Звездни Компромати - август'25

• 364 561
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Bayern
Patrick Duffy
Скрит текст:

Ох, какъв готин мъж беше в ''Стъпка по стъпка'', бяха мн. хубава двойка със Сюзан Самърс

# 2 731
  • софия
Или имат високопоставен чадър, или се отчитат с процент в някоя партийна каса, или имат ортак политик. Техните зловещи далавери са за много пари и от доста време, отдавна са ги забелязали и тези, които трябва да ги проверяват и съдят. #Батинкови #Тоца #МисКрокодил
Ми то си пише - на Лъчо Мозъка сестра му е съдружничка с Крокодила. Лъчо Мозъка беше депутат от ГЕРБ. Логиката води до отчитане на процент от откраднатото в ясно коя партийна каса или в джоба на знаем кой партиен лидер.
И така е във всяка сфера.
Затова, докато съдебната власт е зависима от дълбоката държава, Крокодила и мъжа й ще крадат парите, предназначени за болните български граждани. А съдебната власт ще е зависима от дълбоката държава, докато "мъдрият" български народ продължава да гласува за феодали или въобще не гласува "защото всички са маскари". А ние ще се възмущаваме във форум.
Мозъка Е депутат за не знам кой мандат. За да е такъв човек толкова години депутат от определена партия, ясно е за кого и как.

# 2 732
Разбира се, че няма как да стане без лекари, които са давали клетва да лекуват.
Сещам се за една друга светска особа, ПР в тези среди, и там не се знае какво е.

# 2 733
Ciara празнува пускането на новия си албум
Скрит текст:

# 2 734
Имат доста голям чадър и по принцип са готови за бушони. Просто и двамата не са особено умни, то си има и личи, особено на "юристката". За съжаление това не променя фактите за болните. Всичко е толкова гнусно.

# 2 735
Много странно ми се стори поведението на Глория около скандала с Добри.Естествено, че всяка разумна жена би замълчала и подминала тихо, все пак те били вече разделени от месеци.А тя точно обратното - тъпи обяснения, не знаела, жертва на психар се изкара и търпяла тормоз, че чак гласа си изгубила.А всъщност тя е очаквала бурята да достигне и нея.Циркаджийка!Не я слушам, но в СМ ми излиза често май.Заслушах се в някакво видео от последните й участия - тя буквално крещи .
За Батинкови - няма такава бездушна сган!Няма!

# 2 736
При Гло се получи, гузен негонен бяга!

# 2 737
За Глория не се ли говореше, че притежава хотел в Гърция?
Глория си е била и тя в схемите.

# 2 738
“Кукавица” на сръбски е подигравателно обръщение и означава страхливец, глупак. Цеца никого не възпява с тази песен, особено пък мъжа си. Контекстът е съвсем различен.

# 2 739
  • Бургас
Аз си мислех,че в песента се пее за любовница.кукавица е жена,която краде,впримчва се в чуждо гнездо.

# 2 740
Много са ми гнусни всички тези идеализирания на мъртви престъпници и фаталните им любовни истории като например Цеца и нейния гангстер. Доста се романтизира типичната балканска чалга ситуация - чалга певица с престъпник, бой, сръбска музика, сълзи, изневери, иди ми, дойди ми, любов и така до безкрай този цикъл. И понеже това е представено на няколко поколения като стандарт за връзка и "любов", затова и не само чалга певици играят в този сценарий. Гледам сега Мила Роберт се опитва от това да прави изкуство, което нарича пънк чалга, но си личи, че и тя много е впечатлена от тези взаимоотношения, та си ги реализира чрез "изкуство" уж...

# 2 741
Много са ми гнусни всички тези идеализирания на мъртви престъпници и фаталните им любовни истории като например Цеца и нейния гангстер. Доста се романтизира типичната балканска чалга ситуация - чалга певица с престъпник, бой, сръбска музика, сълзи, изневери, иди ми, дойди ми, любов и така до безкрай този цикъл. И понеже това е представено на няколко поколения като стандарт за връзка и "любов", затова и не само чалга певици играят в този сценарий. Гледам сега Мила Роберт се опитва от това да прави изкуство, което нарича пънк чалга, но си личи, че и тя много е впечатлена от тези взаимоотношения, та си ги реализира чрез "изкуство" уж...

Нищо балканско, абсолютно същата е историята на Фейт Евънс и Notorious BIG, който си е просто един престъпник, но всички врещят I’ll be missing you, все едно най-добрият човек на света е умрял.

# 2 742
  • София
Аз си мислех,че в песента се пее за любовница.кукавица е жена,която краде,впримчва се в чуждо гнездо.
Кукавица в контекста на песента означава страхливец и обръщението е към мъжа.

# 2 743
Като казахте за Кукавица, никога не съм се замисляла за какво е, само че приятел  музикант беше казал, че ако не е изпята от Цеца има структура на типична рок балада Simple Smile
А тези дни четох разбор на 'Назад, назад, моме Калино' в тредс от Gen Z-та, много ме кефят младите как мислят, и за тази тема не бях мислила- токсичен мъж- не казва от началото, че има деца и жена ми почва- море имало, гора имало, намкво, а тя типичния bunny boiler както им казват тук, ще убиела жената, че да е с топ муж, след като го преследва през гори и планини
https://m.bg-mamma.com/?topic=140853
Преди 20 години не им викахме токсични, а смотаняци на такива 😉 как се променя мисленето ….

# 2 744
Реших да потърся за Гери Дончева и ми попадна това изречение:
интересува се от процеси за подобрение на информационната фауна в здравната сфера, определя себе си като гражданин на света и обича да пътува.
Интересно 🤔

Общи условия

Активация на акаунт