Отговори
# 1 590
  • Пловдив
То доде се натуткам обед стАнало...ма хич, ама хич не спах Confused Първо тия дЯца...незнам...ний май не бяхме такива блейки Thinking Тръгнаха, па се върнаха, па...чудо.
После с тия изтръпвания...тоя магнезий доде се натрупа...
Айде кафе, че едва гледам...

# 1 591
Аз приключих работното поне за 5 дни. Пу пу. Седнах да глътна едно кафе на спокойствие и подхващам банята.
Мъхът отиде да закара котенцето на село. Познайте, къде и котенцето. В кошницата до мен. Сега, да му звънна ли или да му гледам сеира,  а после да го смотам? Къде му е акълът на тоя човек?

# 1 592
  • София
Момичета, съчувствам. Остаряването оказва влияние на настроението им, но и деменция не трябва да се пренебрегва.

Донси, баш по празниците ще е трудно да наемете нещо. Вижте за апартамент някъде.
Ти си с кола та може и Родопите да пробвате. Лещен, Огняново. Иначе Старосел, Карлово, че и Пловдив.

Пандич, с влак или автобус нищо удобно освен пак Пловдив, Копривщица, Карлово, Калофер не ми идва на акъла. За една нощувка някъде по-наблизо. Другото, което си мисля, има доста санаториуми с направление. Не съм ходила, но цените са по-прилични.
Иначе, ако искате г@з път да види, има автобусни еднодневни екскурзии или с една нощувка, пак има на поносими цени до близките държави.

# 1 593
Близките държави не знам дали са приложими при Панди. Това предполага паспорт на детето и нотариално заверено съгласие от БНД, освен ако изрично не е посочено друго в решението от развода.

# 1 594
Добър ден!
Кайс, Злате, не можах да ви прочета, силно се надявам нещата ви да се подредят по най-добрия начин!
Сис, чакаме включване.
Сири, готина отпуска да изкарате!
Вчера бях на последна фетална морфология, благодаря за палците. Ще помоля за още малко днес, току що закарах заека за кастрация, а той е вече на 4,5г и много се притеснявам дали ще си го приберем изобщо. Минито е в шок.

# 1 595
Ден.
Злате,не прочетох, но се надявам всичко да е наред,каквото и да е!
Кайсия,много неприятно! Confused
Панде,аз предлагам Сапарева баня.
Мисти,ко те ядосаха младежта?
Сиросче, Joy Кажи честно?! Кога ще почиваме?
Попи,адмирации и от мен!Дано ти върви гладко преместването,а и изобщо всичко.
Hug
Сиско,има ли резултати?

Ми препитах ви май,за което се сетих. Grinning

Не знам какво да готвя днес,пфууу

# 1 596
  • София
Да опита да вземе от бащата, може да няма проблем, а и за Солун не и трябва.

# 1 597
Сирос, вземи парите у теб тоя път. Joy

Трявна също е ок за ден. Влак не знам дали има, но автобуси не може да няма.

Откакто сме в Шенген, пълномощно от другия родител не са ми искали по летищата. С автобус пък изобщо не би трябвало да има проверки.

# 1 598
Казвам честно, казвам 😵‍💫

Попи, добър съвет. Дано не забрави детето да докара. 🤕

# 1 599
  • sf
Ох, Сири, така ме разсмя.
Разкажи после как е реагирал.

# 1 600
За ден от София първа мисъл ми беше Пловдив - мисля, че Пандите бяха там преди време, но винаги има какво да се види и какво да се прави. Има и автобуси при нужда. Сещам и за Трябва, но там пътят ще е повече. Копривщица също. Не знам дали на Пантата ще й е интересно там, но пък е важно да се поразнообрази.

Търново покрай 22-ри е лудница, но атмосферата е страхотна, ако човек няма против блъсканица. Но сигурно вече трудно се намират места за тогава. Моята приятелка ходеха няколко години подред, но резервираха месеци преди това.

Прескачат ми пак мненията в темата.

Аз се дразня много с една много напориста госпожа, гуру/коуч wanna be. Сума ти такива се нароиха, а реално могат да бъдат опасни със съветите си и продуктите си.

Сиросче Joy

Отивам да стегна две раници багаж. Чакам МУ да се наработи на обяд и отпрашваме към София.

# 1 601
Ахахха, Сири!!! 🤣🤣🤣
Подозирам, че мъж ти е една кръвна група със синкото. Който от вторник насам е звъннал… веднъж, говорил е с баща си. Инак всяка вечер по нощите пише- исках да звънна, но бях зает ( или на мач на Бенфика, или играел голф, пък станало късно, или и аз не знам какво). Поне в уотсъп отговаря, пък било но и след няколко часа. 😈 Да видим този път какво ще се окаже, че е забравил.
Злате, важното е, че вече сне на правилното място и дано лечението даде резултати бързо.🤗
Сис, чакаме новини!🍀
Дорч, дано всичко е по план!🙏

Страшен дъжд се изля при нас тази нощ. Ставам- всичко сухо и греЙ слънце, чак питах Тилката дали не съм сънувала. Не съм, дори тя се била събудила от няколкочасовия порой.
Оф, тя в неделя си заминава и ми е тегаво, но този път се държа и съм жеУЕзна!
#КоШаЯдем- довечера ще посрещна личния заплес с наденица с картофи и грах, както и салата домати с лук.

# 1 602
Панди, скоро пътувах с този сезонния влак за Бургас по подбалканската. Много беше добре. До Казанлък примерно стигнахме за 3 часа, бях впечатлена Simple Smile
Може да му видиш спирките и да решиш.

Сиросче, къде е котьо сега Joy

# 1 603
Вчера си взехме колицата, отремонтирана, измита и с долят антифриз. И цената не беше пладнешки обир. Та това лято, освен с препоръки за детско отделение по морето, имаме вече и за автосервиз. Броя го успешно 😆
Ние до последно се чудим дали събота или неделя да си ходим, но то чак днес взе да се оправя времето и да става за плаж, та ще рискуваме да се прибираме в неделя. Дано не е огромна навалица..
Белушани, успех на зайко, всичко ще е наред!
Сири, приятна почивка на вас!

# 1 604
  • София
Мойто мъхльо е забравял детето (двамата бяхме, де, разправяла съм), пари, документи, телефон. Котка не е забравял само и единствено поради факта, че не притежаваме такава.

Общи условия

Активация на акаунт