Отговори
# 1 530
  • София
Бърди, не можеш ли да поговориш с тях да си наемат сонтейнер.
Дорче, браво, че си се оправила.

Донси, това момче много ме зарадва. Има свестни хора.

# 1 531
Азалче, наистина ти идват отвътре всичките красоти, които си ни споделяла. И торти, и букети, представям си пък какви маси редиш дОм и покрай страстта си към хубава и интересна посуда. Heart
Бърди, добре че някоя зараза не е тръгнала. Rolling Eyes
Дорч, кога ще се прибирате в новото вкъщи? Имате ли някаква ориентировъчна дата? Макар че то тепърва ще трябва да се обзавежда от- до, ако съм разбрала правилно.
Иначе- да, на тотален шопинг детокс съм и въобще не го усетих, честно казано. Общо взето, юни и юли ги изкарах изключително минималистично (като за мен), август пък съвсем, с изключение на едни сникърси, за които писах. Като нищо и семтември ще се предизвикам. Харесва ми, а и така откривам неща в гардероба, за които иначе бих казала "нямам какво да облека". Някои са изпрани и до там, не са обличани никога. Imp
Само уикенда трябва да удържа напъна, защото Тилката си заминава към нейното уни и може би ще иска някакви финални шопинг обиколки да правим за неща, за които се е сетила в последния момент. С кеф бих си го спестила и пратила с баща ѝ, но като зная, че няма да я виждам минимум следващите два месеца и не пропускам възможността всяка минута да сме заедно. Heart Eyes

Мид, Павчо днес ли ти е рожденик? Или беше на 27- ми?
При всички положения, от сърце му желая всичко най- най- най- хубаво. Голям и стойностен мъж ще стане от него. Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 00:52 от TuЛи

# 1 532
Дубрутро! Днес кукнах рано, пия кафе и слушам тишината.
    И аз съм в шопинг мъгла от един месец, че с Кати не ми се ходи по магазини. Наложила съм си забрана за онлайн шопинг, събирам си пари за следващ трип по женски. Но и както се доказа, явно нямам нужда от нищо.
    Спокоен да ви е денят!
   Ако Павката празнува, да е честит! Да среща добри хора по пътя си, да е умен, успешен и радост за мама и татко,който сигурна съм, е с тях!

# 1 533
  • тук и там
На Азалче много и се отдава да твори красоти,за пореден път се убеждавам от показаното.
Възхищавам се на Попи как се организира и оправя сама с местенето.
Днес на фризьор ще ходя,нова една,дано излезе свястна .
Аз мъкна един куфар с мои  летни дрехи тук ,гардероба пълен-а изкарах лятото с една рокля и две поли.Другото така си стои.Роклята се оказа връХта-щито не се глади,само переш и обличаш.За догодина купувам още една такава и туй то-приключвам с мъкненето на дрехи по куфарите.
Дорчи, съчувствам.Иначе на мен ми харесва на село,ама само да се прибираш вечер,да вечеряш на двора под асмата,щурчета да ти свирят и да си легнеш на хладина.През деня- в града.Другото лято пак се започва с майстори,кухни,обзавеждане и т.н. за жилището в града..А да намериш читави майстори си е направо чудо,до сега от моят опит-ситуацията е "очаквай неочакваното"-все нещо объркано и ненаправено като хората..
Хубав ден на всички!

# 1 534
  • София
Добро утро.
Днес е, на 28-ми.14 години 😢.
Здраве му желая.

# 1 535
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
От здраве да се не отърве!
И вие с Маслинка също.

Видя пред лаборатория. Защо все пак реших да правя това глюкозно натоварване и аз не знам.
Ама го правя.
Дали ще пия хапове след това - и това не знам.

Слънчев да е денят ви.

# 1 536
  • тук и там
Да е здрав,щастлив и с много късмет Павката!

# 1 537
Мид, да е жив и здрав Павката!

# 1 538
  • Пловдив
Добро!
ЧРД на детето, Мид! Да е здрав и усмихнат!
И ние на изследвания бяхме...а сега кафе

# 1 539
  • Mediterraneo
Да е здрав Павката!
Татко щеше да навърши 70 днес Sad

# 1 540
Честит да е Павката, здрав, да има късмет и да е обграден от добри хора!
Мид Hug
Ех, Тарти, гуш.

# 1 541
Мид, много да е здрав! Всичко най-хубаво ви желая!

# 1 542
Честит рожден ден на Павката,Мид! Да бъде здрав! Heart Hug

# 1 543
Честит рожден ден на Павката, да е здрав и щастлив!
Тарти, честит небесен рожден ден и на твоя татко!
🤍🤍
Прегръдки, момичета!

# 1 544
  • Somewhere in the World
Честит рожден ден на Павката!
Да е здрав и успешен Heart
Сис, как си ти?
Тарти Hug
Момичета, моля ви за стиснати палци, имам нужда от вашата добра енергия тези дни 🙏

Хубав ден да имате.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 10:32 от Pretty_Mama

Общи условия

Активация на акаунт