Звездни Компромати - август'25

• 363 867
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 805
Излезе ли ви това? Аз не мога да намеря профила на бащата на Сиана - най-вероятно съм го блокирала, ако ми е писнало да го виждам - всеки ден блокирам много хора. Излезе ми това по сайтовете и от публикации във фб:

Скрит текст:
Днес заедно с майката на Сияна получихме общо 300хил. лева обезщетение за смъртта на дъщеря ни Сияна.
Претенциите на останалите нейни наследници не са уважени.
На толкова се оценява животът на едно дете в България.
Както обещах тези пари ще бъдат дарени на болни деца.
Всяко едно платежно нареждане ще публикувам тук.
Ще настояваме обезщетението да бъде преразгледано. Както и ще подадем жалба срещу отказа за изплащане на останалите суми.
Ако това не се случи ще заведем съдебни дела.
Това не са мои пари, нито на застрахователите. Това са парите на болните български деца.Това е моята кауза.
Апелирам застрахователите да платят и останалите суми. По този начин ще покажат, че са отговорни и съпричастни към ежедневните трагедии, които се случват в България.
С тези средства сме решили да подпомогнем лечението и на Марти. С каквото е необходимо.
Жалко е, че нуждаещите са толкова много, а парите, колкото и да са те никога няма да стигнат.
Прегръщам всички добри хора, които ме подкрепят от първия ден.
Сили и кураж за семейството на Хриси и Марти. Днес за първи път се почуствах малко по добре, след като успяхме да докараме Марти в София.
Представям си как би се вълнувала Сияна.

# 2 806
Емрах Стораро и булката му
Скрит текст:

и видео от годежа..
https://www.facebook.com/merindjei/videos/1123153509732659

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 21:14 от SHE_IS

# 2 807
Емрах Стораро и булката му
Скрит текст:

и видео от годежа..
https://www.facebook.com/merindjei/videos/1123153509732659
Малко, като роми са излязли на снимката.  Ама само Малко

# 2 808
Е, те на са ли?

# 2 809
  • Пловдив
Ако питаш тях не са...за турци се пишат. Питам се до кога ще парадират с пари и възможности???

# 2 810
Докато има интерес към тях.

# 2 811
И аз мислех, че са турци, а са чисти... Интересно, откъде имат такива възможности, едва ли е от бакшиши.

# 2 812
  • гр.Пловдив
И аз мислех, че са турци, а са чисти... Интересно, откъде имат такива възможности, едва ли е от бакшиши.

Е,как от къде,то е толкова просто ,бащата от 20+ години е на манежа и не признава халтурка под 4-6 К ,това си работи човека,синовете и те добре са обучени,говорим за доста солидни постъпления и стъпване на меко и сигурно,изобщо няма никакво колебание по въпроса...И снахи и внуци= щастие и благоденствие в тази фамилия,там няма фалити,няма инфлация,няма етнос и държава...Ашколсун ,който го може го може !

# 2 813
Тази Женя същата ли е дето е женена за Никола Филипов и продава парцали в инстаграм ?
Шарлопката е като дете дето всичко са му забранявали и е отишло студент в друг град ...няма да забравя Шарлопа как обясняваше ,че жената му си имала стегнат бюджет за домакинство и трябвало в него да се вмести всеки месец....възпитаваше я един вид ...

Да, същата е.
Дрехите от Али експрес ги продава на двойни тройни цени, барабар и бижутата:

# 2 814
  • До морето

Олееее, пусни едно клипче в ютуб от произволна циганска сватба - да видиш по колко пара прибира дъртия Стораро НА ПЕСЕН!! Отделно от официалния хонорар.

Точно пък Сторарови, поне знаем откъде са им парите!

# 2 815
Преди няколко месеца Тони Стораро пя на абитуриентски бал в моя град - 10 бона хонорар. Аз също смятам, че финансовите им възможности са в резултат на това, с което се занимават и определено, без да съм фен на жанра и певците от фамилията, имат моето уважение. Работят, печелят, харчат както намират за добре. Фики има хубаво семейство, след като се задоми не съм чула за скандал с него, изглеждат щастливо и здраво семейство. Емрах е явно по-разглезеният, но дано и той създаде хубаво семейство. Булката е много хубава и нежна.

# 2 816
Като стана на въпрос за известни мъжове признали и не непризнали децата си, се сетих за Оуен Уилсън. Толкова забавен и популярен в женски ром-ком филми, изиграл не знам колко роли на баща, а всъщност е абсолютно липсваща фигура от живота на дъщеря си. Изрично е казал, че не иска и няма да присъства в живота й, плаща издръжка, не иска права, не иска да има нищо общо. Майката не е еднократна алкохолна забежка или нещо такова, били са двойка години. Дали той категорично не е искал дете, а тя по някакъв начин е забременяла не знам, ама адски тъпо поведение е това за мен. Със синовете си той поддържа връзка. С момиченцето не. Пък детето е много сладко, дано има щастлив живот.

# 2 817
  • До морето
Като стана на въпрос за известни мъжове признали и не непризнали децата си, се сетих за Оуен Уилсън. Толкова забавен и популярен в женски ром-ком филми, изиграл не знам колко роли на баща, а всъщност е абсолютно липсваща фигура от живота на дъщеря си. Изрично е казал, че не иска и няма да присъства в живота й, плаща издръжка, не иска права, не иска да има нищо общо. Майката не е еднократна алкохолна забежка или нещо такова, били са двойка години. Дали той категорично не е искал дете, а тя по някакъв начин е забременяла не знам, ама адски тъпо поведение е това за мен. Със синовете си той поддържа връзка. С момиченцето не. Пък детето е много сладко, дано има щастлив живот.

Ми, идиоти, сър!

# 2 818
Вие така ли си зареждате колите? По бельо?

# 2 819
Ами на пазара е девойчето, не я съдИ строго.

Общи условия

Активация на акаунт