Айде на всички градинковци-на хаир да е, по-малко болести и повече радостни и горди да сме от малчовците си!
Деси, чета в подписа ти, че си пак фина мадама
И все пак, колко големи бяха тогава, помниш ли?
Стискам ви палци с адаптацията в ДГ
И Алекс, също като Ели, говори правилно и е с богат речник, но просто не млъква (няма на кого да прилича
) 
), да ти се връщат стократно!
Вярно е, че най-важното е всички да сме живи и здрави, и радостни! 
За моя ръст от 150 см това са си много килограми
Та аз влезнах да раждам 65 кг... а сега без никаква причина, освен застоялия ми начин на живот и папкането
, бях страшно надебеляла. Точно по това време сестра ми отслабваше с един диетичен хранителен режим и аз реших да го пробвам. Става дума за 90-дневната диета или както е известна още - диетата на Bad Cat. Много ми хареса и благодарение на нея за 2 месеца свалих 7-8 кг. Целях се да стана 52 кг, но щях да съм щастлива да падна под 50 кг... След тези 2 месеца, под влияние на голям служебен стрес, изгубих всякакъв апетит и в офиса по цели дни нищичко не хапвах, само вечерях, и то не обилно. Така за половин година (от края на март досега) всъщност успях да сваля цели 14-15 кила и сега вече съм само 47-48 кг. Чувствам се много по-добре така: по-лека, по-жизнена, по-здрава и ... по-секси естествено
А, забравих да спомена, че отслабнах много не само като кг, но и като обиколки в см (талията ми спадна с цели 10 см например)... 
МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ ДА ЗНАЕТЕ
)
Във вторник така плака като го оставих сутринта, че ми скъса сърцето! А първия ден тръгна с такова желание и като отидох да го взема по-рано не искаше да си тръгва, но после...
та се шегувахме вкъщи, че по рисуване се е метнал на баща си, а по музика на мен, та и двете не му се отдават : )))) А той каза, че вместо да учат нещо са му губили времето с рисуване : )))))) Госпожата каза, че другите деца му викали “батко Яворе”, защото е най-едър в групата, последно като го мерихме беше 1,16 см. и е 27 кг.
но и той много бърбори и добре се изразява, разказва, преразказва...
толкова са пораснали! 
но и той много бърбори и добре се изразява, разказва, преразказва... 

, на боклука "пупук" 

Но пък последно време е много труден със спането. Вечер преди 23:30 часа не заспива, сутрин съответно не иска да става за градина. Показва си характера на моменти и си имаме разправии
Посещавахме логопед, но само 3 пъти- знаем упражненията за правилното произговаряне ,но не иска да ги прави и това си е. Типична лъвица! Искрено се надявам някой ден да го каже това Р.... Засега е на градина и се надявам за повече време да е, че като знам миналата зима какво чудо беше с гадните болести 
Дано, дано тази година дечицата ни са здравички и да посещават градината по-редовно. 
Еййй, от кога не съм пускала нова тема...
Еййй, от кога не съм пускала нова тема...
...