Звездни Компромати - август'25

• 367 052
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 75
Вихра едва ли има желание да гостува на бившия.

# 76
  • София
Според novini.bg, Брад Пит е бил в Белоградчик за малко, да снима сцени за нов филм.

# 77
Ирина и Вихра са еднакво неприятни. Разликата е, че Вихра не е толкова зла. Ава винаги ми е била грозновата.

# 78
Благодаря за страхотната тема както винаги 🤗.Всичко сте обсъдили докато ви изчета,мен най ме впечатли пълната хистеректомия,въобще не съм разбрала🫣.А това че трябва да се направи 10 години преди годините на които са се разболяли близките и ме шокира още повече.За майка и знам,но явно си имат история в рода за такива радикални мерки.
Днес рожденик е Момоа,сладки са ми с новата му.На Хаваите са и се забавляват,той снима и нов филм.
Скрит текст:

Тук се хвали с легендарна китара,не разбирам особено,но той е страшен фен и свири.

# 79
Ава изглежда добро и възпитано дете, въпреки цирковете на техните.
И на визия не ми е грозновата. Дори я намирам  със симпатична и нежна визия.
Деца са, няма да се изразявам сравнително с вътреутробните на Ирина.

А Джоли през годините никога не е загатвала да имат каквито и да е проблеми с Пит. И изведнъж неговото пиянство, неудовлетворение и натрупан гняв дойдоха като гръм от ясно небе. Много фалш в публичните си изявления и желание всичко да изглежда спокойно, щастливо , безоблачно, дори и в най-трудните дни.
Всички двойки имат проблеми, но те двамата имат голямо желание да са откровени с публиката и затова нагарчат заблудите им.
Явно Пит е искал да има контакт с децата, но Джоли прави всичко да го ограничи.

# 80
  • Пловдив
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Харесвам Анджелина на външност много - и преди и сега. Харесвам и това, че осиновява и гледа деца, въпреки мненията на повечето, че било не кой знае какво съм сигурна, че с толкова деца изобщо не е лесно. Харесвам и хуманитарните и мисии.

Брад - понякога ми харесва на външност, понякога - не. Нямам друго мнение за него.

Дженката - да речем ми е симпатична, и толкова. Не мисля, че е неземна красавица, не мисля и че е толкова добра. Просто и е по-добре да не раздухва всичко, което е било.

За това кой крив, кой прав, кой алкохолик, кой истерик, кой вещер и кой кръвопиец - не знам. Не съм им в къщата и не мога да кажа нищо, което не съм видяла. Всяко мое мнение е по снимки, картинки и написано в нета. Т.е. може и да не е точно това, което е представено. Знаете - всичко е субективно.

# 81
Обожавам Деп и благодаря за интервюто, изчетох го на един дъх!

Моля, интересна е статията, но ме подразни определено тенденциозното отношение на автора - уж за Джони пише, а горката, онеправдана, мразена Хърд.
Да не говорим, че удобно вмята факти, които не са в услуга на Деп, а пропуска неудобните за Хърд, като например сметката за виното. Уж Джони харчел по 30 хиляди за вино, но не споменава, че това е от нейното любимо вино по 500 долара бутилката. След развода сметката му за вино спада драстично. Или пък как съдията в Англия заключил, че нападенията върху нея са доказани - няма такова нещо, в мотивите си съдията пише, че приема твърденията и за верни, защото човек, който дарява милионите от развода за благотворителност (а тя така и не ги дари) не следва да е лъжец и използвач. Или как се запознават, докато той е с Ванеса, но Хърд също е обвързана по това време. И други ей такива неуловими вметки, които насаждат определени внушения, освен ако не си следил случая в детайли.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:27 от Дидичка

# 82
Ох, вижте моля ви се, Антъни Хопкинс с някакъв сутиен за лице на марка, съоснована от Ким К. 😂

Скрит текст:

# 83
Никога не е късно да станеш за резил.

# 84
  • София
Ооо, видеото на сър Хопкинс е върха. 😂😂😂
https://www.instagram.com/reel/DMyGJbYSx--/?igsh=NnpnNWh0ajVhaHNm

# 85
  • Rock & Roll feeling ...
И аз ви благодаря Heart

Исках поста да завърши с хронология на любоните връзки, че така и така сме на тема "Анджи-Брад-Джен", но не се побра в началния пост. Изписа, че лимита от символи е превишин.
Поставям я сега.

*Из любовните връзки на Джоли, Анистън и Пит*

Джоли
Скрит текст:
Джени Шимизу
През 1995 г. на 20-годишна възраст, Анджелина Джоли се запознава с моделката и японска актриса Джени Шимидзу. Джоли я среща на снимачната площадка на филма "False Fire". Двойката започва да се среща и Анджелина признава, че вероятно би се оженила за Джени, ако не се бе омъжила за Джони Лий Милър.

„Влюбих се в нея в първата секунда, веднага щом видях”, отбеляза Джоли.

Джони Лий Милър
Анджелина Джоли се запознава с първия си съпруг, британския актьор Джони Лий Милър, на снимачната площадка през 1995 година. Година по-късно 21-годишната Анджелина и 23-годишният Джони се женят. По-късно актрисата признава, че първоначално са искали да отложат официалния брак, но в крайна сметка са решили да се оженят. И за двамата бракът е първи.

Сватбата на двойката е повече от скромна - на церемонията са само майката на булката и най-добрият приятел на младоженеца.

За тържеството Анджелина Джоли носи черни кожени панталони и бяла риза с името на младоженеца на гърба, написано с кръвта ѝ. По-късно тя казва в интервю, че много внимателно е направила надписа сама, използвайки чиста стерилна игла. На въпрос защо го е направила, актрисата даде изчерпателен отговор:

„Това е твоят избраник. Омъжваш се за него. Можеш да направиш малки жертви, за да направиш този ден наистина специален”, казва тя.

Бракът на двойката трае само една година, той се разпада поради различния работен график. Джоли обаче официално подава молба за развод едва през 1999 г.

Били Боб Торнтън
Скоро след развода си с първия си съпруг, Анджелина Джоли се хвърля стремглаво в нова връзка. През 1999 г. на снимачната площадка на филма „Контролиране на полети“ тя се запознава с Били Боб Торнтън, който е с 20 години по-възрастен от нея. Тогава Анджелина е била на 24 години, а Били Боб на 44 години.

Във филма те играят семейна двойка, но скоро екранната романтика става реална. През 2000 г. те узаконяват връзката си на тайна сватба в Лас Вегас. По това време Торнтън е сгоден за Лаура Дърн. По-късно Лаура казва, че Торнтън я е напуснал, без да обяснява нищо и просто е напуснал дома си, докато тя е била на работа.

В знак на любовта и предаността си Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън започват да носят година след сватбата си амулети с кръвта на „половинката си”. Джоли го нарече много сладък жест, въпреки че пресата по това време го нарече лудост.
На годишнината от сватбата си актрисата купи място на съпруга си на гробище в Арканзас. За себе си тя се сдоби с гроб в съседен парцел.
„Може да изглежда малко странно за хората, но за нас е нещо специално. Обадих се на майка му, за да разбера къде е погребана по-голямата част от семейството им, и запазих там места, за да можем един ден, когато умрем, да бъдем един до друг. Това беше моят подарък за него. Даде ми документ, заверен от нотариус, в който се казва, че винаги ще бъде с мен”, обясни Анджелина.

Съпрузите също имаха татуировки с имената на другия, които премахнаха след развода.
През 2002 г. Анджелина и Били Боб се решиха на изключително важна стъпка - искаха да осиновят дете. След няколко месеца обаче двойката се раздели и актрисата завърши процеса на осиновяване сама.
Говорейки за причините за раздялата, актьорът каза, че докато Анджелина е била отворена за света, той е страдал от агорафобия - психично разстройство, придружено от страх от открити пространства и от големи тълпи от хора.
Двойката се разведе през 2003 година. С Торнтън, както и с първия си съпруг, Джоли остана в приятелски отношения. Преди две години актьорът заяви в интервю, че поддържат връзка с Анджи по телефона, макар рядко да се виждат.

Колин Фарел

Те се запознават на снимачната площадка на филма "Александър" , когато тя играе майка му. Твърди се, че са имали кратка авантюра. По това време Анджелина Джоли се възстановяваше от развода си с Били Боб Торнтън, а Колин Фарел наскоро се раздели с моделката Ким Борденейв.

Вал Килмър

Любовта между Вал и Анджелина също се е зародила на снимачната площадка на филма "Александър". Те търпеливо изчакват премиерата му, за да обявят връзката си официално. A ето и как Анджелина е успяла да плени сърцето на Килмър:

"Един ангел ме спаси от ледения ад на самотата. Той бе най-одухотвореният и сериозен от всички - Анджелина! Когато хората ме питат каква е тя, аз винаги отговарям, че е нещо повече от всички останали жени и суперзвезди. Тя е по-великолепна, по-умна, по-драматична, по-земна. А дали си струва? Определено си струва да познавате хора, които отнемат седмици на усилия, за да научите поне малко за тях."

За добро или за лошо, отношенията между Вал и Анджелина не продължават дълго. Малко след като обявяват връзката си през 2004 г., Джоли започва работа по снимките за филма "Мистър и мисис Смит".

Брад Пит
12-годишна връзка, която завърши с 2-годишен брак, три биологични деца и три осиновени.

The Weeknd
След развода с Брад, Анджелина е засечена няколко пъти да излиза на вечера с The Weeknd.
Нямат официално обявени отношения.

Акала
От известно време се говори, че 50-годишната Анджелина Джоли има връзка с 41-годишният британски рапър Акала. Според очевидци двамата са прекарали два дни в Лондон, като са били видени в хотела, където е отседнала актрисата.

„Те използваха отделни коли и тайни входове, за да запазят връзката си в тайна, но наистина се срещат“, споделя още източник.

Джен
Скрит текст:
Чарли Шлатер
Когато актрисата е съвсем млада, на 21 години, има кратка връзка с актьора Чарли Шлатер. Двамата се запознават на снимачната площадка на ситкома от 1990 г. Ferris Bueller, базиран на филма от 1986 г. Ferris Bueller’s Off Day.
Шоуто приключва само след един сезон, а очевидно и връзката им не продължава дълго.
По-късно актьорът създава семейство, жени се за Колийн Гундерсън през 1994 г., а двамата имат три деца.

Даниел Макдоналд
На върха на главозамайващата слава, която буквално я връхлита за броени часове с „Приятели“, Анистън имаше връзка с актьора Даниел Макдоналд в периода 1990-1995. Макдоналд почина от рак през 2007 г.

„Той беше първата ми любов – пет години бяхме заедно. Той щеше да е този. Но аз бях на 25 и бях глупава. Сигурно ми е изпратил Джъстин Теру, за да компенсира всичко.“, каза Анистън пред The New York Times през 2015 г.

Адам Дуриц
Актрисата и фронтменът на Counting Crows се срещат чрез общи приятели и излизат за кратко след раздялата ѝ с Даниел Макдоналд. По-късно Дуриц излиза с Кортни Кокс, колежка от „Приятели“ и най-добра приятелка на Джен.

Тейт Донован
Познатият на зрителите като Джими Купър от тийн сериала „Кварталът на богатите“ също е изживял романс с Анистън.Скоро след като актьорът се разделя със Сандра Бълок, той и Анистън започнаха да се срещат. Двойката излиза повече от две години, а през 1998 г., точно когато се разделят, Донован е избран да играе романтичната тръпка на Рейчъл Грийн в „Приятели“.

Брад Пит
И кулминацията в любовния живот на Анистън, голямата ѝ любов, Брад Пит.

Двамата са се запознали чрез своите мениджъри през 1994 г., а първата им среща се е състояла четири години по-късно. През 1999 г. направиха своя дебют като двойка на червения килим на 51-ите награди „Еми“ и обявиха годежа си през ноември на концерт на Стинг.
Пит и Джен се венчаха на пищна церемония в Малибу близо до океана на 29 юли 2000 г. А на следващата година Пит гостува в епизода за Деня на благодарността в „Приятели“,  в ролята на мъж, който мрази Рейчъл Грийн.

Винс Вон
Скоро след раздялата с Брад Пит, Анистън започна да се среща с колегата си Винс Вон, още докато двамата снимаха The Break-Up. В интервю години по-късно тя му приписва заслугата за връщането ѝ към живота след тежкия си развод.

„Наричам Винс моя дефибрилатор. Той буквално ме върна към живота. Първата ми глътка въздух беше голям смях! Беше страхотно. Обичам го. Той е бик в стъкларски магазин. Той беше прекрасен, забавен и идеален за времето, което прекарахме заедно. И имах нужда от това. И някак си се разви.“

Джон Майер
Актрисата и музикантът се запознаха на парти за Оскарите в началото на 2008 г. и излизаха около година.

Джъстин Теру
Последната известна публично сериозна връзка на Анистън беше с актьора Джъстин Теру. Двамата се срещнаха за първи път през 2007 г. и след това през 2010 г. на снимачната площадка на Wanderlust. Скоро започнаха любовна връзка и дори заживяха заедно.
Това е и вторият брак на Джен – тя се омъжва за Теру на интимна церемония в дома им в Бел Еър, Калифорния, на 5 август 2015 г.
През 2018 г. те пуснаха съвместно изявление, в което обявиха решението си да се разделят.

Брад
Скрит текст:
Синита
Британската поп певица Синита веднага се превърна в холивудска красавица още през 80-те години. Според една от версиите на запознанството им, Брад видял нейното изпълнение по телевизията, след което помолил агента си да организира срещата им. Този романс се разви много бързо, но нямаше сериозно продължение. Самата Синита реши да се раздели с актьора, но впоследствие говори за връзката им по изключително положителен начин. В I'M A Celebrity певицата призна, че смята Брад за ''красив мъж с прекрасно тяло''. ''Излизахме две години. Той беше забавен, млад и много готин.''

Робин Гивънс
С американската актриса и модел Робин Гивънс се срещнали на снимачната площадка на филма ''Лидер на класа'', където между тях пламнала искра. Брад дори не се смутил от факта, че Робин е омъжена за известния боксьор Майк Тайсън.
Боксьорът обича да разказва как ги е ханал в леглото и колко уплашен е бил начинаещият актьор, но Пит някак като по чудо успял да се измъкне. Робин се разделя с Пит, но това не спасява брака ѝ. През 1988 г. тя и Майк официално се развеждат.

Джил Шьолен
Двамата се срещат на снимачната площадка на филма Cutting Class. Те дори се сгодяват, но след три месеца всичко приключва, защото Джил полягва с режисьора на следващия филм, в който участва.

Елизабет Дейли
Тяхната връзка стартира непосредствено след раздялата на Пит с Шьолен.
Дейли описва Пит като „с дълбока душа“ и „супер сладък“ .

Кристина Апългейт
Около 1989 г. Апългейт обича да организира шумни барбекю партита, на които се озовават много холивудски знаменитости. Сред гостите са не само другите актьори от "Женени с деца", но и имена от пълнометражното кино, сред които и Брад Пит.
Започва бърз и горещ романс, а двойката се появява заедно на наградите на MTV.
Именно там журналистът Анди Коен надушва, че Апългейт е зарязала Пит. Насред събитието, за да си тръгне с друг мъж. Кристина упорито мълчи на въпросите с кого е заменила Брад и само казва, че мистериозният мъж не е актьор.
Истината разкрива Себастиан Бах, вокалистът на Skid Row, в интервю за подкаста Elliot in the Morning. "Ехооооооо, аз бях!", заявява той.

Джулиет Люис
Връзката им започва, когато Пит е на 27 години, а тя е само на 17. Двамата се залюбват при снимките на „Прекалено млад, за да умреш”.
„По това време бях тийнейджър в гимназията. Беше прекрасна романтична връзка със забавен и умен човек. Тогава всичко свърши и той продължи по пътя си нагоре към славата.” По очевидни причини Джулиет реши да премълчи факта, че не можа да се възстанови от тази раздяла в продължение на няколко години - изпадна в депресия и дори започна да употребява наркотици.

Джина Дейвис
Любовта им пламва при снимките на „Телма и Луиз”. Връзката им е кратка, но бурна.
Филмът й носи номинация за Оскар, а на него – мечтаната слава и статут на секссимвол.

Танди Нютън
В „Интервю с вампир” красавецът среща нова изгора. На тази връзка също не й е писано, но двамата си остават приятели.

Гуинет Полтроу
Срещат се при снимките на филма „Седем”. През 1996 г. се сгодяват и в речта си при получаването на „Златен глобус” за „12 маймуни” Брад Пит я нарича „ангел” и „любовта на живота ми”. Седем месеца по-късно двамата отменят годежа. През 2015 г. актрисата разказва: „Влюбих се в него, беше толкова сладък. Бях на 22, почти дете, когато се срещнахме. Не бях готова за това, той беше твърде добър за мен. Възстанових се напълно от тази раздяла едва когато станах на 40”.

Дженифър Анистън
Първата жена, която успява да стигне до брак с него. Пищната холивудска сватба в Малибу през юли 2001 г. струва над 1 милион долара. Приказката свършва през 2004 г., когато Брад и Анджелина Джоли започват снимките на „Мистър и мисис Смит”. По това време двамата все още нямат интимна връзка, но актьорът признава, че тогава е пламнала любовта им. През януари 2005 г. Пит и Анистън обявяват развода си.

Анджелина Джоли
12-годишна връзка, която завърши с 2-годишен брак, три биологични деца и три осиновени.

Нери Оксман
След раздялата си с Джоли, Пит прекара време с професорката и архитектка от MIT Нери Оксман през април 2018 г. . Oфициално те твърдят, че имат само приятелски отношения.
Двамата са се запознали покрай архитектурен проект на университета (самият Пит е запален любител на архитектурата и има своя фондация, строяща жилища за хора в нужда) и определено се радвали на компанията си.

Никол Потуралски
Пит се срещаше с модела Никол Потуралски през лятото на 2020 г.

Само два месеца по-късно обаче, източник разкри пред PEOPLE, че Пит и Потуралски никога не са били сериозни , обяснявайки: „Брад не е виждал Никол от август. Никога не е било връзка. Виждали са се няколко пъти и това е всичко. Не може да се нарече раздяла, защото никога не са били заедно. Беше случайна авантюра и това е всичко.“ Все пак, друг източник каза пред PEOPLE през януари 2022 г., че Пит „ все още поддържа връзка “ с модела.

Емили Ратата - както ние й казваме (Ратайковски)
Пит беше свързван с модела Емили Ратайковски в края на септември 2022 г. след раздялата ѝ с отчуждения ѝ съпруг Себастиан Беър-Макклард. Източник каза пред PEOPLE, че двамата „ прекарват много време заедно “, въпреки че „приятелите не са сигурни дали е сериозно“ и двамата „изглежда не се срещат официално“.

Друг източник казва, че Ратайковски „притежава вибрациите, които Брад харесва. Тя е умна и красноречива“. Тя е и любителка на изкуството, подобно на Пит.

Инес де Рамон
Пит и де Рамон бяха забелязани за първи път заедно на концерт на Боно в Лос Анджелис на 13 ноември 2022 г. Това се случи около два месеца след като се появи новината, че де Рамон и съпругът му Пол Уесли тихомълком са се разделили в началото на 2022 г.
По-късно през ноември, PEOPLE разговаря с източник, близък до де Рамон, който потвърди, че двамата са заедно „ от няколко месеца “. Източникът добави, че са се „запознали чрез общ приятел“ и че Пит „много си пада“ по де Рамон.
През февруари 2024 г.  Рамон се е преместилa в дома на Пит в Лос Анджелис .

# 86
  • София
Кактус, надявам се, че си изкарваш хлябът с бизнес анализ или контент криейшън. Много си добра в събиране и представяне на информация. Постовете ти са страхотни.

# 87
Ох, моят любим актьор! Прекрасен е! С неговото чувство за хумор никога няма да ти е скучно.. 😀

# 88
  • Berlin
Кога минаха близо 9г от раздялата на Брад и Анджелина?Hushed

Аз съм на кантар за Памела и Лиъм Нийсън, все мислех, че е заради общия им филм, ама дали само. Преди малко ми излезе обща снимка на тях с децата им, имат по 2ма сина, на 27-30г.

# 89
въобще не ми се връзват като двойка Памела и Лиъм.

Общи условия

Активация на акаунт