Отговори
# 225
Благодаря ви! Всички са добре.  Докарахме Джуфка, че се затъжи за мама и тати, а те вече приготвили новата стая, голямо цвърчене. Утре , т.е. нощес пък синът тръгва за морето, да го мисля и него.

# 226
  • София
Време е за вечерния поздрав.

# 227
# 228
Категорично протестирам срещу миниатюрното количество красоти! Азалия, постарай се!
Докато се постараеш, лека нощ от тъпото котенце
Animal Cat2

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 11:30 от Сирос

# 229
  • София
Ази, много хубави снимки, а тази на децата е много трогателна.

# 230
  • Пловдив
Котенцето ти маха за лека нощ или...ш та бие, Сиросче? Simple Smile

Добро!

Азалче, страхотно място, а тоите мишоци са големи бомбони!

Ади, турила съм престилката и отварям кафетерията...пристигвайте! Simple Smile

# 231
Идем!
Дубрутро! Хладинка при нас, много се е затъмнило, гърми, дано да повали.
  Чакам да ми докарат Графинята . Малките пътуват, мисля ги и тях.
  Вземам едно кафе, ама няма да ми стигне, та ще се повторя.

# 232
  • тук и там
Добро утро! Днес чакам мУж да се яви към обяд и от утре да е измислил хиляда задачи за вършене във селската къща и апартамента.Rolling Eyes
Сири,да не съм те чула да наричаш това хубаво коте "Тъпчо".Приза е за Мая.В къщи не  показваше признаци на котешка тъпота,но от как излиза,не мога да и насмогна на глупостите.

# 233
  • София
Леле, вчера ви опущих и сега чета страшки! Добре, че се е разминало на щерката на Марул само с ламарини и уплах. Куч на Ре да се оправя, казах!

Щерката днес лети за под екватора...28 часа път я чакат. Flushed

# 234
Привет!
Всички пътуващи да стигнат до местоназначението леко и безаварийно!
Ази, разкошни снимки, бонбончетата ти са само за мачкане и целувки!
Аз съм в отпуск, след малко отпрашвам на кафе с приятелка, обещала съм на друга да оръшкаме 3-те магазина за техника в града и без но Фрост хладилник да не се прибираме. Трябва да реша какъв латекс за стаята на Вятъра да купя и в някой следващ ден да размятам валчето, а може и да го оставя да си я боядисва сам, та после да пази стените... Шкафове и гардероби чакат да бъдат подложени на чистка и подреждане. Задачи много, да видим кога ще ги отметна.

# 235
Вали,лекичко,ама разхлади. Кати е много кисела,не спира да мрънка и да прави бели,два пъти вече се скарахме. Разля ми кафето!!!!!!!!!, добре,че беше второто.
   Сега пак реве за нещо.

# 236
Добро утро!
Марул, радвам се, че само с уплаха е минала дъщеря ти!
Ре, куч по-добре ли е днес?
Азал, страхотни снимки и страхотни деца!
Сис, как е новата квартира?

# 237
Добро/ добър!
Най- накрая успях да поспя повече от 5 часа, че от четвъртък насам все нямах тази възможност. Не че не си легнах към два, че съм загледала един сериал сега и като се прибрах се наместих с лаптопа в кревата, не че и фазата ми на дълбок сън е само час, но- друго си е. Пък може и през деня да подремна по някое време.
Принципно ОИ бях замислила за днес, ще видим дали няма да ме домързи повече, отколкото е желаниЙто.
Гърми при мен. Музика за ушите ми.
Ще чакам като се извали да скокна до пазара, ако не с наличното към моемнта дете ще си поръчаме нещо.

Бър, аз чакам ММ да пише, че е кацнал от-на-майната- си след 14- часов полет. Някъде ранния следобед трябва да е. Уж съм свикнала и претръпнала, ама нА- на премисъл ми е.

Сири, красавец е голям!!! HeartHeartHeart

# 238
Азалия, прекрасни снимки, особено на двата бонбона Heart Eyes
Узо и той убавец.
Стискам палци за всички в нужда, лек път на пътешествениците.
Как е куч?

Аз се уморих от почивката. МУ влезе в режим “преизпълваме плана”.

# 239
  • София
Събудихме се. Вижда. До каква степен, не мога да преценя, но не се блъска в препятствия. Яде и пие вода, но е някак отпаднал. Дали от стрес, дали от розовото хапче, което са му дали, не знам. Сега ще запишем час за специалист. Очичките му изглеждат много по-добре. Ще капем капките и дано се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт