Звездни Компромати - август'25

• 364 913
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 640
Не е лошичка колата на Марчето, обаче сега съвсем няма да си сбъдне мечтата да се вози на метрото. Sad
Нищо де, със следващия.

А сега установявам, че не съм наясно със супер важен детайл от новия брак - тя ли разведе Т4, както беше с #3, или той вече е бил разделен с жена му?

Аз Марчето винаги съм я намирала за куха и блестящо тъпа, за кадърна не знам, защото не слушам тяхната музика, обаче оправна ли е? Оправна е, особено по нейните си критерии. И лично на мен няма да ми пречи, докато не опре до моя мъж (ако реши да си постига мечтата за метрото). Тъй че да си живее живота и да ѝ благодарим за мат'ряла за темата.

Там е работата, че все свободни ги взима, обаче, като ги популяризира, след раздялата с нея се взимат с любовницата.

# 2 641
Валери Божинов с Deep Zone Project в благотворителна инициатива за събиране на средства за деца със синдром на Даун.

# 2 642
Скрийншот от най-новото стори на Марчи.
Никакъв смисъл няма от сторито защото на фокус е само джуката. Която изглежда по-възпалена от всякога. Иначе показва интериора на новото возило.
Скрит текст:

# 2 643
Мария Бакалова с кечиста Батиста.
Скрит текст:
Кечистът като по-малкия брат на Миле Китич!

Сега погледнах, бившето гадже на нашия Байрон, Албена Ненкова е 22 години по-възрастна от него. Позволявам си да изразя съмнение относно неговите чувства и подбуди, за да бъде в това партньорство, предвид връзките и попрището на дамата и неговите апетити за слава.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 09:48 от Tess d`Urberville

# 2 644
Това Порше явно колани няма.

# 2 645
Какво работи на Петя Дикова мъжът й?

# 2 646
Mного хубава Мария (Бакалова). Истински ѝ се радвам, дано продължава развитието си и да не се разконцентрира.
Относно другата Мария, наистина не разбирам с какво провокира чак такъв присмех и неприязън. Нищо чак толкова лошо не е направила - няколко брака, голям праз. Разбирам, че дразни с умението си да хваща богати мъже, че и да ги жени за себе си, но в крайна сметка на кого му пука? Животът си е неин и има право да го живее както си иска, да се забавлява, да вдига сватби. Щом не вреди на никого, какъв е проблемът?
Искрено ѝ пожелавам този път да е по-умна и добре да си подреди картите.

# 2 647
Има рубрика при Галя на кафе, заедно с дъщерята на Иво Танев. "Хвърчащите хора" или нещо такова.

# 2 648
И на мен ми е интересно. Ми той съща златотърсачка този, като позачитам стари статии, но просто не така добре пласиран. В началото на връзката им с Петя, казват, че тя го е издържала, нанесъл се веднага да живее при нея. За предишната връзка с 22 години по-възрастната дама, ясно.
Ех, Марче, срещу теб да тичат, не могат да те стигнат! 😃

# 2 649
Илиян го помня от преди години, когато беше ереген, че се обясняваше как има фетиш към по-закръглени дами...
Не знам защо това ми е останало в главата.

# 2 650
По мои наблюдения колкото по-речовит е мъжа, толкова е по-желаещ да се облегне на силно женско рамо.
Хайлазите гледат да го докарат от сладки приказки, а някои жени сме толкова глупави, че се връзваме и си навличаме на главата първото и най-голямо безпомощно бебе в семейството.

# 2 651
Пипи какво точно прави, че да го издържа?! Бутат я тук- там, някое интервю със сръбска чалгарка, ама 4 гърла са...

# 2 652
Ох, ще е много трудно за тази, която обявява на английски, то и сега и е трудно.
Чрансфър чу лайн чу, Мария да бочъл оупънър счейшан
Благодаря. Мислех, че само аз чувам в метрото "Чрансфър чу лайн чу" и се чудех коя е първата дума. Все си го превеждах "Чанс ту лайн ту", а то било трансфер. Joy

# 2 653

Джони в реклама на Диор

# 2 654
Пипи какво точно прави, че да го издържа?! Бутат я тук- там, някое интервю със сръбска чалгарка, ама 4 гърла са...
За началото на връзката им ставаше дума, сега човекът работи усилено - панелист.

Общи условия

Активация на акаунт