Отговори
# 1 500
Тъкмо това щях да питам Мисти и аз
Бър,страхотни снимки пускаш Heart Eyes
Търти,картинката ми хареса,а щерката е красавица

И за друг/и си мислех,но забравих.

Оф , ПмС пак ме подпука, яде ми се постоянно Cry
Дребното заспа преди малко,как ще оправяме режима направо не знам.

# 1 501
  • Пловдив
Мисте, отпускарка ли си?
мх...

# 1 502
13сче, пропуснах и аз да отбележа още вчера колко е красива дъщеря ти!

# 1 503
  • София
Ох, сложна съм аз. Пък да е синя, с много отделения, да не тежи много и т.н. Ще търся още, не ми е належащо въобще.

# 1 504
Трябва да измъдря нещо за вечеря. Имам пълнени чушки, домати, лук и патладжан от вчера, но ми се яде друго, само дето не знам какво.

Бумаги, бумаги, пак се натрупаха.

Артемис, слагам линк да погледнеш информативно - тъмно синя и не тежи много, но няма много отделения.
Купувала съм я много по-евтина.

# 1 505
НачЕ, вадете  лупИтИ 🤣 щото вчера ви писах, че си взех две парцалки на манго от Трендидол. Аз на Манго нещата си ги харесвам, знам си им номерата,че ми пасват..та да, доволен. Тъпото е, че дънките и чехлите дойдоха с еконт, а блузката със спиди 🙄 не ги знам що тъй. За първи път поръчах от там, някъде 8 дена им отне до доставката. На вратата. Всичкото за 35 лЪва, имат намаление, още по- доволен.

Благодаря за думите относно щерката 🤗

# 1 506
У нас постно зелИ, ама отделно и едни ребра сега ще метна, че зелето съм си го заплюла само за мен. 😅
И салата домати с лук ще направя.

Зарена наистина се оливат с цените напоследък. Човек ще рече, че купува нещо минимум от Либескинд Берлин. 😈
Аз съм доволна, че преодолях манията си за чанти (сега- засега). Май от февруари не съм купувала нови, което си е рекорд. Половин година е това. Ако докарам до една, ще се почерпя- с чанта. 🤣

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:20 от TuЛи

# 1 507
И аз от февруари съм без нова чанта. Ще си взема една черна на зимните намаления и после дълго време ще съм без.

Продължавам да рина торби за хвърляне. НеЙ истина. Наредила съм 4-5 пред вратата. Днес звъннаха, да ми приберат последните кашони с почистващите пособия. Ми аз съм наникъде. Отивам обаче да пия бира сега.

# 1 508
Пийни си, Попи. Голяма гадоС е местенето, т.е. опаковането.

# 1 509
Много са ви красиви девойките, всичко съм видяла, и на хубави места сте били.
И за Горинич много се радвам, Добре 🤗

Чанта не бях си купувала от две години, тази си взех една лятна от Зара.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 03:21 от zlatenceto

# 1 510
Попи, полага ти се. Тъкмо и аз си сипах.
Ще се хваля. Дълго време мислих един сешоар и онзи ден го измислих, сега пристигна. Уведомих Мъх, че ми е купил подарък. Добре каза People Dancer

У нас тая вечер ще готви кръчмата и така до други ден. Излъскала съм кухнята, не давам да се мърля.

Палци за Сисун и Златето Flowers Four Leaf Clover

# 1 511
Артемис, пропуснах,  ако много си я харесала и не е скъпа, та да прежалиш лесно парите, поръчай си я.
Има ли опция за връщане?

# 1 512
Аз в ентусиазма си да хвърлям и подреждам май съм изгубила едни документи и справки. Не е фатално, но МУ ми пили на главата, че така ставало като все съм искала да хвърлям.

И като говорим за боклуци и хвърляне, съседи са се заели да разчистват стара къща. Но не просто непотребни вещи, а трупани с години боклуци, вадени от контейнерите. Положението е като в онази поредица по TLC. Покрай тяхното разчистване, от няколко седмици е почти мисия невъзможна да си изхвърлиш торбичката с битов отпадък - контейнерите са вечно препълнени и с куп. За разкош пък зад контейнерите има двоен матрак и разглобен шкаф, които стоят вече месец. Писнало ми е от тази мърлявщина, честно.

# 1 513
ЗлатЕ, стиснах 🤞
СирИ, честито бръмчалка.

Лепнах си една маска на лицето, пуснах Мичка да се самопочиства, хапнах тараторчИ.
Попи, наспорт! Ам сещам се и за мойто местене, та съчувствам искрено!
Преди два дена съм питала в чата Килешов как е. Отговора го очаквам да е поне тази година 😆 Мъжка им раб'та.

# 1 514
13че, значи е екстра 😄 Ако имаше зор, да ти е писал преди да си се сетила.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 18:47 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт