Звездни Компромати - август'25

• 364 179
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 775
за другите снимки не знам, но коледната Скарлет не е истинска
И на Дженифър Лоурънс снимката си е абсолютна анимация.

# 2 776
за другите снимки не знам, но коледната Скарлет не е истинска
Съжалявам, ако е така.
Как разпознавате фалшивите?

Дженифър Лоурънс също. При нея е най-лесно разпознаваемо, че е рисунка. Не знам дали вече се правят такива изследвания, но не е невъзможно някои хора просто да имат различно възприятие на образите и затова да не разпознават AI от истинска снимка. Имаше преди някакви снимки с една рокля, която половината хора я виждаха един цвят, другата половина друг цвят и разни други подобни нюанси при въприятието на образи. Тепърва ще се изяснява.

# 2 777
  • София
Не претендирам, че бих разпознала всяка АI снимка, но изкуствените лично на мен са ми едни лъскави, гладки... Не знам как да ви го опиша 🤣. Все едно uncanny valley.

# 2 778
Братята Стораро за две сестри ли ще се женят? Едната отзад е на Фики жена му, но страшно си приличат с другото момиче, може и братовчедки да са. Малкият е страшно келеме, горката мома…
Ма там каквото майката каже е май, едва ли ще одобрят някоя от Емрах избрана. Той ходеше една фолкаджийка Теди някоя си, руса, май и тя от етноса.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:35 от Moderator (Bubanka)

# 2 779
Преди години имаше един начален пост за изневерите, доста бяха кръшнали с бавачки.

# 2 780
За всички, които не са намерили сериозната тема:
"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева
Текущата е със съвсем друга насоченост.

# 2 781
И аз не разбирам защо се трие за отвратителните Батинкови....Няма да е лошо да се обясни, макар че едва ли.
Та - да се върнем в лежерните, безопасни води и на бръмчалките:
" Успялата" Женя Филипова ( Джоли Петкова), коментирана е тук, бивша хостеса, надменна и простовата, но женена за сина на бивша министърка Даниела Бобева е постнала "вдъхновяващо и мотивиращо" стори 😁🤭😆, часовничето е около 65 хиляди лева.
Мдааа, сама си го е купила, с изкараните от нея парички 😉 Много ме забавляват такива сладурани.
Този часовник на Картие  минала седмица го гледах в бутик, струваше над 30000 евро.

# 2 782
Бубанка, за съжаление наше и удобство на Батинкови, сериозната тема се чете от шепа хора, а тази от много хиляди, включително госпожата.
Тази тема се чете от журналисти, белким се инфлуенснат от бг майките и започнат да ровят!
Затова беше добре да стоят постовете, за да се видят от максимално много хора и да се вдигне шум, вие видяхте че ние нямаме желание и бе коментираме лайф стайла на тези, с месеци не ги споменавахме. Оказа се обаче че те продължават със схемите, това със скенера е 🤢🤢🤢🤢…

# 2 783
  • София
Бау
Скрит текст:

# 2 784
Прилича на малоумна с тази уста и муцуни Шарлопова.

# 2 785
  • София
Не разбирам символиката на последната снимка на г-жа Шарлопова - какво общо имат горилите с това, че ще се случи нещо хубаво и физиономията?

# 2 786
Тази Женя същата ли е дето е женена за Никола Филипов и продава парцали в инстаграм ?
Шарлопката е като дете дето всичко са му забранявали и е отишло студент в друг град ...няма да забравя Шарлопа как обясняваше ,че жената му си имала стегнат бюджет за домакинство и трябвало в него да се вмести всеки месец....възпитаваше я един вид ...

# 2 787
Самата Мария Шрайвър, доколкото аз съм чела, реагира много достойно, без истерии и обвинения, говореше после с достойнство за трудностите да останеш без съпруг, измамена, децата са големи. Разбира се, тя няма финансови грижи, но това не означава, че не може да се чувства зле и излъгана.

Е как няма да го признае Арнолд, то момчето му е spitting image 😀

Сега отворих да видя сина на Арнолд, толкова ли му прилича, и се изненадах, че е възрастен мъж, при положение, че имам някъв спомен, че скандалът не беше толкова отдавна. Позачетох се и се оказа, че чак, когато е на 13, гръмва новината и признава Арнолд. Хитряга е явно, давал ѝ е сигурно някакви пари на прислужницата, за да не говори, да не търси медиите и да не прави циркове, изкарал си е политическата кариера и тогава признава, вече когато хем не му вреди, хем новината е някак стара, че преди 15 години имал връзка с прислужницата, и не е чак толкова вълнуваща.

# 2 788
  • Glasgow
Но за Арнолд, я си представете ако беше обратно, тъмен известен мъж да направи бебе на бялата си подчинена камериерка/икономка или не помня каква беше. Ще го разкъсат
Силно се съмнявам да го разкъсат.
Ами не знам, Тайгър Уудс след скандалите с изневерите и раздялата с красивата си бяла жена си загуби кариера, беше временно кенсълнат.  Белите футболисти го правят нонстоп, Пике, Уейн Рууни, Бекъм и всичко е ок.

# 2 789
Това Картие на Женя Не Знам Коя Си не е ли като на Теодоровица?
Само дето единият е с верижка, другият с каишка.

Общи условия

Активация на акаунт