Отговори
# 1 605
  • София
Бърди, така са се оляли с цените в Трявна, а и е 4.5 часа в посока с автобус, с влак повече ( включвам от и до дома).

# 1 606
Не знаех за цените. Ние не сме нощували там, все на разходка за няколко часа като сме у свекини. Но за пътя да, по-дълъг ще е.

# 1 607
Виждам всичко е наред 😁

СирИ, щях ти казвам за лопатата, ама първо да отидете на почивката викам 🤣

Аз за неволите по измененията при родителите само ще кажа- сили и сили. Преминах го с Танчето, изобщо не е лесно, на всичкото отгоре е и щокиращо.. Та 🤗 прегръдки мога само да пратя.

Тили, ти пак след часове имаш някакъв мръднал пръст от синЪт, аз енти ден чакам, мхм..

И на мен някъде ми се скита с миуту, мъ идея никаква..

Щерката поне, редовно ме информирва, та чак лиги пускам кат ми праща ястия 😁

Скрит текст:

За тези подправки по Гръцко ви питах

Репортаж от Гръцко- даден 🤣

Аз се метнах на Джукондата, пу, пу потръгна..

# 1 608
Панде, Плевен/ Ловеч как ви е като отдалеченост от Сф? Има какво да се види, къде да се разходи човек; мисля, че и редовни автобусни линии има.
Пишейки всичко това се сещам за проблема с водата в Плевен… та май всъщност не е много Ок като дестинация към момента. Инак може да се съчетаят двата града.

13, да ти донесе армагани, пък все ще влезнат в употреба мисля. Не съм ползвала подобна сол, нямам идея какво точно ѝ е специфичното, но сигурно е много “гурме”. 🤣
Споделените снимки да прекрасни!!! 😍
Скайче, по какъв маршрут ще ви е круизът?

# 1 609
Привет и от мен! Снощи за моите старци-разбойници викахме линейка. После ММ обиколи три денонощни аптеки, за да вземе необходимите лекарства. Тази сутрин все едно нищо не е било, пу-пу! Преди малко успях да поседна да ви прочета и да пия кафе. Накратко ще ви кажа, че ви стискам палци всичко при вас да е наред, каквото се е объркало да се оправи и слънцето да грее и на вашата улица.
На морето стояхме докато се скри слънцето на плажа. Хич не ме интересуваше дали после ще има натоварен трафик. Морето ми е по-мило.

# 1 610
  • Пловдив
Нящу мий смърцафърцано на мен...😶‍🌫️ иде ми да се скрия тъй и дан се показвам...мх...Притеснено мий.
За пондрелник палцуни май ше искам да потръгне, ама...пак ше пиша.
Имам за подредба, чистене.

# 1 611
Старческите характеропатии ме тровят и мен, моите родители са невъзможни на моменти. Дишам, броя, ама има моменти и да не издържам. Второ лято ми скапват заради глупости, знам си ги, но ми се ще и да си почина понякога, а не все да съм на тръни.
Нашата ваканция по Южното Черноморие взе да поприключва. Изпращаме днес големите дечиня към Германия, летят от Бургас - голямо улеснение. С малката ще поседим още някой ден, после пак Родопи и айде обратно. Дойде есента.

# 1 612
А ние още на море не сме ходили...Дано да е топло. Друг път най-късно до края на август сме се прибирали. Ходили сме на балкана през септември и е било топло, но за морето не знам как ще е...

# 1 613
Тили, вече са купени подправките, ама рекох да питам за тази в черно и синьо кви магии са 🤣 Като получа ще доложа.
 По морето вече ще е ладно като излезеш от водата. По това време затихват подводните течения. Винаги съм се чдила що август хукват по Бг черноморието.. та тогава е най-гадно, особено след десети някъде.. амъ тяхна си работа.
Родопите са ми любими, та ще предложа на миуту там някъде да се шмугнем.

П.п. Уж влязох да се поФаля/ то за хвалбА вече стана 😅 / че синкото писа.. бива, само пет дена след ..🤣

# 1 614
Мисте, ела да си правим компания заедно в клуба на тревожните и смърцафърцаните Simple Smile

Тете, съжалявам за неприятностите. Радвам се, че днес твоите хора са по-добре, пу-пу.

Ау, 13, покапах сА - нищо, че половината неща сигурно няма да се престраша да опитам. За хубавицата няма да повтарям колко е хубава Simple Smile

Оф, възрастовите настроения и изменения направо не искам да ги мисля и коментирам, много ме плашат. Дано не се развиват в дементни състояния, че съвсем сложно става.

Ние вече пътуваме. Не съм пила кафе, помолих мъх да спре на някоя бензиностанция да си взема. Ей, все едно му бръкнах там дето слънце не огрява. Голяма драма му е моето кафе. Сега си мълчим.

# 1 615
Е, вече ще знаеш златния стандарт, Тьорт- 5 дена! Joy
Един- единствен път съм ходила на море в Бг в края на август- началото на септември. Като студентка, та бая отдавна е било. Но не повторих. Вечер е тъмно и неприветливо (като за морска почивка), кръчмите са а- ха пред затваряне, работят с последни издихания и желаниЙ, водата студена. Ама това далечната... 96- та ли, 97- ма ли, не помня. Или може би просто на тогавашния ми акъл не съм се замисляла,  че няма как по това време на годината в 9 вечерта да е още светло. Rolling Eyes Инак съм писала, че обичам морето баш такова- извън сезон, ма тогаз не ми бил толкоз акълът, бях се наточила за жарки дни и знойни нощи. Grinning

Бърде, другия път си взимаш кафето от вас си. Да си имаш под ръка. Hug

# 1 616
Не сколасах, Тили. Иначе си бях приготвила и термосчето, ама некои хора даваха зор, все едно влак гоним. То и да гонихме, с тия постоянни закъснения едва ли щяхме да го изпуснем заради моето кафе 😅
Ще спре, няма къде да ходи, но ме дразни - всеки път едно и също. Той от години не пие кафе и е забравил какво е, само мрънка някой като каже, че иска.

# 1 617
  • Пловдив
Бърди, да дойда напрау с кафето Simple Smile
Вие на събиъие ли пак? Оправихте ли апартамента? Софиянци ше ви правим Wink

Скайче, ти тук ли си?

Аз също не обичам август на море..нашето, де. Веднъж бяхме - мерси. То вятър, вълни...ц.

13сче, ако решите къмто Смолян пиши...имам чудно хотелче с ресторант. Топ.

# 1 618
Нарочно сме на море в края на август, повече ни харесва спокойствието и по-хладните вечери. Когато и последното чеденце завърши гимназия, вероятно ще изтеглим морето през септември, защото няма да зависим от училищните ваканции. На "нашата приятелка" много и хареса в Сарафово, Бургас, Несебър, Созопол, на Иракли, на Каваци. Доволно си тръгна детето.

# 1 619
Мисте, не - на разходка. МУ утре ще ме води да гледаме коли в две представителства, че бълнува вече чак.
Оправихме, колкото да можем да спим там при нужда. Тоест изхвърлихме разни неща, които наемателката беше оставила, изчистихме, купихме разни дребни неща, за да стане малко по-комфортно. Той е за тотален ремонт, но друго няма да пипаме на този етап, още текат дела и планът е като приключат да се продава. Но дотогава идеята е да го ползваме за някоя и друга нощувка.

Общи условия

Активация на акаунт