Отговори
# 270
Нямам представа, Артемис. От хранителен магазин го купи, с бандерол, син на цвят. Чешки Joy

# 271
Донси,чисто масло ли?
Сега гледах в нета,доста прилича на ухапване от паяк,да.
Само дето при мен половинта бедро е червено,явно бая реакция е станало.

Бърди Grinning
Аз бих се израдвала!

# 272
Имам спомени от абсент. Зелено, смрадливо нещо. Изнасяхме го за Англия, май. Не помня.
Попи, има за какво да се гордееш,  определено. Ако се смееш. Хайку 🙃

# 273
Вечер и наспорт на спортуващите 👍

Тук доста заваля и загърмя, 19 градуса, устройва ме.

Идвам с един линк за Панди и тези, които имат намерение да идват къмто околията-
Летни занимания в Банско

https://banskoski.com/bg/page/summer-attractions

И аз на едно малко, чета книшка под акомпанимента на капките дъжд по капандурите.

Сис, забравям все да спомена, че в последно време звучиш много добре и вдъхновяващо, ан тей ☝
Възмутен съм от цените в линка! Входа е 110 лв, а всички съоръжения се заплащат отделно и то на безумни цени.
Няма да ходя в Банско.

# 274
Пакетната цена включва всичко, което може да се плаща и отделно (лифт, пързалка и улеи). Не че това прави цената по-лесна за преглъщане де. Май е съпоставима с 1 ден в Дисни ленд Joy В най-известния белгийски увеселителен парк е по-евтино. Банско съм ги признала, че както могат да дерат, никъде другаде не могат.

# 275
Стрейндж, кво да ти кажа..И аз възмутен, амъъ, с възмУтата ще си остана..и бойкотирВам като не ходя тамЕ 😁

Попиии, медал от мен 👍 браво! Пък аз го досчупиФ моя механизъм да се правя на майстор,мда. Миуту взе да ме подпитва докога щяло да има през ден нещо за ремонт из колибата 🤣 Ам да не го правя па нарочно...исках да помогна пък то кво стана 😆

Бе и аз ида от туризЪма, та успявам си намеря начин да им се изплъзгвам на банскалиЙ относно цените 😅

Бърди, и твоя мъх образ и пОлвина,  да ней братовчед на СирИ мъхов 😆

# 276
  • София
Хайде, време е за вечерния поздрав. Наспорт.

# 277
Пакетната цена включва всичко, което може да се плаща и отделно (лифт, пързалка и улеи). Не че това прави цената по-лесна за преглъщане де. Май е съпоставима с 1 ден в Дисни ленд Joy В най-известния белгийски увеселителен парк е по-евтино. Банско съм ги признала, че както могат да дерат, никъде другаде не могат.
Пакетната цена включва (цитат от сайта):  двупосочен билет за кабинков лифт, еднократно спускане по лятна пързалка и пет спускания с туби в улей / BAG JUMP.
 Всичко друго се плаща отделно. Например обикновен велосипед - 50 лв за два часа. Каската отделно - 15 лв.
Детски клуб - 100 лв за 4 часа.

Не съм стиснат, имам малък собствен бизнес и мога да си го позволя, но обявените цени са само за хора с много пари и малко акъл. Същото е валидно и за Пирин голф клуба.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 23:04 от The Stranger

# 278
Да, до долу не стигнах, пропуснала съм ги. Но все пак има включени съоръжения де, не е само вход.

# 279
  • sf
Аз чисто слагам, на всякакви ухапвания и пъпки.
Ей такова ползвам.
Скрит текст:

# 280
Панди, ММ едно такова подуване на бедрото след ухапване от папатак го оправиха набързо с Урбазон в поликлиниката.

# 281
Лайка, бих се зарадвала повече на водка Simple Smile
13 Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Механизмът на тоалетното казанче ми се струва минимум ядрена физика и ракетна нАука в едно.

# 282
  • София
Лайка, бих се зарадвала повече на водка Simple Smile
13 Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Специално за Бърди Laughing

# 283
  • Пловдив
Добро!

# 284
  • тук и там
Добро утро!Каката има спорт в 9,за това съм станала в 6.15-да нахраня котките,да изпия две кафета на спокойствие ,да закуся и да се оправя и да тръгнем към 8.30..
ММ вече е направил "програма"  за всички,включваща тежък физически труд за следващите няколко дни..Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт