Отговори
# 240
  • sf
Милият косматко, гуш, да си почива и папка и ще се оправи! 🤗
Такъв дъжд ни пра с кучо, прибрахме се вир вода. А като загърмя такъв спринт му ударихме 😆

# 241
  • София
Ре, звучи обнадеждаващо!

# 242
Ре,звучи като да е по-добре.
  Да ви кажа, не завиждам на зет ми с неговите жени. Дъщеря ми е с много тежък и силен характер, ама и това малкото не се дава.И така си сменя настроенията, все едно е в критическа.
    Последно рева яко със сълзи,щото съм била изяла четката за зъби на бебето???!!!!!, което с казва кучето Дани.Как сега да го нарича,като съм изяла четката за зъби?????И реве та се кине. ММ беше дошъл да товари стока за магазините,чу я и вика "кво става,проблем ли има,да не се е ударила?
  Като му казах, само се оцъкли и се скри.
Преди малко ми звъни и като я чу да пее ,каза че ще се прибере за обяд. Иначе не смее.
   Свекърът, след като проведе леко странен разговор по тел , изкъпа се,облече се, с риза, панталон и излезе.Странното е, защото той, където и да ходи, в 12.00 е в къщи за обяд, а в 13.00 е в леглото за следобеден сън. Това, каквото и да става , е неотменимо.
   Странен ден.

# 243
  • sf
Марули, да няма среща свекъра? 😁
Завлачвам се на работа 🙄

# 244
  • София
Щерката ми пише от Стамбул-ското летище, Гаджо от Шарл де Гол. А аз седя в хола с лаптопа и кълва. Мъх и той се разкрасява (трудът краси човека). Дей е справедливостта? Не, че това не е работата на децата, ма някак по-така звучи, не като нас. Сряда рано палим гащи и джапанки с мойто мъх и пет дена ще почиваме, т.е. ще се дразним на друго място. Joy

# 245
Бърдо, ма екс Гаджо пак ли е Гаджо?
 Много са си добре дечурлигата.
   Моят вече е на морето с гаджока

# 246
  • София
Мда. Същият.

# 247

Сладури.

Мойто мУж кацнал и той. Там таман работният ден започва, та вече е в срещи.

Това дребното рогатото ме вбеси зверски. Този път няма да му се размине.

# 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не видях снимки, не видях пуФкави бебешки крачета, но това не пречи една тъъъъъничка усмивка да се появи на лицето ми. бебетата са дар.
кучо е добре - радвам се
пострадали са само ламарини. слава Богу.
изядената четка за зъби и кучето, което вече не може да се казва Дани ме накараха да се смея сама.

подпитайте дядото, защото ако е на среща с някоя баба няма лошо, но може да се е вързал да "помага на полицията" Sad което е новата измама. била специално измислена за активни старци с чувство за дълг! - откакто го прочетох го мисля и се радвам, че опаката ми майка няма да се върже.
снощи празнувахме златна сватба на приятелско семейство. какво снощи?! до  днес я празнувахме. Simple Smile

# 249
ААА, нашият едва ли.Той е активен, ама само за него си. ММ да си го пита.
   Спи фурията, така благо вали, дето викат тук, като у старите гОдини.

# 250
  • тук и там
Я кажи каква е схемата ,Добри.Моят баща е от активните,да не вземе да се върже..
Моят мъх се върна,обядва и ...айде в градината.Не хареса тревата,ся опъна и децата да изкореняват плевели.Аз си мълча,че последният път на косъм от развод бяхме заради коментара ми за градинарстването му  ..Един си намира любовница,друг си купува мотор,моят стана градинар, все дълбае нещо в райграса-я мъх,я плевели..Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 20:37 от Кайсия

# 251
Тук се кани да вали от час някъде, но нещо не му се получава.
Днес отметнах мамограф, преглед при рентгенолог, четоха ми конско евангелие дето съм се оставяла само на ехографии при трудовата медицина. Взех си поука. Догодина ехография, но на "правилното място".

След това подадохме на малката документи за първа лична карта и нов паспорт.

Отметнах и ендокринолог. Та деня го пиша много успешен. Малко ме притеснява новото и скъпо лечение, та другата седмица ще ходя и за второ мнение. Та така.

Сега правя кюфтета от неназовимото, паниран кашкавал, шопска салата и таратор.
Рапорт даден!

# 252
  • София
Фокача, супа топчета и кюфтета с бял сос отметнати. Да се брои за обяснение в любов и любовна игра с мъхльо, че все мрънка, че не готвя напоследък. Кюфтета от неназовимото много обичам. Но ще се натункам да правя чак другата седмица евентуално.
Да си заспартя или дахне заспортя? Чакам го да доплува от работа, че и задачки да отметне пътьом?

Мамограф, рентген и ехо на гърди ли? Уж при спец ходя на шест месеца, само ехографии са ми правили.

# 253
И аз сервирах салата. Е, не точно аз, а една много бойна украинка, ама все тая Simple Smile Наспорт, банда
Скрит текст:

# 254
Наспорт.
"Тежи ми носът", където е костта, малко над хрущяла, все едно очилата са ми 100 кила, не е както при възпалени синуси и се чудя какво е. Rolling Eyes
Обадиха ми се за работа и ме почнаха с "Търсите си трудов договор". Казвам "Не, търся си постоянен проект." После ми обясниха, че предлагат 1400 лв за фултайм в офис и "имало напрежение" (работата е административна, не мога да си представя какво ще е напрежението точно, не е кол център). Накрая се оказа, че освен английският, ще ми трябва и френският, защото софтуерът бил на френски Laughing Няма да се сгодяваме мисля.

Общи условия

Активация на акаунт