Звездни Компромати - август'25

• 367 047
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 705
Силно се надявам,че Венета,като майка,поне ще се опита да подхлъзне кървавите изроди утре.
Не се надявай! С мед и масло ще ги намаже. С такъв възторг съобщи, че утре ще и е на гости Антония и чака момиченце...

# 3 706
Да се включа, че Щерева и на живо изглежда така, просто удивително за годините си. Може би е ген и не държи да е суперслаба и атлетична в стил Маги Ж./Сидерова и оттам лицето е пощадено.
Много ми харесва Ваня Щерева. А Райкова не я познах, може би е от кадъра. Но, на другите снимки също не ми харесва, за разлика от Щерева. Аз вярвам, че същността на човек е изписана на лицето му.

# 3 707
  • До морето
Мила ми, Венето!

Пиша ти любезно, да ти кажа, че утре имаш невероятен шанс да направиш най-значимото нещо в кариерата си! Между разговорите за Малдиви и Диори, попитай семейство Батинкови за търговията с лекарства за онкоболни! Задай им въпосите от упор, без подготовка и без встъпителни речи, ей така на живо в ефир!!!!
Вярвам в теб и ти обещавам, че ако го направиш, в мое лице, ще имаш поддръжник завинаги!!!!

# 3 708
Давате идеи сякаш Венета е поканила гости у тях в хола или до басейна. Ще задава каквито въпроси й напишат. Надявам се е ясно.

# 3 709
Давате идеи сякаш Венета е поканила гости у тях в хола или до басейна. Ще задава каквито въпроси й напишат. Надявам се е ясно.

Е, разбира се. Горката, от 15-20 години се опитва да се върне в телевизията, остава да си рита трудовата книжка, след като най-после са я викнали. Пък и това е сутрешен блок, не разследващ предаване. Има достатъчно по-сериозни журналисти и предавания, където да разпитат и разследват Тоца и мъж, ако наистина го желаят.

# 3 710
Да бе, тъкмо се е докопала пак до екран, ще задава тя неудобни въпроси за злоупотреби с лекарства. Ще е едно прехласване, едно ахкане и охкане, едно чудо.

Погледах малко днес, определено не ми харесва. Дочев, Франциска и Оля бяха свежи, приятни. Като цяло предаването се промени много през годините в посока, която на мен лично не ми допада.

# 3 711
Информирах се за утрешната гостенка до къде е напреднала. Ама тя се е докарала 1:1 с Джесика Алвес, не може да бъде! Laughing

# 3 712
Харесва ми идеята да сложат Венета за водеща, спрямо останалите тя има най-много опит.
Въпреки ,че Венета за мен не пасва на сутрешен формат. Ако някой беше далновиден, трябваше да й попаде ръка и да възстановят "Горещо"! Нищо и в сутрешния ще я гледам, не е без хич...

Как Тодор Тодоров се опита да замете под килима постъпката на Тото, само защото са приятели, не съм го очаквала!

# 3 713
  • На морето!
Е, не е вярно, още в началото подчерта, че не е само водещ, а и автор.

# 3 714
Е, не е вярно, още в началото подчерта, че не е само водещ, а и автор.
От политическите рамки на работодателя си не може да излезе. Нали за това Миролюба Бенатов (напр.) е на свободна практика.

# 3 715
  • Bayern
Венета най-много да се осмели да попита Б@тинкови как се справят с хейтърите, за да може Тоца пренебрежително да отвърне как на злобни  и завистливи хора не обръща внимание.

# 3 716
Това ще и е тест-интервюто на Венета утре - да се види става ли или ще ни пуска мазни възторзи и платени PR пълнежи.

От утре ми зависи ще я гледам ли изобщо. С какви очи кани хора, доказано съучастващи в саботажа на качествено лечение на онкоболни.

# 3 717
Хич няма да я гледам аз, ни утре, ни вдругиден.
Днес като се появи Петър беше едно кифлеене как виждаш ли навсякъде имала постове че алергична към на-кво-си цвете, пък той взел да й подарява букет за добре дошла.. И в двата случая - режисирано или реално - беше тъпо изиграно.

# 3 718
Естествено, че Венета ще се движи по сценарий, аз не очаквам никакви изненади, провокации, каму ли разобличаване. Първо - защото предаването няма тази насоченост, и второ - няма да си позволи самата тя още второ предаване да покаже същността си. Иначе тя има потенциал да ги размята и разнищи, но едва ли.

# 3 719
Да, сценката с алергията и цветята беше толкова фалшива, и пресилена, а Дочев се чудеше как да се изпари, ако може. Току що отследвах "Преди обед", знам че им е през ... студиото, но на мен ми стана по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт