Без сълзи днес, Мид, или поне само от радост! Момчето расте и това е прекрасно!Сис, и да се тресеш от нерви, и да не се - се тая. Ясла/градина не е за всеки работа (късмет).
Ей, на, моята не я приеха навремето, пък после 16 години по-късно от страхотен частен ВУЗ в САЩ й пращаха хабер 
Прибрахме се по нощите. Денят ми минава така: прах, прах, поработих, пера, ще пера, ще пера, ще готвя, ще пера.
Официялно обявявам нужда от морална подкрепа, помоШ и други такива с тежест на наспорт. Мъх са му се дезориентирали чакрите и е непоносимо нервен, мрънкащ и кисел. Но аз имам опит с щерка бебе, и после в пубертета, и знам, че всичко е период и минава. Ся, къф му е периодът напмъх, не знам. Няма да го етикирам, я, нека сам се самоопредели, както е в
модерно! Криза на средната възраст, проклетия, вечна сатурнова дупка или друго. Но вървим към тиган, усещам аз.
Вчера бях в културен шок и то само за седмица далеч от беге-то. Посрещнаха ни две едрогобаритни мацки, изрусени, от маалата, с по кило мигли на всяко око. Как изобщо мигаха, не знам. Кой им ги пришива тия четки, също не знам. Но ме заболя главата само да ги гледам. За 7-8 дена таквоз чудо не видях, пък бая нации срещнах. Нещо такова бяха.