Звездни Компромати - август'25

• 364 204
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 760
Излизат ми разни безумни предложения за превъплъщение в Джеймс Бонд, даже минимум харизма нямат🙈🙈🙈
И ето, с точно седмица закъснение след 89 му рожден ден (беше на 18ти), ми се явяват ретроспективни кадри на моя абсолютен любимец дето идеално би ударил Шон Конъри химселф в земята като Джеймс Бонд, единственото русо изключение за ролята, което бих признала💪🙌😍, а именно :
Скрит текст:

Какъв мъж само❤

Иконичен, харизматичен, обаятелен, класен💗

Прекрасен Редфорд🙌
Не е петък, но ето ви още един мой рус, скандинавски блян, който днес навършва 49🎂🥂
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:51 от Веселяшка

# 2 761
Младата Селин Дион
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 11:57 от Moderator (Bubanka)

# 2 762
Харисън Форд и Калиста Флокхарт празнували 15 години брак. Разликата им е 22 години в негова полза.

Скрит текст:

Синът на Арнолд Шварценегер свалил 15 килограма за два месеца като отказал хляба (някакъв специален хляб, който се яде по време на католическите пости). След това продължил да отслабва с фитнес и продължава и до днес.

Скрит текст:

# 2 763
Понякога се чудя как на някои хора не им се лепва, Арнолд имам предвид. Страшно грозна история е за мен това с тяхната икономка, да й направиш дете горе-долу по същото време като на жена си. И не да отидеш в някой бар или нещо, а така каквото е под носа ти. Но някак хората не се обърнаха срещу него като цяло. Има негативни реакции, но няма нещо като кенсъл и т.н.

# 2 764
Поршето на Теодор не е ново. Има го отдавна и не е подарък за Мария. Това, че е покрито, не значи че е ново. Нормално такава кола да не я оставят да я акат птиците, стига си съчинявахте истории по картинка.

# 2 765
  • Glasgow
И то там на доста късна възраст се разбра, не помня знаел ли е самият той. То пък точно това дете най прилича на него.

Половинката на Башар Рахал- Любомира и бебето им:heart_eyes:Heart Eyes
Скрит текст:

# 2 766
А Петър Дочев все още ли е гадже с Ирмена Чичикова? Аз нея много я харесвам, но Петър ми е някак лигав и повърхностен.

# 2 767
Малко звездни тела:
Хилъри Дъф
Скрит текст:
Скарлет Йохансон vs Дженифър Лоурънс
Скрит текст:
Коледна Скарлет
Скрит текст:
Вечно любима двойка
Скрит текст:

Ако за изневяра има кенсъл, половината земно кълбо трябва да се канселира.

# 2 768
Аа, не за самата изневяра, ако е за Арнолд това. За детето от икономката, което е направил на жена от домакинството си, под носа на жена си, почти съвпадащо с нейната бременност. Очевидно и без да се пази, защото едва ли не знае как стават бебетата 😀

# 2 769
  • Glasgow
за другите снимки не знам, но коледната Скарлет не е истинска

# 2 770
Икономката си е траела по въпроса и е казала на съпругата на Шварценегер - Мария, че детето е от бившия й съпруг. Мария съчувствала, подарявала дрешки на бебето и т.н. Как да знае, че е на мъжа й? 

Никой не го очаква това, а реално е пълно с мъже, които преспиват с домашни помощнички и детегледачки. Итън Хоук даже се ожени така.

# 2 771
Понякога се чудя как на някои хора не им се лепва, Арнолд имам предвид. Страшно грозна история е за мен това с тяхната икономка, да й направиш дете горе-долу по същото време като на жена си. И не да отидеш в някой бар или нещо, а така каквото е под носа ти. Но някак хората не се обърнаха срещу него като цяло. Има негативни реакции, но няма нещо като кенсъл и т.н.

Абе, призна си човекът изневярата, призна си и детето, без да го разкарват по съдилища, да прави ДНК-тестове, че и такива истории има сред селебрититата, дето имат милиони за 20 деца да издържат, и за мен са далеч по-грозни. Поне публично не помня да е имало такива циркове при него, както при Стив Бинг и настоящия мъж на Салма Хайек.

# 2 772
за другите снимки не знам, но коледната Скарлет не е истинска
Съжалявам, ако е така.
Как разпознавате фалшивите?

# 2 773
Еди Мърфи отказа да признае бебето на Мел Би от Спайс гърлс. После с тест се наложи жената да доказва, че е негово. Голяма излагация.

Също и бащата на сина на Лиз Хърли. Добре, че там се намеси родата, понеже детето му е одрало кожата, та накрая го приеха.

# 2 774
Самата Мария Шрайвър, доколкото аз съм чела, реагира много достойно, без истерии и обвинения, говореше после с достойнство за трудностите да останеш без съпруг, измамена, децата са големи. Разбира се, тя няма финансови грижи, но това не означава, че не може да се чувства зле и излъгана.

Е как няма да го признае Арнолд, то момчето му е spitting image 😀

Общи условия

Активация на акаунт