За магнезий - важното е да е правилна форма и усвоим. А за бързо действие можеш да си купиш магнезиево олио. Маже се върху кожата и много бързо действа при крампи.

# 213
Егати Меркурийния период! Палци стискам на всички в нужда!
Кло, тия твои прекрасни съседи си плачат или за гигаскандал или за "Добър ден, съседкеееее, идвам да ви върна папагалените пера и семенцата, които си изпуснахте в нашата тераса... реших, че са ви ценни и си ги търсите, цял час съм ги смитала от терасата, ето ви ги, заповядайтееее Laughing"
Днес се опитах да срежа нещо със зеге, изкривих линията на рязане, счупих ножа на зегето и ММ жестоко съжали, че ми е дал въпросния инструмент.

# 214
  • sf
Ре, цуни го по носа от мен и Нейо!
Марули, добре, че е бил малкия дявол! Дано го хванат тоя!
Едва се прибрах, надух се от бира и картофки, че и сладолед. Синкото е сърдит на баща си, щот си спретнал скандал на един паркинг с някакъв друг. 🤣 Казвам му "ей ти стимул да караш сам"
И тук се кани да вали, яко духа и се смрачи. Мач ще има довечера на стадиона, ще издуха феновете..

# 215
  • Пловдив
Сис, а как се разбира с вашите малката? Нали и не говори Бг?
Как ти се стрива рОдината? Simple Smile

Гуш за всички в нужда!

П.п...някой има ли идея от тоя Дуфастон напълно ли тряя спре сичкото МЦ?

# 216
Мисте, би тр да регулира и в случая по-скоро да. Пила съм за обратното и после нещата бяха по календар. ДоФторът какво каза?

# 217
Много четох, не запомних и половината…
Марул, добре че се е разминала само с щети по колата.. на тия кръгови нещо не ни върви по време на МерКурия явно..
Ре, не искам да си представям какво ви е на душичката, но се надявам и стискам палци за пълно възстановяване на кучо!
Кло, много неприятно това с несъобразителни съседи…
Попи, много хубаво, че са оправили дограмата, има ли как да не я ползвате докато се изнесете, да не вземе пак да се скапе… 350 кг..
Златенце.. на теб много ти се е насъбрало явно.. и ТМ не помага никак, но съм сигурна, че в по-спокойни времена просто би си го пуснала покрай ушите нататанисването и хейта. Аз поне така правя, и моя все нещо мрънкоти, все той карък, пък държавата това и онова.. 😆
Днес изкарахме много приятно, времето беше ясно и даже вдигнахме дрончето. Ако има някоя готина снимка ще кача тия дни.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 22:23 от Азалия

# 218
  • Пловдив
Мисте, би тр да регулира и в случая по-скоро да. Пила съм за обратното и после нещата бяха по календар. ДоФторът какво каза?
не знам вече...

# 219
Ази, така е.
Много хубави снимки 🩷 И жужета 😍
Аз си купих нова чанта и си платих телефона. Данъците ме чакат, ама др седмица.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 18:45 от zlatenceto

# 220
Марули, малкият дявол е бил. Дано не се е изплашила прекалено дъщеря ти. Hands Pray

Азали, страхотни кадри! HeartHeartHeart

Снощна съм, но си имаме ново бебче в компанията, та  след малко отивам да го празнуваме. TadaParty TimeChampagne

# 221
Маруле, радвам се, че е само уплах и ламарина.

Азал, 😍

Днес много крив ден. Първо, ще се пробвам да закрия Меркурия. Попи, сори, но официално го бастисвам! Стига толкоз!

И някак да запазя дух, ще се подиграя на себе си с надеждата, че ще се снабдя с резервна част на лелеяния ми пасатор, преди мъхът да е разбрал.
Първо пускане

# 222
Сирос, провери си, ама щот’ съм го правила същото, да ти кажа под сурдинка, че частта с доставката е съвсем малко по-евтина от нов - обикновен.

Иначе да го закриваме, че и на мен ми е байгън.

Ази, на теория може, ама ще стане бая задух. Иначе съм ограничила използването.

# 223
  • France
Ази, големи сладурчета. А тези крачка... само за целувки Heart

# 224
  • тук и там
Ден за ОИ ми е днес,та чак сега ви прочетох.
Ре,много стресова ситуация за всички,дано се оправи косматото ти момче!
Марулче,малкият дявол е бил.Важното е,че дъщеря ти е добре.Не ми харесваш тези дни,да отидеш на лекар за всеки случай?
Тете,не знаем дали е направен.Вече за трети път прави нещо и като завали ,започва да капе.Та чакаме дъжд,за да видим какво е направил.Ще поливам и си наливам после и на мен !
Не знам какво съм правила този месец,обаче кредитната ми карта празна-изчерпан лимит,в дебитната останаха 26 лева,и в портмонето си да имам 50..ТолкоЗ не я бях закъсвала скоро..Ми аз в Белгия харча по-малко..нещо много скъпо ми се струва в Бг.
 Много са  хубави дечицата на Ази.Големи бонбони!

Общи условия

Активация на акаунт