Звездни Компромати - август'25

• 364 730
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 700
Мария и Николета защо да не са бели и добри , сериозно питам как може да правите паралел между чалга певица и плейемйтка с хора, които откровено се гаврят и печелят на гърба на болни хора ?

# 2 701
  • София
Оказа се (за мен изненада), че онази, за която не пишем в тази тема, и мъжът й са собственици на пет скенера в пета градска, чиято скандална обществена поръчка гръмна по медиите последните дни - линк. Отвратена съм. Честно! Мара и Николета ми се видят бели и добри в сравнение с тоя човешки отпадък.

Честно казано, при такива информации смятам, че трябва няколко пъти поне да им изтипосаме имената на Батинкови, че да излизат при търсения за тях. Антония Батинкова и мъжа й - незнам си кой Батинков - престъпници, които живеят и се хвалят с луксозен живот за сметка на нашите пари и за сметка на здравето и животите на стотици хора. Батинкови.

# 2 702
Таз чанта за франзели от Лидл е проектирана 😀

Този тип чанти точно така се казват. Чанта багет/багета. Модата им започва от 90-те, не помня вече коя марка първа ги лансира. В наши дни повечето марки имат такива модели. Сега отново са актуални, модата е циклична.

# 2 703
В случаят се споменават, за да се види поредното им престъпление касаещо раково болните! Значи първо ще ги сканираме срещу едни много пари, после ще им вливаме физ. разтвор, и ще продаваме реалните лекарства в чужбина, за да можем да ходим по Малдивите, да плюскаме омари и да ставаме все по мазни и оядени!
Бог да ги съди за това че пируват с кървави пари!
Мис Крокодил не случайно си заключва коментарите на анимираните снимки, страх я е от хорската любов!
За мен това е утайката на обществото. По- долни от най- долната бръмчака, която си дава собствения задник под наем, а тези плащат почивките си с откраднати от болните пари. Мазето на дъното. Отвращават ме!

# 2 704
  • София
Мария е сложила нарочно ръка върху лицето на детето. На други снимки го крие със стикери, тук не е искала. Поне предполагам.
Иначе наистина изглежда да му се радва, явно проблеми да се разбира с децата няма Simple Smile само с бащите им.

# 2 705
Покрай близка приятелка имам лични наблюдения върху Илиян Пипин- “плейбоя”. Много неприятно впечатление прави, когато забравиш къде са ти цървулите ( а те са в Перник, не зная защо се отрича).
Но преди всичко ще запомня този майстор на перото с анцуга му, когато участваше в “Черешката” .
Пипинови са ми много анти. Той има излъчване на мазен награждач. Разбрах кой е и в същото време ми опротивя от "На кафе", както и Юлиан Константинов. Големи претенции на автор, няма що. А Петя има вид на човек, ударил джакпота, а иначе е бездарна дъщеря на мама и тате. Бутат я в телевизията, а тя така да не става за там. Кралски въпроси обсъжда, Оскари, елитарен журналист го раздава, мда.
Ще се радвам ако са щастливо семейство.  Хубаво, че Илиян сподели, че си пада по пухкави жени, за по-възсрастните вече знаем.

# 2 706
За тези, които не пишем, имам подозрения, че имат сериозни психически отклонения. Точно като най-големите престъпници и убийци психопати, които нямат грам емпатия и човешки характеристики откъм чувства. Някои убиват заради самото удовлетворение от доминацията, други за удовлетворението от чантички, трапези и луксозен живот. Трябва да се пише, че като им се напише противната фамилия "Батинкови" в Гугъл, да се знае за каква измет става дума.

# 2 707
  • София
Сигурно на тая батинкова трапеза са навързани доста важни клечки, че да им се разминава безпрепятствено.

# 2 708
Може на Батинкови да им се размине. Днес. Утре. Може да не ги осъдят, но има един много по-страшен съд и много поколения след тях ще плащат. Много, много скъпо за престъпленията на тези психопати-убийци.

# 2 709
Цветка Янева не се прехранва с по-малко мръсни пари. Дали са от лекарства или от несъстояли се ремонти на пътища, по които умират хора - все тая. Но за съжаление така е по цял свят.

# 2 710
Тази жена колко време пази сериозен имидж и сега всичко отиде на
вятъра:

"Наркотрафик с колата на Глория?
След зрелищната акция на ГДБОП, при която Добромир бе арестуван с още трима свои съучастници, започна разследване и около ролята на Глория в схемата. Според източници от МВР, нейната лимузина – Audi A8 – била използвана за пресичане на границата няколко пъти. Има подозрения, че автомобилът е бил част от канала за трафик на марихуана и хероин между Турция и Гърция. „Ще я извикат за разпит в ГДБОП. Дори да не е знаела – колата е нейна!“, казват ченгета, цитирани от вестник "Уикенд".
Добромир често се дрогирал, изпадал в ревниви изблици и дори налитал на певицата – понякога пред очите на дъщеря ѝ Симона. В един от скандалите, които се разразили в дома ѝ в „Павлово“, се говори, че той държал дрога в гаража ѝ, което предизвикало жесток конфликт между двамата."

# 2 711
Толкова с - ама аз не знаех… Ще си понесе последствията надявам се…

# 2 712
Цялият ни “хайлайф” е такъв!
Много жалки и комплексирани хора, готови на всичко, за някой друг лев в повече , бяло придобивка и да са в кръг, за който се говори, демек известните .
Добре, че няма такива в обкръжението си!

# 2 713
  • София
Още малко по темата с кражбите на оновa семейство и злоупотребите с човешки животи.
Цитирам само малък нюанс, другите подробности са в https://news.bg/health/grizha-za-obshtinska-bolnitsa-ili-neshto-drugo.html. Отвратителна, гнусна и меркантилна пасмина.

Цитат
за наем на ПЕТ/КТ за следващите три години Пета градска ще трябва да плати над 25 млн. лв. (четири пъти повече спрямо предходните три години) и поне три пъти по-скъпо, отколкото, ако си закупи същия апарат.
 Схемата, по която "Княгиня Клементина" обира трохите от изследванията с ПЕТ скенера действа от 2018 г. Година по-рано сестрата на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, д-р Надежда Стоева основава Медико-диагностичната лаборатория "Полискан" на територията на болницата. През 2019 нейна съдружничка става Антония Петрова - Батинкова, съпруга на собственика на Топ хоспитал сървис Ивайло Батинков, който доставя скъпия апарат, взет "под наем" от Пета градска.

# 2 714
Не знаех ,че тези са  на дъното на скандали, не можело да се спре поръчката. Дреме им за канселирането. 

Общи условия

Активация на акаунт