Отговори
# 255
  • тук и там
Ау,Бърд-салатката изглежда супер!
Ние обядвахме късно,та няма да вечерям,но си налях аперолчИ.

# 256
Свекървата ми връчи едно просеко от поредната им екскурзия в Италия, та сега просеко жулим. Ми не е зле...с ледче даже е много хубаво... Чавето пак спретна ежедневната си истерия... иначе сичко ми е наред.

# 257
Бър, ЕГН-то ни е различно. За мамографа.
Някъде жулят яко жици. Чак ми кънти в ушите.
Оф, утре ми е понеделник.

# 258
Дойде ми, сготвих си и си сипах една черга!
Бях му забравила вкуса!

# 259
Вечер и наспорт на спортуващите 👍

Тук доста заваля и загърмя, 19 градуса, устройва ме.

Идвам с един линк за Панди и тези, които имат намерение да идват къмто околията-
Летни занимания в Банско

https://banskoski.com/bg/page/summer-attractions

И аз на едно малко, чета книшка под акомпанимента на капките дъжд по капандурите.

Сис, забравям все да спомена, че в последно време звучиш много добре и вдъхновяващо, ан тей ☝

# 260
Добре ми се отразява ергенският живот, а?!
И за себе си се грижа повече 😂

# 261
По-скоро средата ти се отразява добре!
Много се вълнувам за теб 🤗🤗
ТМ има ли идея за работа? Беболина как се справя с българския, училища оглеждате ли?

# 262
Азал, на тези фронтове новини няма. Аз вярвам, че нещата ще се подредят по възможно най-добрият начин.

Казах ли ви, че Беболина ми липсва ужасно и завиждам на всички майки, които могат да гушкат децата си всеки ден!

# 263
Привет!
Радвам се за добрите новини,Мид! Как е жената?
Радвам се и че кучо на Ре е вече по - добре.Дано се оправи напълно!
Марул,съжалявам,че се е случило на дъщеря ти,но добре че е жива и здрава!
Сис,все така да си!
Азалия Heart Eyes дребосъците са тооолкова сладки Heart

Ко друго?!

Ходихме на почивка нии за петък и събота на любимо място,много добре си изкарахме.
В събота нещо ме ухапа от вътрешната страна на баджака и явно получих алергична реакция.Половината ми крак е червен,а около мястото на ухапването синьо-лилав-червен.Сърби ужасно.От вчера почнах алергозан,но друго не знам какво.Ако нещо се сещате,моля.

# 264
Натъркай с чесън!

# 265
  • sf
Масло от чаено дърво.
Мен преди години ме ухапа паяк и ми стана така.

# 266
Хич не искам да го гушкам моЮт дзвер точно днес. Smiling Imp Но пък задвратници бих раздавала с кеф!

Явно му е увряла глЪвЪтЪ телешка- без да казвам нищо взе да бърше брах из техните със сестра му покои, после и миялната извади и подреди всичко чинно по местата, пак без да отварям и дума дори. МоглО!

Най- вероятно донякъде се притеснява, че няма да му "разпиша" пътния лист в събота и ще си хартиса с нас, вместо да ходи с приятели на поредното море.
Ай шА му се невиди и философа. Не е случил на майка в това отношение. Rage

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 22:13 от TuЛи

# 267
Оох, пратих мъх до магазина за вода, той домъкна абсент. Божкее.

# 268
  • София
Бърди, абсентът не беше ли забранен за продажба?

# 269
Монтирах си механизма на казанчето на веце-то, след като почти стана на туршия в маринатата, в която се киснеше от вчера по обяд и работи! Не че беше ракетна наука, ама съм много горда от себе си Joy

Общи условия

Активация на акаунт