Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 091
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Че какво ги е вързало един за друг - брак ли, деца ли? Както е дошла, така си е и отишла. По същата логика, може и друг зловреден навик да се окаже изстрелващ механизъм, когато хората просто са се събрали, без обети “докато смъртта ни раздели”.
Сякаш дамите се припознаха ли, какво стана, че така трудно се приема ситуацията с бойлера….😋
Я пак да прочетем за какво иде реч: за любов и с какво се прави компромис в името на любовта.
Деца, брак и прочее - това са прагматични причини. И едно е да се остане заради децата, друго - защото на двама им липсва културата на компромиса, та не могат един график на къпане да скалъпят.

Някои се припознаха наистина, та от десет кладенеца оправдават раздяла за един БОЙЛЕР.

# 241
То най-голямата ирония е, че точно компромисите за дребни неща в даден момент дотягат и човек го стяга шапката. Като се замисля, когато аз съм слагала края е било заради генерални несходства и разминаване в очакванията, а мен са ме рязали за глупости от рода на "много спиш". Yum

# 242
Ама те са се опитали  да направят график за този бойлер, ама явно едната страна не го е изпълнявала.

# 243
Е, това е Уди Алън класика: съпругата хваща мъжа си с друга, лежат на леглото и пушат - и го напуска, защото ѝ е обещал да спре цигарите.

# 244
Покрив срещу гледане 😂, било емпатия да поканиш някого у вас. Че ти този апартамент си си го купил за себе си, и ако не можеш да си споделиш придобитото с уж любимия, за какво говорим..
Емпатия е да теглиш кредит и половината да се води и за нея.

Иначе явно си е до характер, защото аз например това с "много спиш" ме дразни, тоест дразнят ме хора, които спят до обяд. Не че са лоши, но просто не мога да ги чакам и ако трябва някой постоянно да проспива уикендите ще ме дразни много. Обикновено са жени и с такъв човек не можеш да направиш план, той просто го проспива.

# 245
Че какво ги е вързало един за друг - брак ли, деца ли? Както е дошла, така си е и отишла. По същата логика, може и друг зловреден навик да се окаже изстрелващ механизъм, когато хората просто са се събрали, без обети “докато смъртта ни раздели”.
Сякаш дамите се припознаха ли, какво стана, че така трудно се приема ситуацията с бойлера….😋
Я пак да прочетем за какво иде реч: за любов и с какво се прави компромис в името на любовта.
Деца, брак и прочее - това са прагматични причини. И едно е да се остане заради децата, друго - защото на двама им липсва културата на компромиса, та не могат един график на къпане да скалъпят.

Някои се припознаха наистина, та от десет кладенеца оправдават раздяла за един БОЙЛЕР.

Не съм видяла нищо за любов, в чието име са наложителни компромиси. Ако правилно съм разбрала, дамата е поканена да съжителстват. Не се уточнява характера и трайността на отношенията.

# 246
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Покрив срещу гледане 😂, било емпатия да поканиш някого у вас. Че ти този апартамент си си го купил за себе си, и ако не можеш да си споделиш придобитото с уж любимия, за какво говорим..

Това е идиотия.

# 247
Емпатия е да знаеш, че милото обича да спинка и да си седиш/лежиш до него с лаптопа, докато спинка, без да го тормозиш, че много спи.

# 248
Бе, не баш. Мога и да стана, без да преча, вместо да го облъчвам без нужда. 🤗

# 249
Емпатия е да знаеш, че милото обича да спинка и да си седиш/лежиш до него с лаптопа, докато спинка, без да го тормозиш, че много спи.
Емпатия ли, търпение ли, но е до време.
Разминаването в активност/спане скапва повече и от източен проточен бойлер.

# 250
Че всичко ли правите заедно, че активност чакаш с него.
Ако искам активност, отивам на фитнес, правя си упражненията в другата стая или кардиото навън.
Нищо не ми скапва на мен, ако генерално имаме съвпадък.
Като се събуди, тогава сме заедно.
Много не обичам мен някой да ме натяга за динамиката на деня ми, затова не го причинявам и на друг.

# 251
Скрит текст:

Това е идиотия.
Че защо тя не допринася ли с друго? Или ако не е пари или точно същото не се брои?

Не знам, ние уикендите винаги имаме планове, не искам да съм с някой, който ще е купонясвал до сутринта, а аз ще ставам винаги рано. Сестрата на мм има една такава приятелка, която спи до обяд всеки път, когато не е на работа, понякога и до 3 следобед, и е изпускала полет. Не мога да се разправям с такъв човек нон стоп, просто не искам. И изненада, тя няма мъж.

# 252
Ужас.
Аз хиперактивни не понасям.
Един от бившите на няколко пъти съм го гонила от дома, че ме събужда посред нощ – става да се къпе, да пуши, да си видел новия епизод на сериалчето. Алоууу, аз искам 7-8 часов непрекъснат сън, не някой да ме буди нон стоп с лампи, тропане, къпане и не знам още какво.
Този навик не му го понасях дето няма нормален сън. Хиперактивните ме натоварват яко – дето все искат нещо да правят, модерното "да случват" неща, сакън да не застанат на едно място нещо и да им е добре, спокойно.

# 253
За това си има приказка- „да си проспиш живота!“
И аз, не го разбирам това
Имам квартиранти, младо семейство- той ченге, тя ветеринарна сестра.
Колкото пъти ида за нещо, обикновено го оставям в гаража , те спят. По всякакво време на уикенда- няма значение дали е 10,12, или 15,16-18  часа .... все се чудя, тез хора никъде не ходят, нищо не правят....
Сега, ще кажете , не ми влиза в работата- не влиза, ама си се чудя Laughing Sweat Smile

BasilA, то това е другата крайност Satisfied

# 254
Намерили са се двама спящи, няма нищо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт