Звездни Компромати - август'25

• 364 599
  • 3 727
  •   3
Отговори
# 2 715
Не знаех ,че тези са  на дъното на скандали, не можело да се спре поръчката. Дреме им за канселирането. 
Не я спират, защото не са ги подгонили. А не са ги подгонили, защото...така. Явно някой няма интерес да се шуми по случая, иначе едва ли медиите биха се лишили от такава сензация.

# 2 716
  • София
Аз не разбирам много, за на Батинкови печалбата ми е ясно, но болничното заведение какво печели от цялата схема? Ако е само 20+-%.
 Комисионни или?
Болничното заведение нищо не печели. Източва пари. Някой е всел някакви пари, които всички плащаме.

# 2 717
Аз не разбирам много, за на Батинкови печалбата ми е ясно, но болничното заведение какво печели от цялата схема? Ако е само 20+-%.
 Комисионни или?

Шефът на отделението и всички доктори са получавали пари като екип от специалисти на компанията на Батинкови.

# 2 718
  • Glasgow
Защото четох два пъти обяснението на лекаря и пак не го разбрах. "Имаме само приходи, нямаме разходи". Приходи 20% от апарат 4 пъти по скъп от обичайното, не ми се връзваше математически.

Ясно. А не могат ли да разследват самата болнична администрация, ако тези двамата са толкова недосегаеми, все трябва да има начин. При нас по тъпите хотели имаше независими проверки постоянно- защо е сключен договор с дадена фирма (защото управителят е взел процент), да се докаже с три оферти защо тази е избрана и т.н., трябва да има някаква процедура и при тях

# 2 719
Със сигурност може да ги разследват, ако нямат чадър. От тия милиони доста хора, освен батинковците, са в схемата и се облажват.

# 2 720
Защото четох два пъти обяснението на лекаря и пак не го разбрах. "Имаме само приходи, нямаме разходи". Приходи 20% от апарат 4 пъти по скъп от обичайното, не ми се връзваше математически.

Ясно. А не могат ли да разследват самата болнична администрация, ако тези двамата са толкова недосегаеми, все трябва да има начин. При нас по тъпите хотели имаше независими проверки постоянно- защо е сключен договор с дадена фирма (защото управителят е взел процент), да се докаже с три оферти защо тази е избрана и т.н., трябва да има някаква процедура и при тях
Има вратичка и не е нужно, в определени случаи на обществена поръчка, да има повече от един кандидат...

# 2 721
  • София

Могат, но нямат желание 🤣. Така са нещата. Мафията е навсяоъде.

# 2 722
Ако трябва да повече кандидати за обществени поръчки, единият ще е Ивайло, а другият кандидат ще е жена му....Така става в Бг. Има и лекари, които са си на заплата към тях. Колко лекари имат палати за милиони, които със заплати не се купуват.
Естествено, че имат чадър на най- високо ниво. Обаче после им вземат или разбиват бизнесите ( Черепа, Маринела и т.н)

# 2 723
Щом се е разшумяло, чадърът се е притворил. Ако не друго, това кранче ще секне. Рано или късно, ще изгърмят, защото са клоуни и биха били чуден бушон.

# 2 724
  • Варна
Щом се е разшумяло, чадърът се е притворил. Ако не друго, това кранче ще секне. Рано или късно, ще изгърмят, защото са клоуни и биха били чуден бушон.
Нямам угризения да кажа "Дай Боже!"

# 2 725
Навързани са като свински черва. Ще продължи да им се разминава, мисля.

# 2 726
Или имат високопоставен чадър, или се отчитат с процент в някоя партийна каса, или имат ортак политик. Техните зловещи далавери са за много пари и от доста време, отдавна са ги забелязали и тези, които трябва да ги проверяват и съдят. #Батинкови #Тоца #МисКрокодил
Ми то си пише - на Лъчо Мозъка сестра му е съдружничка с Крокодила. Лъчо Мозъка беше депутат от ГЕРБ. Логиката води до отчитане на процент от откраднатото в ясно коя партийна каса или в джоба на знаем кой партиен лидер.
И така е във всяка сфера.
Затова, докато съдебната власт е зависима от дълбоката държава, Крокодила и мъжа й ще крадат парите, предназначени за болните български граждани. А съдебната власт ще е зависима от дълбоката държава, докато "мъдрият" български народ продължава да гласува за феодали или въобще не гласува "защото всички са маскари". А ние ще се възмущаваме във форум.

# 2 727
  • Glasgow
Като напиша името му + ПЕТ скенер излиза статия от май месец за негова инвестиция за Циклотронен комплекс в Панагюрище, инвестиция за 10 млн за производство на радиофармацевтици. Кога им се разрасна толкова бизнесът, той не беше ли просто вносител/дистрибутор?

# 2 728
Patrick Duffy
Скрит текст:

# 2 729
След кратка проверка в Папагал-още 2019 фирмата “Топ Хоспитал” е имала приходи 34 197 000 лв., сега сигурно са минимум по две, а има или участва в още 13 фирми.По-добре да ходя с торбичка на Била, отколкото да се фукам със скъпи чанти, платени с кървави пари.Бездушници.
Като напиша името му + ПЕТ скенер излиза статия от май месец за негова инвестиция за Циклотронен комплекс в Панагюрище, инвестиция за 10 млн за производство на радиофармацевтици. Кога им се разрасна толкова бизнесът, той не беше ли просто вносител/дистрибутор?

Общи условия

Активация на акаунт