Звездни Компромати - август'25

• 364 510
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 745
Скрит текст:

Луда калинка е Наталия

# 2 746
Никой не е вечен. Черепа, Арабаджиеви, Баневи и т.н. също парадираха и бяха къде-къде по-големи риби. Да, няма възмездие, както заслужават, но както и да ги подкарат Батинкови, няма да е зле. Само не знам кой ще гледа най-русите и най-синеоките, че другите си бяха поотгледали децата, като полежаха по затворите или бяха в изгнание.

# 2 747
Божков никога не е парадирал по толкова посредствен начин. Най-малкото, което има са парите, голям е.

# 2 748
Черепът нищо не е получил. В Дубай ли живее още?

# 2 749
Отдавна си е тук.

# 2 750
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Черепът нищо не е получил. В Дубай ли живее още?
Не се ли върна а България Васил Божков?
Би трябвало да е под домашен арест?

# 2 751
По толкова простоват начин като тях може би не, но е парадирал и още как.

Най-малкото го пратиха в изгнание за известно време, пратиха гаджето му в затвора за известно време и му взеха немалка част от това, което му дадоха. Малките радости, знам, ама пак е по-добре от нищо.

# 2 752
Арабаджиеви гледам продължават да си водят същия лайфстайл отпреди. Някой знае ли с какво се занимават и как продължават с лукса и екскурзиите? За Баневи не съм чула нищо, в затвора ли са?

# 2 753
Кобилкина провери ли себе си, че и от нея гени има.

# 2 754
Да, покриха се Баневи, никакви не се чуват, а бяхме свикнали с шармантното им присъствие, еле пък това на мадам Евгения.
Колко полежаха в ареста, малко им беше, сега продължават ли да съдят държавата, не знам, но със сигурност си живеят идеално със заграбеното (говори се за 1 млрд в швейцарски банки), просто са дискретни.

# 2 755
Сватбения подарък 😏

Едни прекрасни Хелън Мирън и Пиърс Броснан от премиерата на "Клуб за убийства в четвъртък"
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 11:54 от Moderator (Bubanka)

# 2 756
Сватът на Тръмп, лежал в затвора за данъчни престъпления и помилван от него, е действащ посланик във Франция.

# 2 757
  • София
Няма да обсъждам в детайли Батинкови, само ще кажа, че един друг болничен шеф (и то точно на онкологичен център) гръмна наскоро, така че си мисля, че е въпрос на време да изгърмят и те. Имам познати, които са контактували с мъж Тоцин преди ерата Тоци, далаверите му са от доста години.
Страхотни са Хелън Мирън и Пиърс Броснан - наскоро ги гледах в Mobland и Хелън направи такава страхотна роля, че я намразих още на втория епизод Grinning С Голда също беше разкошна, според мен, направи роля за Оскар. Нямам търпение за новия филм - между другото, той кога излиза? Точно вчера видях, че вече дават по кината филма с Лиъм и Памела, глася се тия дни да ходя да  го гледам.

# 2 758
  • София
Нора Недкова
Скрит текст:
Каква марка и модел е чантата?

# 2 759
Попаднах на интервю в Преди обдед, преди малко с Александра Свиленова (изигра Лита, във филма Гунди). Петър Дочев го проведе и се замислих.. колко е прекрасно това момиче, естествено красиво, нежно и лишено от агресивността на повечето "известни момичета" на нейна възраст!
Така се отличи сред блатото от комерс и силикони..
На Петър така му личеше, че има по-специално отношение към нея, чак си викам: абе той май си пада по нея Bowtie

Как ми се иска да се говори повече за такива хора, макар че осъзнавам, че те не са интересни, няма скандали около тях, та в този ред на мисли, май не е и за тази тема.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 11:57 от Moderator (Bubanka)

Общи условия

Активация на акаунт