Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 788
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Ако скандалът в студиото е бил за това, което си мисля (скандалът със състезателката по мма), то на този му е малко...

Мими, страхотна си в движение и безкрайно чаровна Heart.

Аз се сдобих с рокля в много нежно люляково днес: https://www.aboutyou.com/p/sisters-point/shirt-dress-eca-6811918 … &force-language=1

и една блуза в жълто: https://www.queenandkids.dk/vare/4376-lollys-laundry-franka-shirt

И двете марки са датски, сега обърнах внимание.

Много хубави девойки в последните постове видях Heartpulse

# 151
Е, не мога и аз да не се възхитя от Мими...освен любим цвят на роклята и косата ти много хубава...Heart Eyes
Вчера видях чешките ни момичета и понеже и Прага, и Чехия са ми още в сърцето, снощи спретнах една картофена супа с гъби по чешки....много добре ми се получи...
Сутринта беше много студено...за първи път от доста време прането ми от снощи не беше изсъхнало...

# 152
Marieta, Dez, чудна среща сте си направили 🙂

Mimy88, много ми харесваш така, роклята е много красив принт, стои ти супер.
Хубава почивка!

Mometo, защо не пробваш тази хубава рокля с едни гуменки/маратонки?
Мисля ще е много хубаво

Картофена супа с гъби и аз правя 🙂
ще потърся чехска рецепта да видя къде съм

В юлската тема видях вдъхновяваща снимка с красиви обувки
Магни 😘

# 153
Ал, заключиха темата преди да изтрия снимката. Изхвърлих ги. Някои бяха обувани по два-три пъти само. Реших че мястото ми е нужно - бяха в кутиите.
Да си призная докато ги оглеждах някои ми се сториха като инструмент на инквизицията.

# 154
Я, метнете тук рецептата за картофена супа с гъби по чешки!

# 155
Обувки изхвърлям без жал. Може да изглеждат като нови, но материалите стареят.
Преди 2-3 седмици правих разчистване и всичко залежало в гардероба ми си замина.

Mometo, пробвай с друг вид сандали. Моделите с каишка през глезена не са най-доброто за теб.

# 156
Магни, как ти даде сърце 😃
шегувам се, като не се носят да се махат

Аз подарих два чифта високи сандали, хвърлих няколко чифта обувки дето съм им взела здравето две поредни години и сега видях, че и маратонките за тичане са тръгнали, май ще си купя същите /трети поред, много добри/, но докато пристигнат ще тичам с тия.

# 157
И аз в групата на разчистващите обувки. С тях ми е най-трудно да се разделя. Няколко чифта заминаха към нови ползватели Мин месец в Бг. Сега следва същото от чешките . Или поне от тези които съм примъкнала тук.
И дрехи разчистих много в Бг. Следва и тук сега.

# 158
Знам, че не харесвате обувки с каишки през глезените, но за мен това е единственият вариант да нося сандал на ток. Аз се харесвам Simple Smile
Ал, ти пък нищо не каза - един път да се кача на ток, и ти да ме пратиш за маратонки Grinning Шегувам се, и с такива съм носила роклята. Като си гледам снимката, по-скоро тя не е ок - че ми е широка на кръста, широка е, но и в подмишниците отзява. Ще я прибера за други килограми. Не се разделям лесно с обувки, дрехи, вещи като цяло - ползвам докато не се амортизират. Ако са ми омръзнали, просто не посягам към тях и другото лято си ги преоткривам. Както и нямам скрупули да нося подарени ми от приятелки - омръзнали им на тях или отеснели. Майка ми, за съжаление, е друг размер, няма как да разменям с нея дрехи, а и вече моделите ни се различават.

# 159
Я, метнете тук рецептата за картофена супа с гъби по чешки!
Кулайда? Заповядай:
Най-добрият сборник с рецепти е това, с тази хора се научих да готвя преди 10000 години.
https://www.apetitonline.cz/recept/kulajda

# 160
Момето, модела на роклята я виждам с маратонки
Иначе и аз ходя със сандали с каишки, почти като твоите, точно така ми режат глезена, но пък стабилни

# 161
  • Велико Търново
Привет и от мен!Преди малко се върнахме от почивка и се опитах да изчета предната тема и тази.Успях.
Снимки от предната тема не видях, от тази няколко.Всичко, което видях ми хареса на жените, които го показаха, въпреки, че не е мой стил.Сигурна съм, че ще забравя доста неща, но ще ме извините.

Агентче, благодаря ти за темата.Август го свързвам с край на лятото, лютеница правех доста години подред като не давах на никой грам да ми помогне/само някой да ми затвори бурканите/, исках всичко сама да си правя, но вече съм пас.Надявам се при теб да са отшумяли здравословните тревоги.

За първи път се върнах от море по-слаба-58.4 кг. доста съм "омазнена", но на фона на цялото ми битие се радвам, че към момента се разминавам с липса на цикъл и това.Остават 20 дни и девойката заминава.
AIR, като пишеш в темите за ученици и си изпуснала топ темата на форума.Добре си дошла!Първото гадже на моята Божка в първа група в градината беше сина на AIR, дори към 6-7 годишен си я беше сложил на тапет на телефона.Спомени.

За ишлеметата съм писала и преди, имам привилегията да купувам мострените бройки и са само по една.Веднъж ми продадоха една рокля преди да изпратят колекцията и бая страх имаше в ОТК.Освен това я бяха скъсили и по моя ръст.Саката и якетата като ми ги дават със закачалка и калъф го считам като невероятен късмет, всичко е изброено.
Към корейската козметика нямам интерес, придържам се марки, които са близо до нашите географски ширини и фототип.
Дрехи на български фирми не купувам/поне последните 20 години/.Днес бях в Масимо Дути и там нищо не харесах.
От утре се правя 30 дена предизвикателство да не купувам никаква дреха и да не повтарям цялостна визия.Ще се снимам.Пак започвам едномесечен маратон без почивка.Ще почивам само на 25, когато ще изпращаме.
Последно купих този невероятен руж и с него слагам край на декоративната козметика и парфюмите.
https://www.dior.com/en_int/beauty/products/dior-backstage-rosy- … ick-Y0000048.html
За спорта няма да се предизвиквам, там показвам завидно постоянство.

Мими, невероятна си!Репортажът ни даде още едно твое лице.
Мариетка и Дез, въпреки, че са със скрити лица са чудни.
Копче, също така.Ще ходи ли талантливата девойка в Америка?
Другите снимки изпуснах.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:05 от siska79

# 162
  • София
Скрит текст:
Един залез от мен с прекрасен плаж от Слънчев бряг!
Вълшебно е..но много празно за Слънчака 😁
Да. Не са много хората, които петък вечер след 20:30ч ще видиш на плажа...
Само можем да си мечтаем за август месец без туристи. На Слънчака. Grinning

Тази седмица съм късната смяна и се усеща като...отпуска.

На плажа пред Риу (е, сега е друго името, но ние така си му казваме още)- водата беше разкошна! Simple Smile
Скрит текст:

Сиска, сега видях снимката ти от плажа! Много хубава с роклята и Фурлето! Simple Smile
А, за девойката. По план ще замине след 4 г, живот и здраве! Като си завърши НАТФИЗ. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 21:47 от kopche

# 163
  • София
Елза /Сиска/ Smiley и Пипи /Копче/ Smiley на плажа, прекрасни Blue Heart

Дез, ще се прави тази супа. Записвам си я  Кулайда-та.

Магни, как можа да се разделиш с обувките?

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 09:34 от asa

# 164
Сиска, страшно ми харесваш с шапката и банския Green Heart
а на снимката в гръб си като момиче.
Много си критична към себе си.........

Ах Копче, догодина и ние ще гледаме да се организираме за летен офис

прочетох темата

Общи условия

Активация на акаунт