Гъбички! Писна ми… почвам да се лекувам сама - 17

• 4 369
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Да ви разкажа моята история дълго и широко. От 15г съм с един мъж, преди това съм имала няколко контакта с друг мъж, но винаги с презерватив. Спазвам отлична хигиена и до преди 2г не съм имала никакви проблеми. Преди 6г родих по нормален начин. Преди 2г случайно при полов акт усетих неприятно парене и болка и видях по половия член на мъжа ми, че има бели псрцалчета извадени от мен. Извинявам се за детайлното обяснение, лекар ми каза, че това са гъбички. От този момент до сега през 2 месеца имам това пресечено течение на парцалчета. Лекувам всеки път (изписано от лекар всеки път) макмирор, глизиген спрей и микомакс през устата. Скриват се и след време пак. Скоро преминах тежка варицела, имах пъпки дори във влагалището! Варицелата се усложни и трябваше да пия Клацид, след него такива парцали от влагалището са ми излизали по почти 1 см. Премина и това. От тогава до сега се мина 1 месец, аз съм от вирус на вирус и вчера (оглеждам си половите органи от време на време) забелязах на ръбчето дето започва влагалището 3 малки бели точици като афти. Паникьосах се! В четвъртък съм на лекар, но кажете какво да изследвам и общо взето какво може да е! Не ме боли и не ме сърби. От няколко години имам сухота при полов акт. При последния тскъв преди 5 дни много се протрих.

# 121
Цялото това нещо ми звучи като случка от 90-те години на 20 век.
Лекуване на око, повтаряне на лечения… и то през 2 месеца… просто пълно безумие.
Смени си АГ, защото е абсолютно некадърен. Или ще продължиш с тези ти драми още години наред.
Отиди при друг лекар, пусни си изследвания - като за начало микробиология в свестна лаборатория, която изключва Рамус и Цибалаб със сигурност.
Вече на база на резултатите може да коментираме, но бих се обзаложила, че лактобацили след толкова лечения нямаш, то сухотата е особено характерна след продължителни или често повтарящи се лечения и увредена микрофлора.
Щом не болят и не сърбят тези “афти” - надали се касае за херпес, защото той е ужасен. Ако са вдлъбнати, а не изпъкнали, надали е и нещо като папилом или кондилом, но това трябва лекар да го прецени. Може да е просто нещо от протъркването.

# 122
Здравейте, благодаря за мнението! Проблема е че,няколко гинеколози са ми потвърждавали това лечение. Joy Последния път пускахме микробиология и цито в Геника и излезе чиста. В момента тази по-голямата " афта " е готова да се отдели или откъсне от лигавицата. Може ли да ме насочите към какви изследвания да се ориентирам и да си поискам? Този път ще опитам по здравна каса, защото ми писна да плащам. Предишния лекар спомена Уреаплазма.

# 123
Първо, в кой град си?
Иначе - щом си правила изследвания все пак, това е добре. Но да, при повтарящи се инфекции - задължително се пускат полово-предавани инфекции като хламидия, микоплазма, уреаплазма и трихомони.
И не, това лечение не става. Особено като се повтаря. Гъбите “привикват”. А и 1 капсула Микомакс не е достатъчна. Правят се дълги курсове, при рецидиви може и 6 м. , примерно по 1 седмично и 1 месечно.

# 124
От малък град съм. Ами изписвали са ми най-много по 3 капсули

# 125
Близко ли си до Бургас, щом си морска фея? Там имат страхотна микробиологична лаборатория.
Понякога не всички гъбички се влияят от Микомакс. Ако си завъдила особен щам, тв обикновено са резистентни.
Качи си последното изследване, в което са ти изолирали гъбички да го видя (без личните ти данни, разбира се).

# 126
Не, не съм от Бургас. Има ли я на друго място тази лаборатория? Ето така изглеждат всеки път " парцалчетата ", но сега някак си са по-залепнали за лигавицата и не излизат лесно по бельото, а друг път излизат. Тези неща, за които споделих, че са като афти вече се отлепиха. Днес съм на лекар и ще споделя.
Скрит текст:

# 127
Не, не съм от Бургас. Има ли я на друго място тази лаборатория? Ето така изглеждат всеки път " парцалчетата ", но сега някак си са по-залепнали за лигавицата и не излизат лесно по бельото, а друг път излизат. Тези неща, за които споделих, че са като афти вече се отлепиха. Днес съм на лекар и ще споделя.
Скрит текст:
Тази лаборатория е само една.

# 128
Тези афти били генитален херпес. Пуснахме разширена микробиология и после ще дам резултатите.

# 129
Това, което си показала може да е гъбичка наистина. Обаче са и МБ ще покаже.
Интересно обаче е как имаш херпес без да усещаш парене, болка или сърбеж, аз имам херпес и като избие е някакъв ад.
Изписаха ли ти нещо за него!

# 130
Да, изписаха ми Ацикловир Стада.
Не ме сърби, ако го потъркам пада такова парцалченце. Гледах доста снимки на херпес и не ми се струва да е такова.

# 131
Пада такова парцалче от херпеса???
Направо не е възможно.
Моите херпеси също не изглеждат като тези на снимките. Но симтоматиката е много очевадна.
🙄🙄🙄
Добре, мажи се и да видим МБ какво ще покаже. Сподели като ти излязат резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт