Когато кача снимка в фб че сме някъде, веднага ми звъни и пита защо не сме я взели с нас и защо не съм й казала че ще ходим. Е ние не сме се чували от един-два месеца и да звънна да ти кажа че ще ходя еди къде си ми е странно.
За рожденния ми ден ми звънна да ме пита дали не искам да си го празнувам в град, в който тя имала работа за да може да я закараме и да я върнем. Повечето обаждания се въртят около това да ме пита дали не искам да я закарам, да я взема, мъжа ми да ремонтира нещо у тях.
И на всички които ми обясняват че и техните родители не им гледали децата и не им помагали окей ама те не дават нищо и не искат насреща нищо, докато при нас не е така. Иска от мен да съм на разположение когато й потрябвам, решава че иска ново портманто и ми звъни на пожар да отиваме да го сглобяваме сега веднага, решава че иска да си пазари от кауфланд и аз трябва да си зарежа работата и да мина 10-15 км в посока за да я закарам и върна и хиляди такива неща съм правила за нея без да мрънкам. Когато сме се събирали младежи по купони съм я взимала с мен, защото много й се идвало иначе щяла да ми се разсърди. И когато веднъж АЗ поискам майка ми да е родител на място е твърде много нали 😀
Звучи се едно само ти “даваш” във Вашата връзка, а то е болезнено, защото всяко дете иска вниманието и одобрението на родителя си, и се влиза в един порочен кръг.
Сама ли те е отгледала, тоест без баща ти?
(Извинявай, ако си написала вече или е твърде лично) но ми звучи по-скоро като да сте си сменили родилите на дете-родител, това определено се случва при самотни родители. (Не е задължително, но се случва)