Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 829
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 240
Момето, дънките ти стоят разкошно... И може да се скъсят с аналогичен подгъв.
Аз ако търся панталон да ми става и на дължина, гола ще си ходя Joy

# 241
Момето, дънките ти стоят разкошно... И може да се скъсят с аналогичен подгъв.
Аз ако търся панталон да ми става и на дължина, гола ще си ходя Joy
На мен ми стават на дължина само бабешките от Сузи Стил и с тях си ходя! 🤣

# 242
  • Велико Търново
Всички сте много хубави!
Аз всяка сутрин се снимам за да се покажа и като вида снимката се отказвам да я пускам, хахахаха. Много ме прави дебела телефона. Laughing
Много работа имам, но ви чета.Blue Heart

И аз съм така, ама първия път е страшно.Днес у нас се видях красавица и като отидох на работа, и си видях бръчките и си викам кремовете за една минимална заплата нищо не вършат.

Майолка и Момето, страхотни!Момето, от сърце ти се радвам как без стрес и напрежение/видим за нас/ си промени фигурата.

mtz, не обичам климатици и в ресторанта, където бяхме ми е неприятно студено и затова съм с риза.Близо е до нас и докато стигна не съм се изпотила/то аз не се и потя де, колегите ме обявиха за нечовек като отидох на работа пеш на 40 градуса в 13.30 от едната аптека в другата и нямах грам пот никъде, колежката не се стърпя и ми пипна корема под блузата/.

Мими, от 10 чифта панталони и дънки, най-много 2 не стигат до шивачката.Ама то с моя снажен ръст е в реда на нещата.

Харасах бижутата на Карен и Марджи.С удовлоствие да си ги носите, момичета!
Аз също не си харесвам гласа, ужасен е и с това меко говорене, но това е положението.Мъжът ми като си слушаше едно време интервютата и се спукваше от яд как може да му е такъв гласа.

Чека, страхотна си!Имам червила на по 7-8-10 години, дори не миришат неприятно.Естествено, че не ги ползвам, но ги пазя, защото са били от някакви лимитирани колекции и ми харесват гилзите.
Момето, изобщо не се притеснявай!Аз просто съм си такава-комплекси от едно време, казвах ви, че преди време си заобичах краката, че не ме оставиха и дори не ме боляха от 12 часовите работни дни.Ще прочета за този синдром.mtz, е права, че съм абсолютен перфекционист и каквото правя го правя на макс.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 10:23 от siska79

# 243
Мисля, че е много полезно да обсъждаме как нормално изглеждащи жени на нашата възраст могат да изглеждат добре. Защото могат.
Иначе перфектни тела, лица, съдби... дрехи колкото половин минимална работна заплата и козметика за още толкова можем да гледаме навсякъде - интернетът е безпощаден в това отношение.
Този пост трябва да го закачаме в началото на всяка тема.

# 244
Така е Магни! Жени в една прекрасна възраст без излишни екстеншъни и изкуствении.
Сиси, много готин тоалет с белия панталон!

# 245
Много ми харесаха дънките и екрю блузката на Момето. Взимай ги, страшно добре ти стоят! Подгъвът даже оригинален може да се вдигне.

# 246
Луд с картечница виждали ли сте? Joy Купих си кроп-топа и къс клин за спорт, за да сменя някой от моите вече амортизирани; 2 polo shirts (как е на бг) за мъжа ми, за големия син - 2 спортни долнища за физическо, панталон тип дънки, 1 спортни шорти, 3 блузи с дълъг ръкав и 4 с къс...както и 1 нов сак, за да пренеса всичко това, защото, както знаете, съм пешеходец Grinning Много изморена вече бях накрая и не ми се връщаше за дънките, които одобрихте...ако имам път скоро натам, може да ме подхлъзнете! Пробвах онлайн, но няма опция за поръчване, само видях, че са даже намалени.
Марджи, роклята е чудна-чудна, много мой десен!
Чека, червено червило с тъмносини дрехи е класика!!! Аутфитът ти за мен е ранно-есенен с тези дълги ръкави и жилетка.
Анджи, много си мила, но бая хляб трябва да НЕ изям, за да се покажат плочките ми изпод тлъстинките Grinning
Сиска, много си хубава и отлично знаеш как да подчертаеш добрите ти черти - този потник, с тези рамене....Панталонът също е много мой стил. Отслабването само аз си знам колко трудно ми се получава, в момента съм върнала 1-2 кг, не ми се качва на кантара и чакам със страх предстоящите 8 дни на ол инклузив море Grinning Там не мога (а и не искам) да спазвам режим.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 09:44 от Mometo*

# 247
Скрит текст:
Мисля, че е много полезно да обсъждаме как нормално изглеждащи жени на нашата възраст могат да изглеждат добре. Защото могат.
Иначе перфектни тела, лица, съдби... дрехи колкото половин минимална работна заплата и козметика за още толкова можем да гледаме навсякъде - интернетът е безпощаден в това отношение.
Този пост трябва да го закачаме в началото на всяка тема.
Магни, в този цитат, по точно във втората част, мен лично нещо ме смущава.
Ние си имаме много хубаво мото на темата, написано от Лайт:
Цитат
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.
А в предния ти пост за колекциите се припознах, нищо че не съм телец Simple Smile, даже мислех да пиша, но напоследък не ми е до писане.

Видях Сиска - панталонът, цялостаната визия - супер!
Момето с дънките и топа екрю - много ми хареса!
Пръстенът на Карен и гривната - чудни!
Харесах Чека - визията и с червило - отива ти много!

Ние всички се чуваме по един начин, а звучим за другите хора, респективно когато се слушаме на запис, по друг. Чела съм научното обяснение, вече не помня точно, но беше нещо свързано с вътрешното ухо

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 23:29 от Sweta

# 248
  • тук-там
Чека, стилна визия!
Сиска, много як панталон! Може ли линк?
Аз забравям да си снимам аутфитите от предизвикателството. Днес обаче го щракнах (Ал, сандалите Simple Smile):

# 249
...Дотогава няма да развалям имиджа на темата! Hands Point Up
Грешка!

Защо “могат”, много го правят и са прекрасни, други вървят по пътя и мислят какво да подобрят и как да го направят, някои просто търсят общност интересуваща се от мода, има и разни хамелеони с огромно его и т.н.
Стилът не е константа и нещо непроменящо се, винаги има нов поглед, някой може с 20, друг половин, трети с цяла заплата - едни ще видят хубавата дреха и жена, други само похарчените пари.
Кой как вижда нещата зависи от личните му качества, кой какво представя също - едни са такива каквито в ежедневието, други градят образ, жените сме много интуитивни и ги усещаме тези неща.
Тук както в живота, разнообразно и различно,   и в облеклото и в поведението, пък той стилът е и поведение и възпитание….

# 250
  • Велико Търново
Добро утро!
Лайт го е написала чудесно, много ми липсва в темата.Обожавах да гледам роклите, които си купуваше и как красиво ги носеше.

mtz, изчерпан е в Ансуер и в Модиво не го видях.Карл Лагерфелд е панталона.
Тръгвам за спининг и ще мисля днес какво да облека.

Хубав и усмихнат ден, момичета!

# 251
Добро утро , момичета 😊
Може ли някоя с опит в корейската козметика да ми даде примерен протокол , които да включва продукт за измиване, тоник, серум и крем и с линкове ако може…. И околоочен задължително….
Или ме насочете към тема
Благодаря 🫶

# 252
Макадамия,
https://m.bg-mamma.com/?topic=1761945.new#new

Приятно четене!

# 253
Макадамия, както Зари ти отговори преди няколко дни най лесно се почва със серия от продукти. Сериите се разработват така, че всички продукти да са комлементарни. Кажи ми каква кожа имаш и ще ти дам предложения от моите любими. Например:

The History Of Whoo - Cheonyuldan Hwayul Ultimate Rejuvenative Line - The Monodist By Odile Monod https://share.google/JYe4Na3gVItezGBoC

The Best K-Beauty Collection - The People Have Spoken | Sulwhasoo https://share.google/Xyj2S7OiXvvK4jDf7

LosecSumma - su:m37° https://share.google/KIyk24XhTyzvXtEfU

OHUI The First Geniture Special Gift Set 11items Best Price and Fast Shipping from Beauty Box Korea https://share.google/T9CyptZFvzKB31SCQ

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 10:16 от Agent Provocateur

# 254
Mometo, е защо не взе дънките, двете широки блузи и острите обувчици?
Много добре ти стоят

Мтз, Сиска
супер сте Kissing Heart

Мтз, много са удобни нали? Simple Smile

Веричи са пуснали серия рокли, две са същия плат като на коментиранaта на Стилна жена
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт