Звездни Компромати - август'25

• 362 624
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 000
Норт Уест (12 годишна). Толкова прилича на баща си, че както писа един потребител - Ким е заседнала с Кание завинаги
Скрит текст:
Това девойче има вид на всичко друго, но не и на 12-годишно.

Абсолютно.

# 3 001
Нормално изглеждащо дете.

Щом казваш

# 3 002
Най-нормално да си кръстят момичето Северка Западова.

# 3 003
  • До морето
Тейлър, колкото и да е успешна, все още американската поп сцена не е имала поп-принцеса като Бритни.

Тя за кралица се бори вече, отдавна мина принцеската възраст!

Не е долюбвана тук много, но заслужава уважение за това, което прави.
Само преди седмица счупи интернета с участието в подкаста на мъжа си, а самото интервю беше пълно с отговори на хинтове, които е пускала на феновете си, последните 3 години. Суифтитата по цял свят пощръкляха да разгадават новите кодове.

Сега въпросът е защо годежът е точно днес? Какво символизира датата? Денят? Цветята защо са точно такива, роклята й защо е такава? При нея нищо не е случайно.

# 3 004
Най-нормално да си кръстят момичето Северка Западова.

То циганийката не ходи само по Сторарови, има си я навсякъде Simple Smile

# 3 005
  • София
Нито Британи, нито Тейлър мимхаресват, но аз съм стара.

# 3 006
  • До морето
Като беше бременна, Ким гостува на Елън Дедженерис и тя я бъзикна, че може да кръстят бебето Ийст Уест! Те пък взеха, че я кръстиха Норт!

# 3 007
  • Bayern
Норт Уест  защо напира да  е секси
Скрит текст:
на 12г вместо да си реди LEGO-то...

# 3 008
Vogue France честитят рождения ден на Клаудия с избрани снимки. Аз взех само първата, но всеки с IG може да разгледа всички - страхотни са, 90’s super model
Скрит текст:

# 3 009
Нито Британи, нито Тейлър мимхаресват, но аз съм стара.
И двете са продукт на собственото си поколение и на нечии амбиции. Няма измъкване там. Тейлър къде и с кого ли не я спрягат, не я следя или харесвам, за мен е от тези, които са чист медиен продукт и не мога да видя човешкото...  А Бритни, за мен, е отдавна изпята песен на сцената и в публичното пространство.

# 3 010
  • Glasgow
Мен феновете на Тейлър ме дразнят, на нея самата мисля, че знам една песен. Навсякъде спамят, под чужди видеа за концерти, последно спамеха видеа от концертите на Oasis в Единбург, на Тейлър имало повече..То нямаше къде игла да падне, после излязоха някакви резултати дето мерят сеизмични вълни или не знам как се казва, "сила" на концерт, от движения и танци на публиката, писаха, че на този стадион такъв концерт не e имало, ама Суифтитата си знаят тяхното. Пък и на кой му дреме, тя публиката е различна.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:27 от Jokerr

# 3 011
Норт Уест изглежда на 30. Това дете още от малко е много грубо и невъзпитано. Няма да забравя един клип, в който противно гризеше суров и необелен лук и ходеше да диша с противния дъх в лицето на Ким К. Но кой да го възпита това дете и защо да го възпитават изобщо, щом милионите и луксозния живот  му са подсигурени. Няма нужда да се хаби за базисни неща като образование и елементарно възпитание.

# 3 012
Атанаска и приятелка са като изкривени, ужасни просто. Атанаска много ми напомня за ето този герой:

# 3 013
  • Berlin
Като мине сватбата, чак тогава ще съм съгласна, че Тейлър се е оженила. Дотогава - нищо не е сигурно.

# 3 014
Атанаска и приятелка са като изкривени, ужасни просто. Атанаска много ми напомня за ето този герой:

С тази разлика, че този герой е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт