Звездни Компромати - август'25

• 363 719
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Berlin
Ама дано не са сестри. Мисля, че не може по принцип да се женят двама братя за две сестри, ама според православната църква, та значи за тях може и да може. Все пак е странно.

Всички зеленооки хора произлизат от един прародител. Единственият факт, който запомних от посещението ни в Deutsches Museum Мюнхен.😀

# 2 911
Ама дано не са сестри. Мисля, че не може по принцип да се женят двама братя за две сестри, ама според православната църква, та значи за тях може и да може. Все пак е странно.

Какво значи не може? И кой ще ги спре? И по кой закон?

# 2 912
  • Glasgow
Ами те са много смесени, с кюрди, които са тъмни, То и ние сме такъв микс, аз не мога да кажа типична българка как изглежда и по какво се различава от другите балкански жени 😅
Това са наследниците на семейство Османоглу

# 2 913
  • Berlin
Написах “според православната църква”, т.е. за църковен брак, но така мисля, може това да го позволява. Те си имат определено правила, според които решават дали може църковен брак.

# 2 914
Атанейша и Рупецова, явно няма драма
Скрит текст:
Етати кривите лица, в които са наляти толкова пари.

Прекроената 70 годишна Донатела Версаче. Верно добре са й се получили последните корекции, обаче мен ме шокираха ръцете на фона на пригладеното лице Satisfied На ИГ снимката са се сетили и тях да изгладят Wink
Скрит текст:

# 2 915
Такъв кич е цялата украса на Атанаска,че язък и за всичките претенции и възможности,които имат.

# 2 916
Много фалшиви усмивки Joy
Рокли с качулка не бяха ли модерни преди 25 години Joy

# 2 917
  • София
Атанаска малко в стил замръзналото кралство. Да не е на 5 години…

# 2 918
Минала е покрай Елза.

# 2 919
Българинът Георги Сандев е гримирал Никола Пелц (Бекъмова) за сватбата им.

Същия е гримирал и Амброзио скоро,

# 2 920
Зави ми се свят от сини китки и сини качулки.
Как е възможна такава липса на вкус!?
Това щеше да е уау ако бяхме 10-ина години назад, че може и повече.
Също така се чудя къде ги намират тия магазини с подобни дрехи.

# 2 921
  • София
Оливия Колман
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Мария Шарапова
Скрит текст:
Софи Елис-Бекстър
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:

# 2 922
Бруклин Бекъм при толкова известното си семейство стана накрая един заврян зет. Големи събития на родата на жена му едно след друго, като гледам все така ще са си Simple Smile

# 2 923
Гримът на булката на Бруклин Бекъм много ми харесва. Браво на гримьора.

# 2 924
Бруклин Бекъм при толкова известното си семейство стана накрая един заврян зет. Големи събития на родата на жена му едно след друго, като гледам все така ще са си Simple Smile

Това му се отдава. До сега работеше син на баща си, сега ще работи зет на тъста. Добре се справя. За това му плащат. Всички са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт