WIZZAIR - 51

• 28 250
  • 581
  •   2
Отговори
# 105
Благодаря много за отговора, neuromancer !
А трябва ли да прилагам на този етап снимки от таблото или нещо друго, или да изчакам отговора им. Ясно беше, че е технически проблем с един от самолетите им, и пилотът го каза. Все пак да попитам, че наистина ми е за пръв път, а тук има много знаещи хора. Много сте мили всички и страхотна помощ оказвате, благодаря ви още веднъж Simple Smile

# 106
Лаленце, по-лесно е мъжът ти да попълни сам, отколкото да пишеш пълномощно, разпечатва, подписва, сканира и тн.
Нищо няма да прилагам аз, цялата информация я има в системата им.

# 107
Благодаря много, zigizagi
Той няма профил в wizz, резервацията съм я правила аз от моя профил. Доколкото разбрах днес от прочетеното, той може сега да си създаде профил и да действа сам, ама доколкото се познаваме, май ще е по-добре аз да го направя за двамата. Вие поотделно ли действате?

# 108
Не трябва. Общо взето уж те трябва да докажат, че не дължат, а не вие, че ви дължат, но не винаги работи гладко

# 109
Да, поотделно. Така и така ти вършиш всичко, направо му профил Simple Smile.

# 110
Да се надяваме, че този път ще работи гладко Simple Smile
Аз все пак ще опитам с пълномощно, пък ще видим докъде ще стигна.
Благодаря и на двама ви, че се отзовахте по моя проблем. Хубав ден ви желая!

# 111
Успех, лале, и после да кажеш до къде са стигнали нещата!

# 112
Здравейте! Сигурна съм, че съм го чела, но свга като тръгнах да търся из темите не виждам, може о да минавам просто и да пропускам. Искам да взема три билета, но само към един от тях дс има допълнителен 10 кг багаж, но не става, директно го добавя на всички. Има опция след плащане на билетите да го добавя, нали?
И досега не съм пътувала с дете (4 г.) с Уиз, местата за детето и един възрастен веднага ли се избират или допълнително ги купувам? С Раян съм летяла досега с детето и там се оправям, но тук...
Благодаря и слънчев съботен ден на всички ☺️

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 08:26 от *Penny*

# 113
За детето - мястото е автоматично до единия родител. За багажа - може индивидуално на съответния пътникнда се добави. Аз добавях багаж в последния момент и тук съфорумец правилно ме насочи, да проворявам кога цените ще паднат. Около седмица преди полета имаше намаление на цената на багажа (но не е гарантирано на 100%).

# 114
За детето - мястото е автоматично до единия родител. За багажа - може индивидуално на съответния пътникнда се добави. Аз добавях багаж в последния момент и тук съфорумец правилно ме насочи, да проворявам кога цените ще паднат. Около седмица преди полета имаше намаление на цената на багажа (но не е гарантирано на 100%).
Чудесно, благодаря. ☺️Значи ще купя трите билета заедно, без багаж и после ще добавя допълнителен.

# 115
Има възможност и при закупуване на билетите да се купи багаж само за един. Разгледайте добре. По принцип най-евтин е тогава багажа. В последствие също е възможно да намерите и с по-ниска цена багаж.

# 116
След избора багаж на тримата има опция за отказ на багаж на всеки от пътуващите. Ще премахнете багажа на двамата, а за третия ще ползвате ниските цени при закупуване на билетите.

# 117
След избора багаж на тримата има опция за отказ на багаж на всеки от пътуващите. Ще премахнете багажа на двамата, а за третия ще ползвате ниските цени при закупуване на билетите.
Благодаря! Не знаех, че може да се маха багаж в последствие.

# 118
Не знам дали може да се откаже, ама защо не си го проиграете? Става за една минута, вместо да пишете въпроси и чакате отговори. Докато не напишете номера на кредитната карта и натиснете Плати няма начин да сбъркате.
При всички случаи може да изберете всички без багаж и после да добавите само колкото искате.

# 119
Багажа го добавих в последния момент, защото с малко дете никога не знаеш дали няма да се разболее в последния момент. Не знам дали са много същесвени разликите в цените за чениран багаж ако го вземеш с билетите или след.

Общи условия

Активация на акаунт