Звездни Компромати - август'25

• 362 566
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Атанаска и приятелка са като изкривени, ужасни просто. Атанаска много ми напомня за ето този герой:

С тази разлика, че този герой е симпатичен.
Попи бе, как ме изпревари 🤣🤣🤣

# 3 016
Валката явно много си обича това чантенце на Marella, което е доста достъпно и далеч от чанти за по 30-40 хиляди, само 350 лева. Което държа да отбележа е похвално. Червена точка за Валерия 😉

# 3 017
Аз на роклята съм метнала око .🤤

# 3 018
Александра Богданска рекламира кинезитейп и снизходително пита баба си какви кремове и средства е ползвала за красота като млада. Бабата кротичко отговаря, че нищо не е ползвала, щото нищо нямало, само един крем Невен. Отдолу язвителни коментари, а този ме разсмя.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 019
  • София
Семейство Клуни
Скрит текст:
Адам Сандлър
Скрит текст:
Зоуи Кравиц и Остин Бътлър
Скрит текст:

Хю Джакман
Скрит текст:
Крис Тъкър
Скрит текст:
Кая Гербер за Givenchy
Скрит текст:

# 3 020
  • Glasgow
Но какво си е сложила на лицето Александра, това не е ли дето спортистите си слагат по телата при травми, в ярки цветове обикновено

# 3 021
Същият принцип са, но специално за лице. Уж изглаждат бръчки и действат като лимфен дренаж. Обикновено след масаж се слагат. Аз не съм го правила, струва ми се безсмислено, ама колко му е да се налепя и аз за красотата 😁

# 3 022
  • Glasgow
Ох, още една крийпи процедура, трябва да питам моята бютишънка😅
Любимо ми е по бюти групите "препоръчайте ми някой, от когото сте доволни за salmon sperm facial"🤔🤐

# 3 023
Сега трябва да започнем да се притесняваме и за таксите на трите деца на Емилия.
Скрит текст:

# 3 024
Ах, Хю Джакман е такъв сладур! Искам да имам коремната мускулатура на Зоуи Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 08:53 от countessinna

# 3 025
Бритни никога не е имала славата и влиянието на Тейлър Суифт, дори в пика на кариерата си. Откъм пари, психично здраве и т.н съвсем са несравними.

# 3 026
  • До морето
Сега трябва да започнем да се притесняваме и за таксите на трите деца на Емилия.
Скрит текст:

Това е различно училище от Марайкиното Simple Smile

# 3 027
  • софия
Не е различно. Същото е. Това е училището и на наследниците на Жасито.
AAS се утвърждава като училището на чалга певачиците. Как пък на една не ѝ хрумна да си запише детето някъде другаде? Там и в Св. Георги.

# 3 028
Не в ли същото? Anglo-American School of Sofia в Панчарево.

# 3 029
  • Glasgow
То би трябвало да е момиченцето на Коко Динев, така че да не му мислим издръжката

Общи условия

Активация на акаунт