Звездни Компромати - август'25

• 364 833
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 2 625
Да, да, нали трябва да има поводи да коментираме. Браво, Маро! Давай, само така. Толкова много хора (жени) ти се кефят на сватбите, роклите, поредните свекъри и всичко останало.

# 2 626
По темата за мъжа на Пипи: много жени много го харесваха. Кефеха му се на стиховете. Лично познавам девойки, които бяха много луди по Илиян. Някъде 2014-2015 г.

# 2 627
А тази снимка какво трябва да значи,
Скрит текст:

# 2 628
Зоуи Кравиц и Остин Бътлър на представяне на новия си съвместен филм. По принцип харесвам Зоуи, не съм й някаква луда фенка, но е особена и не е захаросана бамбина като половината Холивуд. Майка й също. Но и двете са ми нечистоплътни и мазни. Търсен ефект ли е? Защо? Иначе е красива, има черти и тяло, но защо с тая коса така? И тая нощница…
Скрит текст:

Иначе Остин е… мяяяяуууу. Въпреки рекламният му вид тук, най-много го харесах в Дюн 2, обръснат, полугол и социопат 😆
Зоуи е фина и с красиви черти, но наистина изглежда сякаш насила я вкарват в банята, а като я видя широко усмихната, все очаквам люспа от семка. 🫣

Ирена Панайотова сестрата на Марчето ли е? Как да разбираме тази снимка, че Тошко й е купил апартамент в Стара Загора и сега го тъкмят? Или не, просто е реклама на тялото на сестра й, явно й търсят мъж? 🤔

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 23:52 от Tess d`Urberville

# 2 629
Чак пък такива емоции заради една сватба. Дреме ѝ на Бъркина, Картието и Поршето на Мария, че тук я намират за гнусна. Живее си живота, за който е мечтала, изглежда, че я носят на ръце и на никой не бърка насила в чинията.

# 2 630
Покрай близка приятелка имам лични наблюдения върху Илиян Пипин- “плейбоя”. Много неприятно впечатление прави, когато забравиш къде са ти цървулите ( а те са в Перник, не зная защо се отрича).
Но преди всичко ще запомня този майстор на перото с анцуга му, когато участваше в “Черешката” .

# 2 631
Мария е купила преди месец нов апртамент за майката и сестрата. По информация на тяхна дружка от града.

# 2 632
Този Илиянчо пишман поетът винаги ми е излъчвал аматьорщина и напъни да се бута във "висшето общество".  Такива като него все търсят по-възрастни дамички, към които да се прикрепят за целите си. Той с какво се занимава сега, освен че работи зет на Аня Пенчева?

# 2 633
Ако са верни твърденията, че фирмата на 4ти има 6 милиона чиста печалба месечно, та какво са половин милион даден по Мария? НИЩО.

# 2 634
На Хелена Кристенсен синът арестуван, бил и душил жена. Преди няколко години е осъден условно пак за удар на случайно момиче в тълпа. Голямо леке ще излезе:
https://nypost.com/2025/08/23/entertainment/the-walking-dead-act … r-assault-in-nyc/

# 2 635
Ciara
Скрит текст:

# 2 636
Мария Бакалова с кечиста Батиста.
Скрит текст:

# 2 637
Страхотно изглежда Мария, това е нейния цвят:
Като че ли и малко тен има и изглежда по-слаба  в лице.
Един от малкото пъти, в които ми харесва.

# 2 638
Не е лошичка колата на Марчето, обаче сега съвсем няма да си сбъдне мечтата да се вози на метрото. Sad
Нищо де, със следващия.

А сега установявам, че не съм наясно със супер важен детайл от новия брак - тя ли разведе Т4, както беше с #3, или той вече е бил разделен с жена му?

Аз Марчето винаги съм я намирала за куха и блестящо тъпа, за кадърна не знам, защото не слушам тяхната музика, обаче оправна ли е? Оправна е, особено по нейните си критерии. И лично на мен няма да ми пречи, докато не опре до моя мъж (ако реши да си постига мечтата за метрото). Тъй че да си живее живота и да ѝ благодарим за мат'ряла за темата.

# 2 639
  • Deutschland
Някой разпознава ли марката на чантата на мама Данчи от сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт