Отговори
# 1 515
4-5 поста преди моя изобщо не ми бяха излези.
Та, Злате, стискам палчета.
На Сирос честита бръмчилка, със здраве да си я използваш.

# 1 516
  • sf
Търти, и аз в чата си комуникирам със синкото. 😆
Отговаря ми от дъжд на вятър 🤣

# 1 517
Злате, палчета! И на Сисун, и на останалите!
Бърдо, за какво ти беше да ги показваш тия чанти сега.. харесаха ми всичките. Нищо че последните 4 години ходя само с бебешки чанти, и не виждам изглед близките 1-2 години нещо да се промени.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 10:14 от Азалия

# 1 518
Аз за местения няма да отварям дума.
Ще кажа само, че всеки път изхвърляме ужасно много неща, накрая броят на кашоните надвишава предния. ☺
Попи, отЮай на биричка. После- пак.
Сири, честит да ти е. 🤗
13, шСа съглася със Златето- мълчи ли, добре е. 😇
Злате, стис! 🍀

# 1 519
Азалия, ми няма само аз да харча пари и да се заривам с чанти, я Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 520
  • София
Ще видим, нищо не ми е харесало досега.

# 1 521
Пак аз, пак досаждам. Ама исках да ви покажа какво сътворих вчера. Много ми харесва как се получи и колко “економично” излезе цялата далавера 😆
Ако ще правите украса някой път и ви допада, мога за пратя клипче да видите как става, много е лесно 🤪 само ще трябва да си сменя цветята в средата, че много не ми допадат, но в момента с това разполагаме..
Скрит текст:

# 1 522
Ази, нищо не ми пращай, направо те вземам шеф-диригент по украса. Може да ск направиш цял бизнес от това 🤗🩷

# 1 523
  • София
Хайде, добър вечер.

# 1 524
Ази, много е красиво!
Определено ти се получават всякакви подобни дейности. Замисляла ли си се да се занимаваш с това по- сериозно?

# 1 525
  • sf
Младежът, дето ми удари колата, дойде да ми даде пари. Все едно сина ми гледах, чак жал ми стана.
Мислех да не ги взема, ама викам си така пък за джобни няма да имам. 🙄 А сега ми е тъпо.

# 1 526
Азалийче, много е красиво.
Нещо ми е никакво-някакво тая вечер... хем минорно, хем мажорно...
Гроздоберът почна...и гърчът, оня големият, дето не си помниш името от умора, и той чука на вратата... ооххх...
Донси, жал е, да, ама урок ще му е това...

# 1 527
Донси, мисли, че е за негово добро. Другия път ще внимава повече, не че е гаранция де, ама виж ги някои как са се взели за безсмъртни. Не казвам, че тоя младеж е такъв в случая, просто генерално е страшно.
Тилче, не съм се замисляла.. има предостатъчно агенции, сладкарници и други дребни ентусиасти в града, които се справят прекрасно. Пък и аз ги правя тези неща първо, защото ми харесва, отпуска и носи удоволствие, но и не по-маловажното, да спестя лев 😆 та така. А и ме е шубе 😀
Мързи, сигурно сте по на юг, при нас има поне още 2-3 седмици.

# 1 528
  • Варна
Ахой, сборище. Главата ми не кънти днес, даже след репетиция с групата - това си е постижение (егасиму и дългият грип... на никого не пожелавам такова нещо!.
Във връзка с което, ще държа реч Simple Smile

Добриня - ех, как ти съчувствам, мила. Има-няма 10 години от момента, в който ревах на тротоара, а колата потегли по улицата към страшното, и откара детенцето ми на няколкостотин километра да живее без мама и тати. Ама много ревах! За нищо е било, но отде да знам?

Както каза Бър: "майчини тревоги" - в случая за пораснали деца.

Марул има много здравословно отношение по въпроса, брава!

Донсита, Трини, и аз така, по чата си комуникирам и отговор - 'гат доди Simple Smile И Донси, за младежа - щом така си го усетила, значи така е трябвало.

На Бърд-чо леееко завидех, цитирам " пълнени чушки, домати, лук и патладжан" - и не знай кво да яде... ами да дода, умирам си за всичкото!

ТиЛи, ти си на "диета" от пазаруване, ако правилно помня? Или е само за молове, а по нет-а може? Ако имаш нужда от психическа подкрепа, ще помагаме, ще поръчваме вместо теб?

На Попи още от вчера си мисля да кажа, че шапка свалям за справянето с момента и начина, по който го описва!

Палци за Златенце!
Гуш за Мързи.
На Азали и Тринки - адмирации за творчеството. Красивото си е красиво.

А пък Бърди, като писа за съседи, дето са се заели да разчистват стара къща. Това ми напомни за мен преди две години. Дали не сме изглеждали така пред комшиите. Не вярвам, но бая нещо струпахме...

А как минаха две години. И само гадни спомени от тях, мрън.
Ох, как искам да вземе да свършва този строеж и да се махаме от това временно жилище, но сякаш няма край.

# 1 529
Дорчи, радвам се, че вече сте добре!
По повод боклуците и разчистването, силно се съмнявам да сте изглеждали така в очите на съседите Simple Smile В случая не става въпрос просто за стара къща и нечии вещи. Човекът години наред събираше боклуци от контейнерите. Всичко е пълно, буквално затлачено - къщата, дворът, гаражът. Специално гаража съм го виждала отворен, от вратата навътре беше стена от боклук, не можеше да се влезе. Вътре се виждаше подобна гледка през прозорците. Трупаше и на тротоара, периодично различни съседи пускахме жалби, караха го да почисти, после пак наново натрупваше. Години наред тротоарът не може да се използва. Та ей това разчистват и изхвърлят в общите контейнери за битови отпадъци. Два броя са на десетина къщи. Съчувствам им много, но и се дразня на препълнените контейнери, на цялата оправия изобщо, на липсата на адекватност на институциите.

Общи условия

Активация на акаунт